par vai pret - AD

Aizsāka normālis 

par vai pret - AD
20.03.2013 21:44
nu tātad.
cilvēks, kad ir kompānijā utt. jūtas labi un izskatas apmierināts. tiklīdz ir viens neko negrib, neko nevar un grib, lai visi viņu atbalsta, jo citādi cīnīties nevar. ir kādas nebūt psiholoģiskas traumas dēļ kurām dzīvē ir daudz barjeru kko sākt, kko mēģināt utt,
ir ar mieru iet pie psihoterapeita.
kāda jēga vai nejēga būtu sākt lietot AD ?
Re: par vai pret - AD
20.03.2013 21:56
es jau nu teiktu to, ko vienmēr: no zālēm pēc iespējas tālāk, cik ilgi vien var.

ja pamēģinās, tad turpmākajās dzīves krīzēs zāles vienmēr vai bieži būs jāiebudžetē...

pie mums vienkārši cilvēki novelk savas psiholoģiskās grūtības pārāk tālu, un tad nu iesēžas pie psihiatriem: aiz nezināšanas, aiz bailēm.

lai labāk iet pie terapeita un izstrādā tās savas traumas, izreaģē, citiem vārdiem sakot.
Re: par vai pret - AD
21.03.2013 21:18
Es par es :)
Re: par vai pret - AD
21.03.2013 22:24
...runcene viedi pauž...
aberz
Re: par vai pret - AD
22.03.2013 17:57
nekādus ADtus
nepīpēt pirmkārt

ja grib tad bāk lai dzer alkoholu tas ir labķā kā ad
ad lieto ka narkas lai var braukt narkas ir ari meusdienu cigareters
nez kur krutkas kur ne

mo alkohola 20g laiks kamer nodzeras adti nu 7g ujn vaks
no ad tiem nokapt nevar un dzivi sakartot ari

50gr no rita 50gr vakara
zveraboj tas ir asinszales uzlejums
vai brendiju

kautvai sirds pilienus vilkabelju tinkturu aptieka
un viss i draugi sapratis uzrez utt

viens no depresijas iemesliem ir tas ka daudzi lieto alkoholu vai apreibinošas vielas
un cilveks kas neko nelieto jutas depresija jo ir ara no vides
Re: par vai pret - AD
26.03.2013 10:01
Es nesaprotu, kāpēc tas ieteikums no zālēm turēties pēc iespējas tālāk un kaut kāda psihiatru demonizēšana. Man zāles un psihiatrs ir ļoti palīdzējuši un turpina palīdzēt katru dienu, taču nevaru saskatīt, kā man varētu palīdzēt kaut kāda pļāpāšana pie terapeita vai psihologa.. ir vienkārši cilvēki, kas sevi jau tā pietiekami izprot un uz kuriem tāda pļāpāšana totāli neiedarbojas un nekas tur ''neizreaģējas''... un palīdzēt var tikai tā tablete..
Re: par vai pret - AD
27.03.2013 14:12
Ieteikumu turēties cik vien iespējams tālu no zālēm (konkrētos gadījumos!) tagad diezgan droši pauž arī daudzi psihoterapeiti. Gluži nesen lasīju.

Ja cilvēks sabiedrībā jūtas labi, bet vienatnē nē, tad, visticamāk, tā nav nekāda psihiska slimība; tātad gadījums, kad nez vai vajag skriet pēc zālēm. Cilvēks kaut ko sevī nesaprot, ar kau ko netiek galā; psihoterapija nav papļāpāšana, psihoterapeits var palīdzēt saprast, no kā šīs svārstības ir. Tur daudz var izdarīt arī pats cilvēks, ja vien viņš aptver, kas notiek. Turklāt (cik sapratu) stāsts bija par jaunu cilvēku, kad vēl ļoti daudz var mainīt tieši psiholoģiski.

Ne visas problēmas ir bioloģiskas, kā psihiatri to ļoti gribētu traktēt; ja cilvēks vispirms aiziet pie psihiatra, viņš gandrīz pilnīgi droši tur paliks, lai gan problēma varbūt tikai ir tāda, ka nepieciešams ar kādu mājās izrunāties; varbūt viņš nav mierā ar savu profesiju, bet nevar saņemties kaut ko mainīt un tad apspiež visu ar zālēm.

Gados jaunie psihiatri varbūt centīsies izlobīt, kas īsti notiek, un arī ieteiks padomāt, ka varbūt sevī vai dzīvē ir kaut kas maināms, bet viena liela daļa noteikti būs starā un uzreiz jutīsies kā ļoti nopietna "Grindex" franšīze, jo viņiem šķiet, ka viss ir droši tikai ar zālēm. Tā ir tāda ticība, nekā nevar darīt.

Ja psihoterapeits jutīs, ka cilvēkam varētu palīdzēt zāles, viņš par to runās pamatīgāk un uzklausīs arī to, ko domā pats cilvēks; tas ir ļoti nopietns lēmums. Psihiatri vairumā gadījumu "uzreiz zina", ka vajag zāles; gandrīz nekādu sarunu vai citu viedokļu. Ir izņēmumi, bet... bet... bet...

Un mans teksts nebija domāts tiem, kam psihiatrija der un kas grib zāles lietot; par to nestrīdos.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.03.2013 20:53 by Runcene.
aberz
Re: par vai pret - AD
27.03.2013 22:54
Runcene
ko lai es rakstu ??? tu raksti to ko es domāju.
peikam mani jaunākie zinātniskie atkaljumi noved pie neapgāzāmiem secinājumiem
ka peimēram ēdot 500g burkānu dienā manāmi uzlabojās dzīves kvalitate
to var just pec dažām dienām... joki vai nē bet... pamēģīni

Burkāni satur: cukurus, nedaudz olbaltumvielu, organiskās skābes, minerālvielas – kāliju, kalciju, magniju, dzelzi, fosforu, nātriju, dzelzi, hloru, jodu; vitamīnus – B grupas, C, E, K, daudz karotīna un PP vitamīnu, folijskābi; šķiedrvielas, nelielā daudzumā taukus, ēterisko eļļu un citas bioloģiski aktīvas vielas.

tie ir lēti un garšīgi...

beztam pirms ēsanas kādu pusstundu jāapēd gabls rupjmaizes, vēlams bez rauga vai no dabiskā ierauga ka saka
un vel labāk ja ieād kauko kā vērmeles ingveru nu kautko no šītiem kas stimulē kuņģa darbību
http://www.fitoterapija.lv/lv/fitoterapija-vajas-gremosanas-stimulessanai.php
tad viss sagremojās utt.

un tas b 12 vitamīns ko nevar dabūt jo

B12 vitamīna trūkuma izpausme ir perniciozā anēmija — mazasinība, kuras izpausme ir palielināti, nenobrieduši, ar dzelzi pārbagāti eritrocīti.
Parasti B12 vitamīna trūkuma cēlonis ir nevis tā nepietiekamība uzturā, bet gan, īpašā mukoproteīda trūkums. Šī iemesla dēļ uzņemtais B12 vitamīns neuzsūcas. B12 vitamīna deficīts mukoproteīda trūkuma dēļ visbiežāk tiem, kuriem ir atrofisks gastrīts vai kuri pārcietuši kuņģa operāciju.
Sarežģījumi ar B12 uzņemšanu var būt vegāniem, jeb stingrajiem veģetāriešiem, kuri nelieto pilnīgi nekādus dzīvnieku izcelsmes produktus. Tomēr B12 vitamīnu var uzņemt, arī ēdot svaigus, nemazgātus zaļumus, dārzeņus, augļus un ogas (vitamīns tiek uzņemts ar baktērijām, kas atrodas uz augiem) un dzerot svaigu akas vai avota ūdeni, kā arī ar dažiem raugiem un ieraugiem. Vegāni šī vitamīna papildus uzņemšanai lieto arī bagātinātu sojas pienu, brokastu pārslas un citus produktus.
Iespējams, ka daļu B12 vitamīna organisms uzņem no zarnās esošās mikrofloras

a vienkārši sakot vaig baktērijas vēderā un rudzu maize bez rauga ir ideāla tam
a ja ir bvitamīni tad ir

B12, jeb cianokobalamīns. Rekomendējamā diennakts deva: 2-4mkg B12 ir vienīgā uzturviela, kas satur mikroelementu kobaltu, kurš ir nepieciešams mūsu veselībai. Viens no B12 uzdevumiem ir metionīna, kas atbild par prieka, mīlestības un labestības sajūtām, producēšana. Trūkums rada pastāvīgu nervozitāti, nogurumu, stostīšanos, kāju un roku tirpšanu, sāpīgas menstruācijas. Avots: liellopu aknas, siļķe, forele, sardīnas eļļā.

un visa dpresija

B vitamīns atbild par ādas, matu saglabāšanu labā stāvoklī, nervu sistēmas funkciju uzturēšanu, organisma normālu augšanu, atmiņas saglabāšanu un citām funkcijām. Bieži vien, lai papildinātu savu organismu ar svarīgo B vitamīnu, mēs lietojam dažādus aptiekā nopērkamus vitamīnu kompleksus, taču ne visi zina par to, kādas ir katra B vitamīna rekomendējamās diennakts devas un ko nozīmē katrs no tiem.
B1, jeb tiamīns. Rekomendējamā diennakts deva: 2-3mg. Vitamīna trūkums organismā var novest pie hipovitaminozes, kas izpaužās kā depresija, nogurdināmība, slikta atmiņa, apetītes trūkums, roku un kāju tirpšana. B1 vitamīns pozitīvi ietekmē nervu sistēmu un garīgās spējas. Avots: maize, putraimi, klijas, alus raugs.
B2, jeb riboflavīns. Rekomendējamā diennakts deva: 2-3mg Vitamīna trūkums izpaužās kā augšanas traucējumi.Tas var izraisīt arī acu, ādas un gļotādas bojājumus, sāpes kājās, rokās, lūpu kaktiņu iekaisumu, matu izkrišanu. B2 organismā sekmē tauku un ogļhidrātu pārstrādāšanu enerģijā. Avots: graudaugi, olas, alus raugs, nieres, aknas.
B3, jeb PP vai nikotīnskābe. Rekomendējamā diennakts deva: 16-18mg Vitamīna trūkuma gadījumā rodas kuņģa-zarnu trakta un nervu sistēmas traucējumi, āda kļūst sausa, lobās, niez. B3 pozitīvi ietekmē gremošanas sistēmu, vajadzīgs ādas veselīga izskata nodrošināšanai, mazina iekaisumu. Avots: rupjmaize, putraimi, gaļā, alus raugs.
B4, jeb holīns. Rekomendējamā diennakts deva: 500-900mg B4 vitamīns ir lecitīna sastāvdaļa. Trūkums var izraisīt atmiņas traucējumus. Vitamīns samazina holesterīna līmeni, izvada toksīnus no organisma, piedalās nervu impulsu pārvadē, kas ir ļoti svarīgi smadzeņu darbībai, uzlabo atmiņu. Avots: kviešu dīgsti, graudaugi, alus raugs, zemesriekstu eļļā.
B5, jeb pantotēnskābe. Rekomendējamā diennakts deva: 10-15mg Par vitamīna trūkumu liecina matu izkrišana, nervozitāte, bezmiegs, ekzēma, paātrināta sirdsdarbība, pazemināts asinsspiediens. B5 vitamīna funkcijas: piedalās vielmaiņā, sekmē brūču dzīšanu, novērš novecošanos un grumbu rašanos. Avots: alus raugs, siļķe, aknas, rieksti, saulespuķu sēklas.
B6, jeb piridoksīns. Rekomendējamā diennakts deva: 1.5-3mg Šis vitamīns var daļēji sintezēties arī cilvēka zarnu traktā mikroorganismu darbības rezultātā.
Vitamīna trūkums organismā negatīvi ietekmē smadzeņu funkcijas, sekmē dermatīta, diatēzes rašanos, nervu sistēmas funkciju traucējumus. B6 spēlē svarīgu lomu hemoglobīna producēšanā. Vitamīns labi tiek galā ar toksikozi grūtniecības laikā, cīnās ar sliktas dūšas simptomu. Tik pat labi to var lietot pie jūras slimības. Avots: spināti, burkāni, puķkāposti, zemenes, tomāti, apelsīni.
B7, jeb H vitamīns vai biotīns. Rekomendējamā diennakts deva: 50mkg Vitamīna deficīts sastopams ārkārtīgi reti, jo zarnu baktērijas mūsu organismā parasti to sintezē virs rekomendējamās dienas devas.
B7 palīdz izvadīt ogļskābo gāzi, uzturēt normālu cukura līmeni asinīs. To bieži rekomendē, lai uzlabotu matu, ādas un nagu struktūru. To iekļauj daudzu kosmētisku līdzekļu sastāvā. Avots: olas, aknas, pākšaugi, sēnes, spināti, meža zemenes un mellenes lapas.
B8, jeb inozīts. Rekomendējamā diennakts deva: 500mg Cilvēkam šī vitamīna deficīts nav aprakstīts. Medicīnā to pielieto pie muskuļu distrofijas. Nereti iekļauj kosmētisko līdzekļu sastāvā, kas galvenokārt domāti matu barošanai. Avots: sēnes, kartupeļi, aknas, gaļa.
B9, jeb Bc vai folskābe. Rekomendējamā diennakts deva: 400mkg; grūtniecības un laktācijas periodā 800mkg. Folskābe nepieciešama jaunu šūnu veidošanai, nodrošina produktīvu smadzeņu darbību, uzlabo aknu darbību, nodrošina normālu augumu, labu apetīti, matu veselību. Avots: spināti, olu dzeltenums, alus raugs, klijas, liellopu gaļa.
B10, jeb paraaminobenzoskābe. Rekomendējamā diennakts deva: 100mg Tas piedalās asinsradē, normalizē vairogdziedzera darbību, palīdz izstrādāt pienu barojošām māmiņām, nodrošina matu un ādas veselību. Avots: nieres, rīsi, burkāni, rieksti, zivis, alus raugs.
B11, jeb karnitīns. Rekomendējamā diennakts deva: 300mg Karnitīns ir viens no visplašāk pielietojamajiem „tauku dedzinātājiem”. Tas spēlē galveno lomu tauku metabolismā, mazina tauku uzkrāšanos muskuļaudos, līdz ar to sekmē svara samazināšanos un muskuļu veidošanos. Karnitīnu rekomendē arī pie ”hroniskās nogurdināmības sindroma”, jo tas dod enerģiju un uzlabo darbaspējas.
B11 deficīts izsauc nogurumu, pieņemšanos svarā, sirdsdarbības traucējumus. Avots: piena produkti, gaļa.
B12, jeb cianokobalamīns. Rekomendējamā diennakts deva: 2-4mkg B12 ir vienīgā uzturviela, kas satur mikroelementu kobaltu, kurš ir nepieciešams mūsu veselībai. Viens no B12 uzdevumiem ir metionīna, kas atbild par prieka, mīlestības un labestības sajūtām, producēšana. Trūkums rada pastāvīgu nervozitāti, nogurumu, stostīšanos, kāju un roku tirpšanu, sāpīgas menstruācijas. Avots: liellopu aknas, siļķe, forele, sardīnas eļļā.
B13, jeb orotāts. Rekomendējamā diennakts deva: 300mg Medicīnā to izmanto kā pirmslaika dzimušo bērnu augšanas stimulātoru, bojātu orgānu reģenerācijas procesa paātrinātāju( pie miokarda infarkta, muskuļu distrofijas). Vitamīna trūkums cilvēkam nav novērots, taču augošam organismam B13 ir ļoti nepieciešams. Avots: aknas, piena produkti, alus raugs.
Rekomendējam izlasīt arī šo r


visur ir alus vai ,maize
bet alus nav labi jo apiņi un mieži nu būtība tie ir uzŗīndzenoši un hormonāli
alus vederi rodas no apiņīem kas ir izteikts hormons pretējs stroīniem ko lieto
sortisti un veiksmi gribošie utt

B-kompIeksa vitamīni
B-kompleksa vitamīni cits citu papildina un ir savstarpēji atkarīgi. Alkohola lietošana, stress un medikamenti var veicināt šo vitamīnu sagraušanu. Pie B-kompleksa pieder B1 ,B2, B3 , B6, pantotēn- un folijskābes.

vot ADti sagrauj b vitamīnus un saka ka nu ir labi a vitamīna nav...
vot kā ira

vienkārši

abals rupjmaizes ingvers pēc pusstundas pusdienas
un kad nav ko darīt grauz burkānus...

un visa medicīna

ka var ar kautkādiem benzopirēniem aizvietot vitmaīnu trūkumu organismā
kur vaig tikai burkānu maizi gaļu

a holesterīns no olām vai kotur kas rauj asinsvadus un ir bieds visiem ir lab amanta tikai bez
E vitamīna viņs nepārstŗadajās un tapēc kad ēd gāļu un olas jalieto tjipa nerafinēta saulespuķu eļļa
vai jakošļā sekliņas tad arī holesterīns būs normā nevis tapec ka viņa nav, bet tāpec ka viņš tiek
parstradāts un holesterīna pārstrādes rezultātā rodas dzīvei ļoti nepieciešamais

šitie ko iesaka navis samazina holesterīnu bet veicina ta pārstŗādi nu bez šitiem vīņš salien taukos vai kurtur

E vitamīns kavē "sliktā" holesterīna līmeņa celšanos un trombu veidošanos,

a īstenībā e vitamīns ir vajdzīgs lai holestreīns pēc sava pienāķuma partaptu par

no holesterīna sintezējas daudzi hormoni organismā – testosterons, progesterons, estrogēni, virsnieru hormoni u.c. – un žultsskābes, ar kuru palīdzību organismā spēj uzsūkties uztura tauki un tiek izvadīti daudzi vielmaiņas blakusprodukti


vo ti visa psihiatrija
a e vietamīns ir arī auglības un mūžīgas mīlestības vitamīns
un miers virs zemes un no eeeles atpakalj paradīzē kā 16 gados kad paplatāks grāvis
likās kā maza kalnu upe pilna ar romantiku pavasari un zivīm

vot ā
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 25?
Ziņa: