Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?

Aizsāka Spy 

Ko iesākt pret enerģijas vampīriem kas to tik vien perina kā baroties no cita problēmām?
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychic_vampire
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 03:08
krusts un sudrabs neder? mok tiem vajag kubikus un alumīniju? vells zin, kur tā pasaulīt ir nonākusi?
Ir tāda maza grāmata "Aizsardzība pret enerģētisko vampīrismu". Tur ir dažādas metodes aprakstītas.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 10:30
Nu, pirmkārt jau nenākt uz tādiem forumiem kā šis jo te jau visi pastāvīgie iemītnieki uz tā vien dzīvo :) Mēs te visi 3 reiz dienā nākam enerģiju paēst un kur tad vēl tas saldais ēdien e-pastā... :) Bet ja nopietni, tad vienkārši nelaid klāt un viss. Nedod informāciju. Neizmanto palīdzību. Nevari? Esi līdzatkarīgs? Tas jau ir cits jautājums...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 12:31
Viens cilvēks teica tā: ja tu nejauši esi iekāpis sūdā,tad nemīcies,bet kāp ārā un ej prom :)
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 12:59
Situācija nav tik vienkārša jo bieži vien tas cilvēks ir radinieks vai draugs un kad sajūt kontroles zaudēšanu, var palikt pilnīgi traks no dusmām. Sākt lamāties, šantažēt, draudēt vai pat fiziski ietekmēt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 13:34
Vienalga nāksies aiziet,labāk ātrāk - nesāpīgāk
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
08.06.2013 21:18
Āmurs un sudraba, kalts :)
Vajag iedomāties aizsargsienu,kas apņem no visām pusēm,vajag atrasties šajā itkā kupolā un mierīgi domāt pozitīvas domas,ja sajūti tieši uzbrukumu,tad vajag domās nostiprināt šo sienu,aizvērt jebkurus caurumus,kas varbūt ir vaļā,un-iedomāties ka iekšpuse kupolam ir piepildīta ar pozitīvu energiju,neskatoties ne uz ko,kas varētu notikt ārpusē. Var domās sūtīt mīlestības energiju visai pasaulei,vispirms tuvākai apkārtnei ,tad tālākai,un smaidīt.
Pēdējais ieteikums var atbrīvot arī no problēmām.
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Viens cilvēks teica tā: ja tu nejauši esi
> iekāpis sūdā,tad nemīcies,bet kāp ārā un ej
> prom :)

Reiz zaķītis gāja pa ceļu,ierauga-kkas ceļa vīdū,paņēma uz pirksta,pagaršoja,tad saviebās un teica-pē,sūds,labi,ka neiekāpu:)
Tās visas metodes (vienu no tām aprakstīja BMW) it kā palīdzot tikai uz laiku, jo vampīrs ātri sapratīs, ka aizsargājies. Ilgtermiņā it kā nederot. Vislabākā aizsardzība esot tā, ko BMW aprakstīja - sūtīt vampīram mīlestību. šis apjuks un ar laiku vairs nenāks pie Tevis. Nopērc grāmatiņu, kuru ieteicu. Tur tiešām tas viss aprakstīts. Nav dārga. Šķiet, maksāja 2 Ls. Man darbā arī ir viens riktīgs vampīrs...Es daru tā, ka cenšos ar viņu neiesaistīties diskusijās, bez vajadzības nekontaktējos ar viņu. Izmantoju šīs metodes. Rezultāts: vairs neesmu viņam vajadzīga.:D Atrada sev citu upuri.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 10:04
Mjā, izskatās ka te cilvēkiem nav bijusi darīšana ar enerģijas vampīriem bet viņi vienkārši saskatijušies filmas par vampīriem. Nu kādu mīlestību sūtīt? Mīlestība, tas ir kā uzaicinājums būt tuvāk un ticiet man, enerģijas vampīrs to novērtēs... :) Kādas iedomātās aizsargsienas? Tā enerģijas iegūšana nav nekāda smalkā garu būšana, tas ir gandrīz vai fizikāls process...

Vot cita lieta ko raksta Māmiņa - "Es daru tā, ka cenšos ar viņu neiesaistīties diskusijās, bez vajadzības nekontaktējos ar viņu.". Bet te jau sāk darboties tās problēmas kuras es pieminēju iepriekš...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 10:56
...ko BMW aprakstīja - sūtīt vampīram mīlestību...tas ir pareizi,ko jums mācīja baznīcā?
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mjā, izskatās ka te cilvēkiem nav bijusi
> darīšana ar enerģijas vampīriem bet viņi
> vienkārši saskatijušies filmas par vampīriem.
> Nu kādu mīlestību sūtīt? Mīlestība, tas ir
> kā uzaicinājums būt tuvāk un ticiet man,
> enerģijas vampīrs to novērtēs... :) Kādas
> iedomātās aizsargsienas? Tā enerģijas
> iegūšana nav nekāda smalkā garu būšana, tas
> ir gandrīz vai fizikāls process...
>
> Vot cita lieta ko raksta Māmiņa - "Es daru tā,
> ka cenšos ar viņu neiesaistīties diskusijās,
> bez vajadzības nekontaktējos ar viņu.". Bet te
> jau sāk darboties tās problēmas kuras es
> pieminēju iepriekš...


Ku,tas ir Tavs viedoklis.Redzi,energijas vampīram neder mīlestības energija.Tu patreiz apstrīdi senas austrumu metodes,kas ir pārbaudītas ilgstošā laikā.Un vēl-par iedomātām aizsargsienām. Energija pakļaujas domām,tātad-ja domās siena tiek izveidota,tad tā arī ir.Vispār-energija nav nodalāma no domām.Manuprāt,Tu pats esi izvēlējies apšaubāmus informācijas avotus,kā filmas.Es kautkā nemanu,ka par energiju un domām Tev būtu kāds skaidrs un konkrēts viedoklis,bet-tēma ir tā vērta,lai ar to iepazītos rūpīgi.Nekontaktēšanās ir tāds itkā ļogiski saprotams paņēmiens,bet šeit pierastā rietumu logika īsti neiederas.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 14:25
bmw

Lieta tāda, ka man visas tās austrumu štellītes ne visai interesē bet aizraušanās ar enerģijām vienkārši riebjās. Taču dažreiz es šo terminu tomēr lietoju, tikai parasti šaurākā nozīmē. Jo es esmu visai praktiskas dabas cilvēks un visas lietas šķiroju pēc principa darbojas - nedarbojas. Ja ir bet nedarbojas, tatad = nav. Tad lūk, tīri praktiski ļoti bieži ir tā, ka upuris savu vampīru reāli mīl. Viņi ir tuvi cilvēki. Un kas ne mazāk svarīgi, tad arī vampīrs mīl savu upuri. Un vispār parasti viņi nemaz neapzinās ka viens ir upuris bet otrs ir vampīrs. Tāpat dažreiz ir tā, ka abi ir gan upuri gan vampīri un veiksmīgi sadzīvo kopā ilgu laiku. Es esmu bijis gan upura lomā gan arī joprojām esmu vampīra lomā. Visi šī foruma ilgdzīvotāji pēc būtības ir vampīri kuriem patīk pamieloties ar citu enerģiju. Man ar to nav nekādu problēmu jo es šo procesu apzināti kontrolēju un nekad neizsūcu savu upuri sausu. Pat tieši otrādi es savam upurim dodu to kas viņam ir vajadzīgs un pretīm paņemu gabaliņu no tā ko viņš var dot. Tā lūk tas darbojas vārdos. Bet praktiski izskatās ļoti vienkārši, kā pļāpāšana forumā. Iespējams, ka šeit ir kādas nianses ar tiem enerģijas veidiem. Man piemēram ir viena veida enerģija un es to varu dot bet man pierūkst cita veida un es to meklēju... Bet es esmu redzējis arī "tīrus" vampīrisma veidus. Kā piemēram vecmamma izsūc dēlus, vedeklas un mazmeitu (kas nav paspējuši notīties prom no tā nama) "sausus". Un tas nav nekāds joks jo diviem vai trim cilvēkiem tas beidzās ar navi pirms pati vecene aizgāja pie miera palicējus atstājot "tukšā".

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 14:57
laiki iet, nekas nemainās..es vienīgais te normāls esmu :DD
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 15:35
vispirms jau autors varēja precizēt, kas tieši viņam tāds notiek, lai kāds varētu kaut ko loģisku ieteikt vai dalīties kādā pieredzē.

es lielā mērā piekristu ku!, ka daudzi izsūcamie ļoti izbauda šo stāvokli. it kā cilvēks lūdz padomu un it kā ir izmisumā, bet tai pašā laikā aktīvi atgaiņājas, ja viņam vienkārši iesaka iet projām un meklēt citu partneri vai citu dzīvesvietu. agrāk nevarēju to saprast un domāju, ka cilvēks kaut ko nejūt vai tml., bet īstenībā viņš nekā negrib mainīt, tikai kaut kādā brīdī laikam ir bijis par daudz. esmu diskutējusi ar tādiem PM līmenī, un viņi paši ir ar tik vampīriskām tieksmēm, ka labprāt paēstos arī no manis. ja cienāt savu laiku, nav jēgas pat sākt.

es tās sauktu par vajātāja un upura lomām, kas bieži vien netiek pārtrauktas, jo abi patiesībā to grib. upuri bieži ir ekonomiskā jeb materiālā ziņā atkarīgi no vajātājiem un grib šo "laimi" baudīt, tikai lai vajātājs pārāk nevajā, tobiš vajā kontrolēti :)

bet vampīriņam jau arī ir savas "vajadzības" :) kāpēc gan lai viņš pierautos, ja viņam ir pilna vara.
ku! minētie gadījumi, kad ome var veselu paaudzi izsūkt tukšu, ir tieši tādi, bet jaunie bieži vien negrib sev meklēt dzīvesvietu vai uzņemties būtiskas rūpes un atbildību par savu dzīvi, kas visu laiku bijis omes pienākums. viņai taču arī sava "aldziņa" pienākas...

es to rakstu tāpēc, ka, manuprāt, šie ir bezcerīgi gadījumi, ja vien kāds komentētājs/atbildētājs nav nolēmis nosist laiku dr.lv, jo ir baigais slinkums sākt darīt kaut ko jēdzīgu; patiesībā jautātājs nekā negrib mainīt, lai gan to varētu ļoti viegli.

domāju arī, ka ir daudz filozofiju, ar kuru palīdzību no tā visa var tikt vaļā un kaut ko savā dzīvē mainīt, un katrs var izvēlēties sev pieņemamāko vai tīkamāko, nav būtiskākais, kā to visu sauc un ko kurš izvēlas, bet arī austrumu mācības neko neuzspiež ar varu, tās respektē cilvēka brīvo izvēli.
Protams,ka neuzspiež.Es tikai teicu,ka dažas tēzes no austrunu filozofijām rietumniekiem liekas nelogiskas.
Es arī neesmu tāds spečuks visā šajā,tomēr man vairāk interesē tieši tie avoti,no kurienes tas viss nāk.
Es arī nedomāju,ka visiem būtu jāiedziļinās austrumu filozofijās,ja pats tur esmu atradis arī šo to,kam īpaši negribas sekot.
Tomēr-šī sienas metode,ko uzceļ domās,mīlestības sūtīšana,darbojas.Tāpat kā darbojas visu lāstu pasūtīšana d***t.Un kas attiecas uz mīlestības sūtīšanu,tad tur darbojas princips-jo vairāk sūti,jo vairāk saņem.
Nupat bij iespēja pārlieciāties par šokējoši precīzu pievilkšanas gadījumu-un man tomēr nav šaubu par to,ka tas viss pamatos darbojas teicami.attiecībā uz cilvēkiem,kas neko nevēlas maiīt savā dzīvē-jā,to es arī ievēroju aizvien vairāk. Un īsti nezinu kā to skaidrot,patiesībā man tas mazāk interesē,jo pagaidām skatos kā visu derīgo izmantot sev,nu-moš es tāds maziņš vampīriņš arī esmu:)))Lai gan-man tā liekas,ka lielākoties te tādi izsūkti cilvēki tikai uzrodas:))Bez kādas energijas kripatiņas:)
Bet vispār enegijas avoti mēdz būt labāki un neizsmeļami,es to tā saprotu....
Par to mīlestības sūtīšanu es biju domājusi tā, ka starp izvēli strīdēties vai cīnīties ar viņu utt vai vienkārši būt labam, nosvērtam un mierīgam, draudzīgam pret vampīru, jāizvēlas 2. variants. Viņš tieši gaida, ka Tu sadusmosies vai klusēsi un pie sevis pārdzīvosi (vai atklāti) utt Labāk tiešām ir nekontaktēties, bet tajos brīžos, kad tas nav iespējams (piemēram, darbā kaut kas kopīgi jāizdara un citas iespējas nav), jāsaglabā miers, jālaiž gar ausīm viss, kas nav saistīts, piem., ar padarāmo darbu, jābūt laipnam, bet atturīgam, jāsaglabā miers utt, bet tajā pašā laikā nedrīkst viņam ļaut sev kāpt uz galvas....
Ku, ar to sienu, par kuru stāstīja BMW ir tā, ka to iedomājoties, tā novērš uzmanību no vampīra, jo, lai to iedomātos, vajag koncentrēties. Tikpat labi tas var būt jebkas cits par ko domāt - iemīļotais cilvēks, bērns, dzīvnieks - jebkas cits,kas Tev sagādā prieku un, kas no vampīra novērš uzmanību. Viņš redzēs, ka neesi ieinteresēts viņā klausīties un tad liks Tev mieru.:)
Vēl ir tāda lieta,ka metodes,kas psihologiski šķiet pareizākās,tādas nav no energētikas viedokļa,jo-diemžēl cilvēkam var piekļūt,arī ar viņu nekontaktējoties.Un tieši tādā sakarā manis minētās metodes ir ļoti labas,nevis vnk nekontaktēšanās,kas arī vienmēr nav iespējams.Jā,vampīram vajag lai cilvēks sāktu stresot ,dusmoties,viņam neder mīlestība....Un visai logiskas dusmas uz kādu riebīgu rīcību ir tieši tas,kas vampīram vajadzīgs.Mīlestības sūtīšana un aizsargsiena nepieļauj dusmu vai stresa veidošanos.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 21:33
Atkal tukša pļāpāpāšana!
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
09.06.2013 21:59
jā, ja nerunā par enfuego nodzertajiem dokumentiem, tad tukša pļāpāšana... :)
Enfuego, neinteresē, nelasi...Kādam citam varbūt liekas, ka tavas tēmas un problēmas ir tukša pļāpāšana, kādam citam - manas...Cilvēki un situācijas ir dažādas, problēmas arī...
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
10.06.2013 11:12
Nav nekādu tur "enerģijas vampīru". Ir cilvēki ar dziļām neirotiskām problēmām un lai nejustu iekšējās psihes mokas, viņi projecē savu negatīvo psihes daļu uz kādu citu- tagad tas cits ir vainīgais. Tādejādi viņi atgūst kaut cik balansu. Cilvēkam uz kuru tas tiek mērķēts ir tas jāsaprot un jādod viņam uzreiz pretī dubulti, lai viņš saprot, ka tu nebūsi tas ojekts. Ja vajag, tad nodo riktīgi pa matuški. Un viss, turpmāk baudi mieru.
Man šķiet, ka ir pilnīgi vienalga kā sauc to cilvēku - par enerģijas vampīru, par cilvēku ar dziļām neirotiskām problēmām vai citādi. Manuprāt, tas ir tikai apzīmējums. Man šodien sanāca kā Existensial fool saka - sadod viņam pretī , lai saprot, ka mani un manus mīļos neaiztiks un nepazemos, ar dubļiem neapmētās. Spēru zibeņus. :D Vot tik nezinu, kas sekos tālāk no viņa puses. Bet nu ir miers. Pagaidām.
Bet ir brīži, kad nav ko sū..aiztikt, citādi vēl sāks smirdēt! Piedodiet par izteicienu..Jāskatās pēc situācijas.
Zinu kādu cilvēku,kas nav ne neirotisks,ne kā citādi ar novirzēm.tā ir sieviete,jāsaka ka-ļoti krietni gados,personība ārkārtīgi harizmatiska.Tikai viena lieta-viņa toč iegūst svešu energiju.Un nevar tā tik viegli pateikt-sūds,vai citādi negatīva,drīzāk otrādi-pozitīva.Jeb-nu vairāk pozitīva,nekā negatīva.
Nezinu nevienu,kas varētu viņai sadot,nevaru iedomāties,arī pagātnē neesu pazinis...Tas varbūt kā piemērs,kur neko tā īsti nevar piesiet......tikai tie kas pazīst labāk......kā lai pasaka,cenšas nekomuicēt,novilkt robežu.......un arī tas lāga neizdodas.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
11.06.2013 11:10
Vampirelli :) Labāk pasaki cik pelni sēžot forumā, runcenīt :)



Edited 1 time(s). Last edit at 11.06.2013 11:11 by enfuego.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
11.06.2013 13:08
enfuego, Tu domā, ka es te kaut ko pelnu??? ā, no tā, ka te nāk iekšā visādi psihoterapeiti un psihiatri un var Tevi pētīt?

jeezzus...

mjā, daudz mums te tās psihiatrijas tiešām saradies.
Re: Metodes cīņai pret enerģijas vampīriem?
11.06.2013 15:34
Labāk Runcen pasmejies

http://www.youtube.com/watch?v=0LUDIuyZYwg

http://www.youtube.com/watch?v=T660ZP6Z4GI
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 23?
Ziņa: