Kautkadi traucejumi vai kas.

Aizsāka Sandris112 

Re: Kautkadi traucejumi vai kas.
30.03.2013 13:04
..sūdīgi lasīji...Tev jau visu, ko varēja, noklārēja...galvenā pamatdoma visiem tekstiem - uzdirst pāridarītājiem...jeb gribi, lai Tev saraksta pa punktiem, kas un kā jādara katru minūti???...
Re: Kautkadi traucejumi vai kas.
30.03.2013 15:05
Tēmas autoram

Neviens nezina, kāds ir ideālais risinājums citam cilvēkam; tāpat neviens nezina, kas tieši Tev jādara katrā situācijā. Respektīvi – MĒS NEZINĀM!!! To vari zināt tikai Tu pats. Tavas gaidas no foruma ļaudīm ir pārāk augstas un lielas.

Te katrs padalījās tieši tā, kā mad raksta: citam palīdzēja tas, ka viņš vnk spēja beigt dzer, cits mācēja uzspļaut visiem. Tā ir mūsu pieredze: Tu domā, kas Tev no tā der.

Tavi "svari" vai "melanholiķis" nav nekāds no augstām dievībām iepriekš noteikts likteņa lēmums visam Tavam mūžam.

Sāc kaut ko mainīt savā attieksmē; pats analizē, kas notiek un mācies no kļūdām. Kad cilvēks kļūst pieaudzis, viņam ir ļoti daudz jāmācās pašam. Tāds likteņa aicinājums nu ir skāris arī Tevi: vienkārši pieņem to, citādi nogrimsi.

Ja pilnīgi netiec galā, vari aizdoties uz sociālo dienestu, lai piešķir kādas bezmaksas vizītes pie psihologa; bet psihologs nav mamma, viņš var palīdzēt identificēt problēmu.

Bet visas ieteiktās lietas ir jādara Tev pašam, nevis mums :)

Tev saka: nedzer, Tu saki: man garšo... ?

Ko, piemēram, persona x var darīt, ja Tu tā atbildi?

Nu tad nesūdzies, ka Tu trako, kad sadzeries...

Ir rīcība, ir sekas... Skaties pats, vari rakstīt dienasgrāmatu. No tās dažkārt var labi redzēt, kā cilvēks pats sev sūdus vāra (ja raksta godīgi).
Re: Kautkadi traucejumi vai kas.
30.03.2013 15:13
Re: Kautkadi traucejumi vai kas.
30.03.2013 17:21
Jā mad ir Guru, visi jautājumi pie viņa, anuka ātri pierakstam uz lapiņas kas kā jādara un tapsim veseli. Atradies extrasens, kurš 6 gaduss, rij ripas un gudri muld!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 7?
Ziņa: