Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes

Aizsāka avene35 

avene35
Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
20.10.2013 23:40
Viedā foruma tauta, griežos pie jums ar jautājumu..Meitai pusaudzei , pareizāk sakot jau jaunietei 16 g.v. ieilgušas emocionālās veselības problēmas, vairāk kā gadu- depresīvs noskaņojums, drūmas domas, dzīves jēgas meklējumi, pēc viņas teiktā - nevēlēšanās dzīvot, jebkurš aizrādījums no manas vai vīra puses tiek uztverts ar emocionālu sprādzienu, durvju aizciršana, bļaušana, pēdējā laikā roku graizīšana un draudēšana ar pašnāvību. Pēc viņas nostāstiem tas esot jau mēģināts divas reizes.
Tad nu jautājums tāds, vai ir vērts viņu ievietot Neirožu klīnikā Dzintaros, jo negribas uzreiz likt niknākā slimnīcā, bail, ka tas stāvokli pasliktinās vēl vairāk, jo katram skaidrs, ka atrašanās tāda tipa iestādē tieši otrādi - var iedzīt vēl lielākā depresijā..Tāpat pastāv tomēr neliela cerība, ka šie psihiskie traucējumi līdz ar pusaudža gadu beigām varētu pamazām nostabilizēties, tpc negribas bērnam sabojāt nākotni un iekļūt šāda veida pacientu datu bāzē....., ja tāda vēl pastāv..Gan jau, ka pastāv.
Gandrīz gadu viņa apmeklē psihoterapeitu - psihiatru, 4 mēnešus lietoja antidepresantus, kuri, pēc meitas teiktā, diemžēl nedeva efektu. Ārsts tos atcēla, bet redzu, ka to darīt nevajadzēja, turklāt laikam gan tie nebija īstie, jo efekts salīdzinoši bija neliels, tomēr citi netika izrakstīti. Tāpat meita atsakās jebkad vēl lietot šāda tipa medikamentus, jo jutusies kā piedzērusies, dullu galvu un visu laiku nācis miegs. Ārsts labs, neapšaubu viņa kompetenci, ar meitu bija tīri labs kontakts, acīmredzot nevēlas zāļot.. Bet pēc manas iniciatīvas (ārsts par to vēl nezin)....gribas tomēr viņu ievietot kādā klīnikā, kur varētu atslēgties no visa, paārstēties, piemeklēt efektīvus AD, jo bail, ka tiešām kaut ko ar sevi neizdara...:(
Vai ārstējoties šajā iestādē (saprotu, ka tā ir privāta klīnika) pacienti tiek ievietoti vienotajā datu bāzē un galvenais, vai šī klīnika ir tā vērta? Jo negribas, ka tiek nokāsta tikai nauda (tas prieks nav lēts) masāžiņas, psihologu nodarbības, ripas un rezultāta nekāda..
Otrs variants, protams, ir BKUS Gaiļezers, bet tur skaidrs, ka neviens neauklēsies, valsts iestāde, saliks kopā ar smagi slimajiem un baros ar stiprām zālēm, lai visi mierīgi un guļ, ja runās pretī , pie gultas piesies. Tā meitai esot stāstījušas divas draudzenes, kas tur ārstējušās - viena bulīmiķe un otra ar depresiju...
Cik lasīts, laba medikamentu piemeklētāja ir Taranda, bet viņa, cik zinu, pieņem tikai no 18 g.v.
Paldies..
meita zin par šo ideju? es viņas vietā sapsihotos un pateiktu ka nemūžam neiešu uz slimnīcu (tā ir tipiskākā reakcija, bet cilvēki ir dažādi), ar varu vai tad var ielikt slimnīcā? ja meita ar mieru tad- nu es domāju, ka pie roku graizīšanas un pašnāvības draudiem drošāk ir ārstēties slimnīcā, jo ja ārsts izrakstīs tabletes, tad tās var arī pārdozēt....
manuprāt vajag noskaidrot cēloni kāpēc viņai ir tik slikti, varbūt skolā kāds slikti uzturas vai nelaimīga mīlestība......
problēmas dzīvē rada nevis tas vai kāds ir slimnīcā bijis bet tas kāda ir diagnoze.. nu, piem, ja būtu šizofrēnija.
Viss sākās ar to, ka labs draugs traģiski aizgāja bojā. Mīlestībā arī problēmas visu laiku. Attiecības ilgi neturas, puiši mainās ik pēc pāris mēnešiem. Nupat puisis pameta, pirmā nopietnā mīlestība, pēc viņas teiktā, esot bijis pirmais vīrietis..Šķiršanās dienā esot bijis pašnāvības mēģinājums..Palika nakšņot pie draudzenes, bijusi sadzērusies ripas - paracetamolu, viedās draudzenes laikam iedeva. Kamēr pati dzer ripas, draudzene zvana puisim. Šis nakts laikā skrien glābt.. Nu laikam tas saucas "nelaimīga mīlestība"..Grūti saprast, vai šis bija manipulatīvs izgājiens, kas veltīts puisim vēlmē atgriezt viņu pie sevis, vai patiesa doma aiziet no dzīves. Šodien pati man saka, ka gribot apārstēties, atpūsties no visiem..Un tam visam pa vidu - teksts:" interesanti, vai viņš nāks mani apciemot un kurš no draugiem vispār pie manis nāks.."
Diagnoze vismaz uz doto brīdi ir F92 Depresīvi traucējumi.
tas saucas demonstratīvs pašnāvības mēģinājums. pat pieaugušie mēdz domāt, ka taisot pašnāvību atgūs otro pusīti. bet tas var beigties arī ar reālu pašnāvību un nāvi.
meita acīmredzot ir ļoti emocionāla, nesavaldīga, nelīdzsvarota, ļoti asi uz visu reaģē, rīkojās emocijās, vēlas uzmanību, mīlestību.
ja pati grib doties uz slimnīcu tad lai dodas, tikai lai neizbēg pati no tās.. iespējams viņa kaut daļēji saņems to kas viņai vajadzīgs- to uzmanību un žēlošanu.
avene-neskatoties uz dažādiem viedokļīem par maniem ieteikumiem,es silti iesaku meitai dot magneb6 un calcia800,jo tā jau ir visai zināma lieta-nepalīdz AD un nepalīdz psihoterapija,un tā ir Tava iespēja-šajā brīdī to darīt,lai viņai visu mūžu nebūtu jādzer zāles,jo man neizskatās tik rožaini-pāries itkā pats no sevis,pēc dažiem gadiem....nekas nepāries,es Tevi negribu baidīt,bet tā var būt,ar ļoti lielu ticamību. Un psihologiskas problēmas arī ir,tās neārstē klīnikās,domāju,ka viņai tas varētu pat kaitēt,jo-viņa nepiekritīs,un tad -vai nu ar varu ielikt vai atcelt plānu....bet ar varu būtu pats sliktākais...
avene, neiesaku klausīties bmw, vitamīni protams ir laba lieta, bet tie palīdz kad tiek lietoti vismaz 3 mēnešus un stiprina nervu sistēmu, pie akūtām situācijām kā šī ir smieklīgi ieteikt iedzert kalciju.....
shadow,Tev nevajadzētu komentēt manus ieteikumus,samērā daudz jau šovakar esi sarakstījusi..
Magnijs un kalcijs,ja trūkst,var dot vidēji stipru nomierinošu efektu,un-kopā ar vitamīniem nodrošināt to,ka iedarbojas AD,un efektu sak dot psihoterapija.
bmw pie visām kaitēm uzskata ka palīdz vitamīni.. pie šizofrēnijas, depresijas, pašnāvības mēģinājumiem...
vienvārdsakot bmw pārstāv vitamīnu sektu :D

bet nepiedrazosim šo diskusiju ar muļķībām, jau tā tik daudzas diskusijas te ir aizgājušas offtopikos... :(

ne jau no kalcija trūkuma ir depresija, bet no psiholoģiskām problēmām, tas ka draugs aizgāja bojā ir liels trieciens dzīvē...

starp citu vitamīnu trūkumu var pārbaudīt ar asinsanalīzēm, vismaz slimnīca tādas veic (nezinu par psihiatrisko) un ja ir trūkums tad nozīmē vitamīnus. saku pēc pieredzes
shadow
Būtu labi,ja tu nerakstītu par to ko galīgi nezini.Jo problēma ir tieši tā,ka asinsanalīzes dod galīgi greizus rezultātus,taukos šķistošo vitamīnu daudzums asinīs ir atkarīgs no triglicerīdu līmeņa,to izmantojamība-no daudz dažādiem faktoriem,starp kuriem vienā no 1.vietām ir fosfora un kalcija daudzums-ja tie ir ļoti daudz,tad trūkst visi pārējie mikroelementi,un vitamīni nevar iedarboties-pietiek trūkt cinkam ,mangānam vai jodam,un praktiski viss ir izjaukts...jo nestrādā Bgrupa,A vitamīns,un tas jau ir pietiekoši,lai viss aizietu sviestā.
Savukārt kālija,,magnija,nātrija daudzumam maz sakara ar tā rezervēm organismā-to daudzumu asinīs nosaka virkne faktoru.tostarp ph izmaiņas,virsnieru hormonu daudzums u.c.
Tā ka vitamīnu un mikroelementu daudzuma noteikšana ar asinsanalīzēm ir viena no lielākajām kļūdām ko pieļauj mūsdienu rietumu medicīna.Un atceries-es rakstu to ko zinu,tu kritizē to ko nezini....
Teterovskis
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 11:30
Ha... Mūsdienu Rietumu medicīna... Tad kuros laikos tieši kādam tie vitamīni bija svarīgāki kā mūsdienās? Pirms 100 gadiem un agrāk cilvēki ēda, ko grib, un arī tagad 99% pasaules iedzīvotāji nedod ne sūda, cik kur kādi vitamīni ir. Tu gan jau savu uzturu pieskati, bet kāpēc tad Tev vēl joprojām pašam problēmas, lieto ad un vēl kaut ko?
Gudros penterus raksti, cik vēlies... Tev taču jāpielieto un jāatsvaidzina savas zināšanas, lai gan tām sevišķa labuma nav.
Teterovskis
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 11:40
Vitamīnu deficīts turklāt ir kaut kas cits, nejauc, īpaša diagnoze. Bet, ja ēd normāli, tas nedraud.
Jebkurā gadījumā Tev kā vitamīmu speciālistam būtu jābūt pašam veselīgākajam no mums visiem, ja jau tās ir tādas brīnumzāles, bet kaut kā mēs to neredzam...
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 13:07
Taranda pieņem ARS un ir pieaugušo neirožu nodaļas vadītāja, tas pirmkārt, bet arī tur cilvēks būs datubāzē, taču neirožu klīnikās parasti neuzņem cilvēkus, kas veic paškaitējumu.

Gads pie psihoterapeita ir mazs laiks, ja ir tādas problēmas. Daudzi pusaudži vnk iet pie psihoterapeita, dzer zāles un domā: eh, nu lai jau mamma maksā, ja grib. Tas galīgi nav tā: aizved bērnu pie ārsta, viņš iedod narkozi un kaut ko izgriež. Šeit jādomā pilnīgi citās kategorijās.

Kamēr viņa pati nenonāks pie kāda lūzuma punkta (visbiežāk caur kādu citu krīzi), nekas daudz nemainīsies.

Ja kontakts ar psihoterapeitu ir labs, tad tomēr ir kāda cerība, bet pēc gada ar šādu situāciju cerēt lielus uzlabojumus ir naivi, turklāt ļoti, ļoti naivi. Viņai tie būs kādi gadi, iespējams, ar pārtraukumiem. Pusaudzis pats par sevi ir vētra, bet viņai bija liels zaudējums.

Ko nozīmē nokāst naudu? Daudzi cilvēki nesaprot, ka darbs ar jebkuru savas veselības aspektu ir sadarbība ar speicālistu kā ar treneri sportā. Trenerim nav tik liela nozīme, ja cilvēks pats nestrādā. Psihiatrijā/psiholoģijā tas ir īpaši izteikti. Ir tāds vārds kā līdzestība, bet pusaudži parasti nav līdzestīgi.

Neirožu klīnika Jūrmalā ir privāta iestāde, prasa, cik grib, visa psihoterapeitu un psihologu izglītības paaugstināšana Latvijā ir privāta interese un privāta lieta, tāpēc arī cenas ir diezgan lielas, nav valsts dalības, pat bērniem un pusaudžiem diemžēl nē, ko gan uzskatu par pilnīgu aplamību un muļķību, bet tāda nu ir mūsu "veiksmes stāsta" radītā situācija, bet vispirms noskaidro, vai tur uzņem nepilngadīgos.

Ja Tu viņu pret pašas gribu kaut kur ievietosi, tas viņai var būt smags notikums, viņa jutīsies nodota, bet dažkārt nekā cita bērna veselības un dzīvības dēļ izdarīt nevar. Un tai Gaiļezerā pusaudži bieži tāpēc trako, ka jūtas nesaprasti, ka viņus kaut ko spiež darīt. Es noteikti rēķinātos arī ar psihoterapeita viedokli par slimnīcu.

Ja par zālēm, tad AD pusaudžiem iedarbojas ar ļoti mainīgām sekmēm (arī pieaugušajiem, bet pusaudžiem jo īpaši) un psihoterapeits-psihiatrs, viņu ikdienā vērodams, var izdarīt savus secinājumus, jo viņa mērķis ir, lai viņa spētu dzīvot bez zālēm.

Bet meita ir jāuzmana un ar viņu jārunā, jo suicidāla uzvedība kaut vai nejaušības dēļ var beigties slikti. Lai nu kādas tur teorijas apakšā, bet viņa pašlaik citādi neprot būt, dzīvot un tikt ar sevi galā, morālam nosodījumam te nav vietas. Vai psihoterapeits to visu zina? Kāds ir viņa un Tavs komunikācijas līmenis?

Vsp Tev pašai derēja psihologs, lai palīdz gudrāk tikt galā un Tu pati nepārdedz.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 14:06
offtopika komentārs TIKAI shadow
******************************************

Slēdzu iepriekšējo tēmu tāpēc, ka domāju: šis tomēr nebija gluži tas gadījums, par kādu Tu domā; gluži naiva neesmu, savā kādreizējā darbā esmu redzējusi narkomānus-žmurikus, kas sākuši ar tabletītēm. Komentārus dzēsu, jo uzskatu, ka, droši nezinot, nekā tāda nevajag otram cilvēkam teikt. Tas nenotika tāpēc, ka bmw tā vēlējās; turklāt te visi ir pieauguši cilvēki, un katrs, nākdams forumā, arī mazliet riskē dzirdēt kaut ko netīkamu, turklāt man te ir tikai viens priekšnieks admins osis, un mums ir savas vienošanās, kas nekādos noteikumos nav rakstītas un ne uz vienu citu neattiecas. Mēs nedomājam, ka te jārada pārmērīga siltumnīca.

Nakts tēmu izdzēsu naktī (naktī strādāju, nevis no klonīša gulēju :) tāpēc, ka tur bija feiki komenti no vienas un tās pašas personas, bet ar citu niku un citu IP adresi, lai panāktu savu mērķi.

Daudzējādā mērā un daudzos aspektos es Tev ļoti piekrītu, bet šoreiz ne visur, taču Tev ir tiesības uz savu viedokli tāpat kā citiem, jo Tev ir sava pieredze, kas noteikti kādam der, pat ja nepatīk. Ja Tu to pasaki asāk, tas nenozīmē, ka tā ir slikta.

Domāju, ka esi gudra un apķērīga dāma, bet šoreiz varbūt mazliet pārsteidzīga.
Liels paldies shadow un Runcenei par sakarīgajiem komentāriem.
Par vitamīniem runājot, protams, ka es šāda veida ieteikums vispār neņemu par pilnu. Jābūt absolūti naivam, lai domātu, ka vitamīni spēj izārstēt depresiju, kura ir ieilgusi..
Par Dzintariem visu jau noskaidroju, tur, ja paliek uz vietas, uzņem tikai no 18 gadiem, ja pirms tiem 18, tad jābūt līdzi pavadonim, kas nozīmē , ka man jābrauc līdzi. Tā vairāk esot kā ambulatora iestāde, kur nakšņošana ir par atsevišķu samaksu, resp., viesnīcu tipa iestāde, kur palikt tiem, kas nevar izbraukāt..Smagi slimos tur nemaz neuzņemot. Tā kā šāds variants man sķiet pieņemams, jo pilnīgi noteikti viņa nav tādā stāvoklī, lai viņai būtu vienalga, kāds kontingents apkārt. Otrs variants ir saņemt no ģ.ā. norīkojumu un ārstēties ambulatori, dienas stacionārā. Tātad braukāšana.
Psihoterapeitam esmu piedāvājusi, ka varbūt vajadzētu stacionēt, viņš saka, ka viņa īsti neesot tas gadījums un atrašanās tāda tipa iestādē, varot depresiju tikai padziļināt..Viņai esot problēmas, kuras risināmas psihoterapijā. Piedāvāja atsākt AD, viņa kategoriski atsakās, jo jutusies slikti un labuma tāpat nekāda. Man gan šķiet, ka labums kaut minimāls tomēr bija. Vienīgi viņš pateica, ka graizīšanās turpinās vai sāk palikt par traku, varot izsaukt ātros un piekrist braucienam uz slimnīcu, tā varētu būt ļoti laba mācība viņai, ka ar tādām lietām nespēlējas un viņa dara pāri ne tikai sev, bet arī citiem ģimenes locekļiem...
Es pati esmu tik ļoooooooti nogurusi no tā visa, ka šķiet pašai drīz būs vajadzīgi medikamenti. Tāpat bail, ka viņa sev tiešām kaut ko nenodara, jo viņas vecumā cilvēks nesaprot, ka nomirt var tikai vienu reizi..:( Vesela viņa nav pilnīgi noteikti, bet tā graizīšanās jeb parzeizāk sakot skrāpēšana ir tāda "modes lieta" pusaudžu vidū, demžēl.., bet, protams, ka tie, kas to dara, pilnīgi noteikti nebūtu saucami par veseliem. Diemžēl viņas draudzenes ir tieši tādas pašas, jau pabijušas Gaiļezera BKUS...
Viņa man nesen atzinās, ka esot pīpējusi arī zāli...
Man ir vēl divi bērni, kas arī pusaudžu vecumā uzvedās visai traki, bet kaut kas tāds nekad nav bijis..:(
Varbūt varat ieteikt kādu sakarīgu, mūsdienīgi domājošu psihiatru, kurš pieņem privātpraksē? Man ieteica Daigu Daizi, bet zvanīju, viņa teica, ka ar pusaudžiem nestrādājot.
Vai ejot uz ARS pie Tarandas, ja nu tomēr viņa piekrīt mūs pieņemt, vai tad viņa nonāks datu bāzē? Kā to saprast?
Meita pati saka, ka gribot uz Dzintariem, tā kā nekādā gadījumā tā nebūs ievietošana pret pašas gribu. Tagad tikai jādabū norīkojums no ģimenes ārsta. Ja tā nav, tas tas "prieks" izmaksā 50,00Ls dienā...Ja saprotu, ka tas būs vismaz 2-4 ned pasākums, tad summa, protams, astronomiska.
Sakiet, kādus medikamentus parasti dod, lai cilvēkam zustu vēlme sev darīt pāri? Neiroleptiķus? Pareizi sapratu?Tos taču dod pie depresijām arī?
Atvainojos, ja brīžiem bezsakarīgi rakstu, vieni vienīgi pārdzīvojumi..Naktīs ļoti slikti guļu.., domas tikai ap viņu.
Psihoterapeitu apmeklē nepilnu gadu un pēdējā laikā negrib vairs iet, burtiski ar lielu pierunāšanu aiziet. Viņai neesot vairs par ko runāt un tāpat labuma neesot. Ievācu info par BKUS Gaiļezers, visai sliktas atsauksmes. Personāls esot ļoti nepatīkams, attieksme slikta. Tāpēc tā iestāde atkrīt, protams, līdz brīdim, kad citas izejas nebūs.
Es savā galvā domāju, ka jāatrod īstie AD un jāpalieto ilgāk, negribas ticēt, ka tas nepalīdzēs. Varbūt klāt jāpieliek vēl kaut kas, trankvilizatori un/vai neiroleptiķi.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 16:32
Ja pie Tarandas ARS, tad datubāzē nebūs. Datubāzē nokļūst no Gaiļezera BKUS un visām citām valsts iestādēm (arī no Tarandas vadītās neirožu nodaļas Veldres ielā).

Daiga Daize ir psihoterapeite ar psihologa pamatizglītību, viņa medikamentus nevar izrakstīt, bet psihoterapeita maiņa nekā daudz var nedot.

Varbūt pamēģini pameklēt dr. Sandras Pūces koordinātes privātpraksē (arī psihiatre-psihoterapeite)... ir dzirdētas labas atsauksmes, bet svarīgi, lai pašai meitenei tas terapeits patiktu.

Psihoterapeits runā pareizi par valsts psihiatriskajām klīnikām. Varu tikai pievienoties – turi, cik tālu vari, bet tas ir tikai no vienas puses, jo dažreiz ir tā, ka vajag mācību. NMP var viņu aizvest uz slimnīcu, un rezultāts var būt divējāds: viņa var dabūt mācību, kārtīgi trūkties un ieraudzīt, kā tas var beigties, bet var arī kļūt sliktāk, ja gadās ārsts, kurš nemāk runāt ar pusaudzi, vai ir vēl kādi citi blakusapstākļi, piemēram, meitenes pašas stāvoklis.

Antidepresanti ir meklēšanas ceļš, dažiem ļoti nestabiliem cilvēkiem reizēm pagarš, tādā ziņā atrašanās uz vietas stacionārā kādā normālā neirožu nodaļā nebūtu tas sliktākais variants, bet bērniem tādu atsevišķu nav. Turklāt zāles jau nav absolūts un galīgs brīnumainais risinājums, bet AD var noņemt lielo trauksmi, kas liek graizīties.
Avene, ja meita dikti grib slimnīcā, lai dodas uz to pašu BKUS, par visām slimnīcām ir gan labas, gan sliktas atsauksmes, varbūt tur ar viņu neauklēsies, bet skarbi parādīs realitāti, kas sākumā liek psihot, bet pēctam aizdomāties..
Par medikamentiem labāk neklausi ieteikumus no foruma, bet runā ar psihiatru, bet manuprāt vislabāk varētu palīdzēt neiroleptiskie medikamenti, tie iedarbojas uzreiz, samazina emocijas, padara vienaldzīgāku, mazina agresivitāti pret sevi un citiem, padara mierīgu, reizēm miegainu ja liela deva. bet arī.. ja cilvēkam ir ļoti uzvilkti nervi tad vajag taču viņu nomierināt. it kā kkādi neiroleptiķi palīdzot arī pret depresiju, bet nu tas jāprasa ārstam. Man tāda pieredze, ka no AD kļuvu vēl aktīvāka un psihāka un nekontrolējamāka, bet neiroleptiķi mani piebremzēja, bet katram jau tā pieredze savādāka.
medikamentu lietošanā svarīgākais ir būt drošai, ka meita patiešām tos dzer un pareizās devās.

a man tāds jautājums- vai tad bērnu psihologi un psihoterapeiti nerunā arī ar vecākiem? biju dzirdējusi, ka tiek konsultēts gan bērns, gan māte, protams atsevišķi par bērna veselības stāvokli. manuprāt, tas ir ļoti sakarīgs variants, jo palīdz mātei labāk izprast bērnu un palīdzēt, tikai ja bērns to zin tad justos izspiegots un labāk nezināt. bet kas to lai zin... nu ok- 16 gadi jau nav vairs bērns, bet tik un tā.

Runcene, ko tu runā to kā nav? ar KURU man vēl no tiem komentētājiem dzēstajā diskusijā ir vienāda IP adrese, ko?! lai nu ko bet to es toč zinu, ka man vienādas IP adreses ar nevienu no pārējiem, kas tur rakstīja, tā kā nemuldi :)
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 16:54
nē, shadow, Tev nē...

un nebija vienādas adreses, bet rakstīja no dažādām, taču es zinu, kas, kā utt... Tu neuzmanīgi lasīji manu pirmo komentu:

"tur bija feiki komenti no vienas un tās pašas personas, bet ar citu niku un citu IP adresi, lai panāktu savu mērķi."

kaut kā neatceros, ka būtu norādījusi uz Tevi, chill out... :)



Edited 1 time(s). Last edit at 21.10.2013 16:58 by Runcene.
Ups, sajaucu, ieteiktā daktere, kurai zvanīju, bija Daiga Bauze, strādā BKUS Gaiļezers. Galva vairs nestrādā ;(
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 16:56
Ja gribi pamēģināt, te S. Pūces telefons: 29409000
nesaki, ka es rakstīju no dažādām IP adresēm :D es neesmu tik slima un tas nav iespējams :D es tikai shadow un shadow(hehe:)
nu ok nav svarīgi :) nepiedrazosim šo diskusiju :)
avene35

Es varu iedomāties,kā jūtaties pati...nogurums un izmisums,kas jau nāk virsū,var izdedzināt pašu.Man ar zināmu nožēlu jāsaka,ka noraidījāt ieteikumu,to pat neapdomājot....
Bet-jums būtu pareizi izmantot visu,kas nevar kaitēt,bet-vai nu palīdzētu,vai-nebūtu pozitīvu rezultātu.Jo-es nekur neteicu,ka vitamīni vieni paši palīdzētu.
Starp citu-ar manu dēlu bij tāpat,un es situāciju izvedu līdz pilnīgi pozitīvam atrisinājumam,tā ka-zinu ko saku,Viņš dzēra vitamīnus un AD palīdzēja perfekti,3 mēnešus palietoja un pamazām atcēla,jā-es arī esmu vecāks par jums...neapvainojos jo zinu,kā ir,kad tādas problēmas..ir ļõti grūti atrast pareizo risinājumu.
Bet nu,atļaušos vēl drusku-meita netic ne AD,ne psihoterapijai.........ok,pozitīvu rezultātu varbūt dotu psihoterapeita nomaiņa,bet-viņai manuprāt viss tas pasākums ir apnicis,un arī cits psihoterapeits var nespēt šo apnikumu atkausēt.....viņa var vnk nelaist sev klāt.,ja arī runāš-tad var runāt bez intereses,ar niknumu utml.
Un šādā situācijā tieši tas,ko ieteicu,var nostrādāt ļoti labi......jo-pat ja efekts būtu tikai placebo,bet vitamīni tiktu pasniegti kā brīnumlīdzeklis,tad-placebo nostrādātu....
Bet efekts nebūs tikai placebo...magnijs noņem to spriedzi,kas liek cirst durvis,un efekts ir sajūtams uzreiz,tiesa gan-tas nebūs pietiekošs,lai neko vairāk nevajadzētu,tomēr-pietiekošs,lai to sajustu,un saprastu,ka kkas var mainīties,viņāi arī reāli nebūs tāds nikumiņš iekšā,jā-vēl-zivju eļļa....ir pierādīts,ka omega 3 deficīts piedod depresijai tādu niansi,ka cilvēks negrib dzīvot,citiem vārdiem sakot-visiem pašnāvniekiem,kam pārbaudīts omega3 daudzums,tas izrādījies ļoti zems..Un domāt,ka viņa tikai izrādās ir tā------kaut nu tā būtu.....Redziet,es neesmu tik stulbs kā varbūt liekās,esmu zaudējis savu meitu,un saku jums-dariet visu,kas varētu palīdzēt,pat ja nepalīdz vai liekas muļķīgi...nedariet tikai to,kas noteikti var kaitēt.
shadow Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> nesaki, ka es rakstīju no dažādām IP adresēm
> :D es neesmu tik slima un tas nav iespējams :D es
> tikai shadow un shadow(hehe:)
> nu ok nav svarīgi :) nepiedrazosim šo diskusiju
> :)

Ir gan iespējams,es vienmēr rakstu no citas IP....
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 17:02
... ar entajiem nikiem, bumbulīt :)
bwm, es nezinu ne kāda ir mana IP adrese, ne kā viņu mainīt :P parasti cilvēki par to vispār nedomā
man nepatīk kad mani nepatiesi apvaino par kkādām IP adresēm, es vispār par tādām nezināju, kur nu vēl kā viņas mainīt..
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 17:06
shdow, lūdzu lasi vēlreiz:

"tur bija feiki komenti no vienas un tās pašas personas, bet ar citu niku un citu IP adresi, lai panāktu savu mērķi."

kur bija teikts, ka tā ir shadow, ak, kungs, laikam te daudziem rudens grūtsirdība...

bet ok, ne mana vaina.
shadow Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> man nepatīk kad mani nepatiesi apvaino par
> kkādām IP adresēm, es vispār par tādām
> nezināju, kur nu vēl kā viņas mainīt..

Tas nevienam nepatīk.

Runcene-es nemaz neesmu tik apaļš kā Tu,ja atļausi aizrādīt par bumbulīti:)))
PROTAMS, ka ir runāts arī ar ārstu. Ik pa laikam satiekamies. Viņš pastāsta kopainu un pamāca kā reaģēt...PROTAMS, ka tiek saglabāta viņas kā klienta/pacienta konfidencialitāte, mums tiek stāstīts tikai tik, cik viņa pati atļauj un tik, cik tas skar viņas psihisko veselības stāvokli. Ārsts ir labs, viņš ir tiesīgs arī medikamentus izrakstīt. Bet man kā mātei gribas vēl kāda speciālista viedokli dzirdēt, jo ne jau visi, cik lasīts, prot labu zāļu kokteili sakombinēt...
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 17:11
Vēlreiz ielieku S. Pūces telefonu, te pa vidu bija aktīvo forumiešu saimnieciskās darīšanas:

29409000
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 22?
Ziņa: