Bromo-DragonFLY

Aizsāka Āpsis 

Āpsis
Bromo-DragonFLY
31.03.2013 15:37
Vai kādam no šeit forumā esošajiem ir pieredze ar šo vielu? Vai jūs to varētu rekomendēt?
mad nospļaujas
Re: Bromo-DragonFLY
31.03.2013 17:07
...vells, un sen jau šitas mēsls klejo pa Ļatviju???...nja...

...viss, kas nenāk no dabas, ir sūds...starp citu, skābe principā tika izvilkta no labības melnajem graudiem...tā teikt,mātes dabas noslēptā manta...bet šis te...

...jaunie principā ir stulbi, vai kā???...neiebraucu nekādā vīzē...bāž mutē visādus sūdus...
Re: Bromo-DragonFLY
31.03.2013 19:13
mad nospļaujas Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...vells, un sen jau šitas mēsls klejo pa
> Ļatviju???...nja...
>
> ...viss, kas nenāk no dabas, ir sūds...starp
> citu, skābe principā tika izvilkta no labības
> melnajem graudiem...tā teikt,mātes dabas
> noslēptā manta...bet šis te...
>
> ...jaunie principā ir stulbi, vai
> kā???...neiebraucu nekādā vīzē...bāž mutē
> visādus sūdus...

Te uzdod jautājumu, tu stulbeni!
pony
Re: Bromo-DragonFLY
31.03.2013 20:43
Nu shis ir nasty stuff... musu regjiona produkts.. kauns nezinaat. Tieshi te skandinavijas ubn baltijas ielaas populars, nekur citur. Amerikaa rets . Taa dzirdeets. Un peedeejoa divus gadus te Latvijaa ieverojami paterinjsh pieaudzis. Nu jau gandriz kaa skabe populars. Dazhreiz notripo kaa skabes bet pat nejedz, ka tas bija dragons bijis, ne skabe.
Pats par shim lietam neinteresejos. Esmu opiaatu cienitajs. Bet nu nasty shits ir... 3 diennakshu trips, nekrozes risks un spazmas var but... bet muusu jaunieshi sho stafu ir iecienijushi. Neko tur nevar dariit.
Re: Bromo-DragonFLY
01.04.2013 00:50
...un tāpēc es esmu par legalizāciju...dabīgo baudvielu - noteikti...
Re: Bromo-DragonFLY
01.04.2013 01:26
Bet lieta tāda, ka šis te pie mums skaitās legāls un lētāks, tāpēc arī to jaunieši varbūt izvēlas skābes vietā. Tas tāpat kā ar gandžu un spaisiem.
Pie tam no rokas uz ielas pārdotās research chemicals menti vispār nekonstatē, ārsti arī nevar konstatēt, kad viens pie miršanas pie viņiem nonāk, kas it kā lietojis kaut kādas markas - jo uzreiz pēc viņu visu domām tas ir 100% LSD, jo par neko citu viņi nav vispār dzirdējuši un tāpēc dragonu un citus sūdus nesanāk aizliegt. Esmu pārliecināts, ka lielākā daļa skābes, kas Latvijā tiek pārdota, ir reāli research chemicals, ne skābe. Šī problēma gan ir visur pasaulē.

Un, autor, no skābes nevar ne nomirt, ne dabūt ķermeņa fiziskas mutācijas, bet no dragona var, pameklē Googlē un tad pats domā, ko Tu tur gribi lietot. Kāpēc, lai kādam te tas būtu jārekomendē.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2013 01:27 by Gvdk.
Re: Bromo-DragonFLY
01.04.2013 02:14
Vai šo diskusiju nevajadzētu pacelt kā "lipīgu"? Jau 10 tūkstoši skatījumu, izskatās aktuāla. ;D



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2013 02:14 by Gvdk.
mad no malas
Re: Bromo-DragonFLY
01.04.2013 09:15
...johaidī, tikai tagad ieraudzīju skatījumu skaitu...nja...
Tējkanna
Re: Bromo-DragonFLY
05.04.2013 13:11
Eu šī diskusija 4ist ir jāpiesprauž tur augšā pie alternativajam terapijam un labam gramatam. Runcene vai kas te ir admini, izdarat to.
Re: Bromo-DragonFLY
05.04.2013 13:48
Esmu jau dabūjusi zibeņus privātajās ziņās, ka aizstāvu narkas, ka te ļaujot savstarpēji tirgoties/mainīties ar zālēm un ko tik vēl ne.

Viena būtne rakstīja, ka ziņošot narkologiem, ārstu biedrībai utt. u. tjpr. u. tml. par šito, kur esot Hipokrāta zvēresti utt.; es kaut kā tiku galā, ka, beigu beigās, visiem viedokļiem te ir vieta, bet cilvēki nudien dažkārt ir dulli. Negribētos, ka kāds te atvazā nezin kādus bērnu aizstāvjus un vēl nones forumu.

Tāpēc, sorry, tēmai ļaujam dzīvot, bet klāt nelīmēšu.

Skatījumu skaits tapa vienā dienā, tas nav reāls; kaut kas nogļukojis skaitītājā; tas notika apmēram stundas laikā kopš manas atkārtotas skatīšanās.

Ir narkomānijas tēma, paudiet domas tur. Galu galā, tur nav rakstīts, ko tur ieteikt vai neieteikt. Tur tikai lūgums nesāk offtopika līmeņa strīdus. Par tīrām dabas vielām mads jau tur ir rakstījis + autora aplūkotā viela no zinošiem ļaudīm taču tēmā ir atzīta kā nevēlama.



Edited 1 time(s). Last edit at 05.04.2013 16:07 by Runcene.
mad apcerīgs
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 12:28
...klau, runcenīt, Tev raksta un spiedz kustoņi, kuriem sajēga par šo te problēmu ir klišejiska...tātad - laji...tā ka uztraukties par so te telli ir lieki...ak jā, pārskatīju dažas tēmas un ko redzu???...labots, rediģēts, rediģēts...un galvenais glavļits ir kas???...runcene...nja...čudno, odnako...:)

...par kkādām narkotikam vaicā tie, kuri grib uzsākt ceļu uz elli...vismaz tie, kuri te prašņā par sintētiku...normālie džeki, kuri sēž uz opiātiem vai zāli, nemaz sevi tā nereklamē...un nemaucās virsū citiem - es esmu narkomāns...te ir tikai viens tāds daunis - enfuego...daži veicā padomu, kā tikt vaļā no tā vai cita...tiem ir tiešām vieta te...tā viš i'...

...starp citu, heroīns ar tīrības pakāpi līdz 98 % ir normala viela...dīleru atsvētītais jau paliek par indi...da te var turpināt ildi un dikti..bet...ja izlasot sos postus kaut vai viens no jaunajiem atmetīs domu nopirkt skābes marciņu, būdzma pārliecināts par to, ka viņam var iesmērēt dragonu, jau tas būs panākums...

...un tāpēc piesaucu visus potenciālos vai svārstīgos - tā kā šeit 99% tiek andelēta nezināmas izcelsmes apdullinošās vielas (tās grūti nosaukt par baudvielām), tad labāk atturieties no šīem sūdiem...pagaidiet, kamēr tiks legalizēta kaut vai zāle... vai ir iespēja iegādāties krasnodaras vai čurku zāli...un tikai tad uzsitiet kāsi...

...
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 13:47
Mad, es rediģēju citu tēmas, ja nosaukumā ir kļūda: zālēm, kaitēm utt. + ķiurgs, ginakologs, uralogs utt. Ja atstāsim nepareizi, bet būs izveidojusies jēdzīga diskusija, tas liegs tēmu atrast citiem. Tāds tas glavļits.
......
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 14:51
Tava vēlme mad aizstāvēt opiātus ir smieklīga.. esmu pārliecināts, ka dragonu lietot būtu daudz drošāk nekā 98%tīgo heroīnu... vismaz nebūs pēc tam jāieslīkst atkarībā..
mad uzjautrinās
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 16:41
...jautājums daudzpunktam...uz kā sēdi vai esi sēdējis, un cik ilgi???....ja esi sēdējis uz kkā, vai esi bijis pārliecināts par dīleri???...un tad varam turpināt...un nebārsti te man grāmatās izlasīto fufeli...
......
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 18:52
Kas tad tavuprāt ir vēl lielāku atkarību rodošas vielas par heroīnu? Apgaismo lūdzu mani, nevis tizli uzjautrinies!
Un dragonu esi pats lietojis, js vari tā izteikties?
Godīgais
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 19:32
Kāds te sakars ar atkarībam, bļeģ. Tas nav nekāds rādītājs. Ja šitas sūds ir psihodēliķis, tad no tiem kā zināms nav nekādas atkarības. Un kur nu jābūt tādam jāklim, laikam smadzenes no šī paša aizpuvušas. Heroīns pārbaudīta vērtība un var kaut 1000 reižu durties, bļe, un būs athoda vēlāk, cilvēki dzīvi dzīvojuši bez problēmām pēc tam, a šito nafīg 5 reizes un sapists uz visu mūžu būsi, ja ne pēc pirmās nahren reizes. Kaut kāds sintetiskais ko amatieru varza kādā nolikatavā sintezejusi, ar huj zin kādām kimijām pat medicinas gramata nav šitā, ka smadzenes un rokas no tā nopuvušas tajā nodaļā sktas.
......
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 19:39
Vai bez rupjībām var normāli atbildēt?
mad izjautrinās
Re: Bromo-DragonFLY
06.04.2013 20:16
...kuras vielas???...AD...athodņaks fiziski vēl smagāks, kā no tīra heroīna...un zini, kas ir visinteresantākais???...mīts par to, ka viens geriča dozņaks rada atkarību...smaigais lauzējs iestājas no piejaukumiem, ko dīleri gāž klāt, lai nopelnītu lielāku kāpostu...brīžam brīnos, cik trula ir mūsu tiesu sistēma, ka indes andelmaņi tiek cauri ar nosacītajiem sodiem...

...varu nosaukt vienu produktu, kuru lieto mūsu smalkie ķīmiķi, lai uztaisītu kaut vai baltuhu...kanalizācijas tīrāmai Krots...lai sezonas laikā no magoņu salmiem izvilktu mantu, spirta vietā ņem 656 šķaidītāju...un tā var turpināt...domā, ka dragona ķīmiķotāji ņem šai lietai paredzētās tīrās ķimikālijas???...ne sūda...

...dragonu neesmu pat mēģinājis...un citiem neiesaku...

...godīgais, te ir savākusies daudzmaz solīda publika...es neesmu pret mīļvārdiņu lietošanu, bet tam ir jābūt vietā, nevis kā saiklim starp vārdiem...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 3?
Ziņa: