Pedofīlija

Aizsāka XTC 

Pedofīlija
01.05.2014 09:49
Kādas ir forumiešu domas par pedofīliju? Vai tā ir garīga slimība, kas jāārstē, vai seksuāla visatļautība, kas būtu jāsoda, vai arī pilnīgi dabisks dzimumtieksmes apmierināšanas veids, tāpat kā homoseksualitāte un heteroseksualitāte?
Re: Pedofīlija
01.05.2014 10:21
Protams ka jaasoda, jo sajaa gadiijumaa viens ir beerns, kas tiek izmantots. To ko dara divi pieaugusi cilveeki, taa jau ir vinu dariisana.
Re: Pedofīlija
01.05.2014 11:43
Tā ir varas īstenošana, te vispār NAV RUNAS PAR SEKSU, lai gan vairums cilvēku tā domā. Ja viņiem ir attiecības ar sievietēm, tad ar bailīgām un nomāktām, kuras viņi tāpat izmanto, kā vien grib.

Mums Latvijā ir švaki ar statistiku, bet ASV cietumos bija veikts diezgan liels pētījums ar aptaujām. Pedofils izmanto gan meitenes, gan zēnus, un runa nav tik daudz par seksu, cik par varu. Izārstēt to nevar, tagad uzskata, ka tās ir organiskas izmaiņas smadzenēs (jo ir vairāk iespēju izpētīt smadzenes), kas pārsvarā veidojušās kroplās ģimenēs ar ļoti agresīvu, atkarīgu tēvu un bailīgu māti. Reizēm ir tikai māte, kur var būt dažādi scenāriji, bet viņai pašai vienmēr ir kādas vismaz psiholoģiskas problēmas, sava loma ir arī sociālajiem apstākļiem, ļoti lielai nabadzībai utt.

Starp citu, pedofilas tieksmes var parādīties arī smadzeņu audzēju gadījumā u.c. Tas tikai apstiprina organiku.

Domāju, ka vajadzīgs ilgstošs cietumsods, kur ar viņiem strādā psihologs, un ķīmiskā kastrācija ar medikamentiem. Viņi no tā kļūs depresīvi, bet tur nav variantu. Viens pedofils dzīvē izmanto 100-150 bērnu. Psihologs arī, ja vispār izdosies, varēs tikai pārliecināt, ka viņi ir slimi, bet tam vajadzīgi gadi un paša pedofila vēlme sadarboties, bet pie mums cietumos pat nav pietiekami daudz atbalsta personāla, un ar viņiem neviens nestrādā, jo kurš psihologs grib strādāt par tādiem grašiem ar bezcerīgu kontingentu.

Ir ļoti, ļoti minimāls procents cilvēku ar pedofilām tieksmēm, kas paši laikus ir gājuši uz psihoterapiju un panākuši kādus uzlabojumus. Tas ir kā piliens jūrā.
Re: Pedofīlija
01.05.2014 12:00
Vai nav tā, ka lielais vairums pedofīlu tomēr nepraktizē savas tieksmes? Viņiem tās ir, bet par to klusē, to nedara, apzinās, ka tas ir slikti. Jo ne jau visi vīrieši izvaro sievietes, kad nevar iegūt to uzticību.
Un interesanti, ka pedofīli pārsvarā ir tikai vīrieši, vai tas ir arī saistāms ar īpašu vīriešu smadzeņu organiku?
Re: Pedofīlija
01.05.2014 13:11
Lielais vairums nav vīrieši. Ir sievietes arī, kopš bērnauklēm liek kameras, ir atklājušās trakas lietas, kad, piemēram, bērnaukles rotaļājas ar bērnu dzimumorgāniem. Tā ir tā pati pedofilija, tikai pa sieviešu modei. Turklāt viņas to dara regulāri un sistemātiski. Sievietes vienkārši līdz šim to spēja veiksmīgāk noslēpt, bet viņu briesmu darbi ir gana šausmīgi, jo upuri parasti ir ļoti mazi bērni.

Un nez vai ir īsti zināms, kas praktizē un kas nepraktizē. Nez vai kāds to atzīsies pat anonīmā aptaujā. Bail un vainas sajūta kā nekā. Un kā var nepraktizēt... Cik ilgi? Vilkme taču ir ļoti spēcīga, izvarotājs jau arī nav stāsts par seksu, bet par varu, tāds pats psihopāts. Līdz ar to, ja cilvēks sevi nepazīst (bet Latvijā tādu ir teju 90% iedzīvotāju), kā gan viņš var turēties pretī seksuālam uzbudinājumam? Viņi gūst baudu no varas realizēšanas, citi tikai nogalinot upuri.

Mums nav tādas tradīcijas, ka cilvēki sevi izprastu un mācītu to mājās bērniem. Sevi labāk izprot cilvēki, kas ir gājuši pie psihoterapeita un kam ir kādas problēmas, bet veselie (kas bieži vien nemaz nav tik veseli) ne velna sevi nepazīst, bet grūž tikai kaut kādu izdomātu intelektualizāciju. Tas ir stulbs paradokss; tāpat sevi izprot tie, kas meditē un piekopj līdzīgas dziļas un nopietnas prakses. Pajautā parastam latvietim, kā viņš šobrīd jūtas. 90% būs intelektuālas atbildes, nevis par jūtām. Cilvēkiem pat leksikā nav tādu vārdu, lai to pateiktu.

Pedofilam aizliegt nodarboties ar seksu ar mazu bērnu ir tas pats, kas aizliegt jebkuram citam nodarboties ar seksu. Puiši, kurus visu laiku mājās pieskata, lai viņi nemasturbētu, ļoti elementāri kļūst par psihiatrijas pacientiem.

Un, ja cilvēks ir tāds, kas grib to bērnu paņemt priekšā, viņš, ja neies pēc palīdzības, agri vai vēlu "notrūks".
Re: Pedofīlija
01.05.2014 21:16
Hmm? Jau ļoti sen nonācu pie secinājuma, ka pedofīli dalās divās kategorijās. Vieni kas mīl bērnus (kā nu viņiem sanāk), bet otri ir tie kas viņus izvaro. Nezinu, varbūt tāpēc ka nav dūšas ķerties pie pieaugušajiem, a varbūt tāpēc, ka ienīst bērnus un bērnību... Kādās proporcijās tie sastopami, nezinu. Bet esmu ievērojis, ka ļoti daudziem vīriešiem patīk jaunas meitenes. Es šeit domāju tādas kurām nav 18. Tā kā jautājums ir interesants un neviennozīmīgs. Starp citu, daudz tādu kam pātīk jauni puisīši ir no visnotaļ turīgām un labklājīgām aprindām, kas liek apšaubīt Runcenes teikto, ka tādi "pārsvarā veidojušās kroplās ģimenēs ar ļoti agresīvu, atkarīgu tēvu un bailīgu māti".

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pedofīlija
01.05.2014 21:44
Turīgās aprindās bieži mēdz būt ļoti sliktas attiecības, tikai citiem slēptas. Nav dzirdēts par izlutinātām atvasēm, kas visu mūžu pie mammas un papa galda grib sēdēt? Tāpat ar šo.

Vai vīrietis, kam patīk meitenes, kuras jaunākas par 18, ir uzreiz pedofils? Nez vai...

Bet man kaut kā šķiet, ka 10 un 30 gadi nav gluži tas pats, kas 30 un 50... vai 40 un 70 utt. Arī 15 un 27 nez vai ir kas līdzvērtīgs. Vīrietis tomēr ir varas pozīcijās. Sievietes tāpat, tur nav dzimuma atšķirību, tikai sievietes bieži šai lomai izmanto dēlus.

Ir viena daļa vīriešu, kas beidzot ir līdz mūža galam laimīgi, kad pusmūžā apprec to jaunāko sievieti, un viņai arī viss ir ok. Pirmo varbūt apprecēja, jo mamma gribēja. Nu ir nobriedis un izdara, kā pats grib.

Un tie "vienkāršie" bērnu mīlētāji parasti ir tādi, kam, bērnam par laimi, nestāv, bet tas neliedz palaist nagus. Zinu gadījumu, kur padzina skolotāju, jo viņš berzējās gar pirmklasniekiem, ņēma klēpī. Skolas apkopēja nostučīja, ka tā dīvaini viņš to dara. No iepriekšējās darbavietas bija tāda pati neizpratne. Tas bija padomju laikos, viss aizgāja pa kluso, pasauca šo uz prokuratūru, nodeva sutu un palaida. Tā i aizbrauca pie mātes uz laukiem dzīvot un tur nojūdzās līdz galam. Pēc tam šo ielika uz mūžu psihenē, jo visu laiku gribēja stāvēt pie autobusa pieturas un "virināt".

Bērnam tā ir trauma jebkurā gadījumā, un neviens var neuzzināt, kāpēc viņš palicis psihiski traumēts. Ja ir bijusi reāla izvarošana, ir vieglāk to pateikt un arī konstatēt, bet tādu "gramstīšanos" bērni slikti prot verbalizēt.

Un sievietes pedofiles bieži vien tikai "gramstās" un "berzējas".

Šo nemanāmāko šlaku, ja izdodas noķert, psihologi atlauž, jo viņi ļoti specifiski blefo. Vislabāk jau psihoterapeits, jo viņam ir trenētāka psihe. Pedofili vienmēr stāstīs, ka tā ir kāda īpaša draudzība un attiecības.
Re: Pedofīlija
01.05.2014 22:04
Mja... visādi tipi gadās. Es vēl skolas laikos no klases biedra nostāstus dzirdēju par skolotāju... Bet nu nez vai tāds kas paberzējas ir bīstamāks par tādu kas draud nogalināt (pašu vai mammu vai ko citu mīļu) ja izstāstīs. Bet kas attiecas uz problēmu kopumā (pasaulē) tad es domāju, ka tas saistīts ar to, ka reāli psihologiem un psihoterapeitiem nav ne tuvu tādas spējas kā te tiek sludināts. Lai man piedod Runcene par tādu ķecerību šajā sadaļā :) Es vienkārši to secinu vērojot procesus pasaulē, kas ar arvien lielāku spēku realitātē atšķiras no teorijas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pedofīlija
02.05.2014 18:36
Ilgi domāju par šo, bet tieši saistībā ar mīlestību varu piekrist Runcenei. Grūti saprast tieši tos stāstus, ka romantiski iemīlās bērnos, kādā, kas ir tomēr garīgi, intelektuāli, fiziski un visādi citādi mazāk attīstīts par pašu. Tās varētu būt ar varas attiecībām saistītas psiholoģiskas problēmas. Lai gan bērni kā seksuāli objekti varētu kādu saistīt, tāpat kā vīrieši citiem vīriešiem, visādi seksuālie fetiši, romantiskai mīlestībai gan neticu. Varētu gan būt, ka kādam tas vienkārši sāk jukt, mīlestības izpratne, jo ne par velti arī valodā vārds "mīlestība" ir viens dažādām lietām, un kāds lietām, kas tam svarīgas un ko vēlas aprūpēt, nekorekti iejauc seksualitāti, vēlmi apmierināt seksuālos instinktus uz to pamata (gramstīšanās, berzēšanās).
Re: Pedofīlija
05.05.2014 00:29
Lai man piedod Runcene, bet psihologi,psihiatrija ir noiets etaps.Psihiatrija var palīdzēt tikai retos gadījumos. Psihiatrijai bija dots laiks. Apmēram no Freida un Pavlova laikiem. Būtisks izrāviens netika saniegts. Sagrautas dzīves un likteņi, jā. Tās ir 18-20 gadsimta teorijas.Heteroseksuālisms ,homoseksuālisms , pedofilija, nekrofilija,zoofilija u.c. balstās uz vairākiem iemesliem.
Tā ir vistīrāka fizioloģija. Bara instinkti un pienākumu sadaļa barā ,ciltī tautā.Te tāpat,kā pie homoseksuālisma ir jāzin ļoti daudz lietas.Domas un saprāts- tas ir tikai pēdējo miljonu gadu pakāpiens.Mūs dzelžaini vada sistēmas, kas tika izveidotas miljardu gadu laikā.Daudzi instinkti mums ir nodoti no skudru,bišu pūžņu un dinozauru baru laikiem. To pārņēma jau augstākās evolūcijas attīstības būtnes. Vilku bari primāti un visbeidzot cilvēkveidīgie.
Seksuālās īpatnības var iedalīt divās lielās kategorijās. Nekaitīgajās ar likumu atļautās.Tā ir tā sadaļa kur tiek ievēroti daži pamatprincipi.Tas būtu,ka abas puses piekrīt dotam variantam.Ka dzimum tieksmju apmierināšana neapdraud partnera veselību un dzīvību.Ka dzimum apmierināšana nav pret partnera gribu(bezpalīdzība). Otrā daļa ir dzimum tieksmes,kas ir pret otra partnera gribu. Vardarbība. Partnera bezpēcība( bērns, mironis, psihiski nepilnvērtīgs, dzīvnieks.) Ir bīstama veselībai vai partnera dzīvībai.
Ja runājam par pedofiliju, tad tās apkarošanai traucē mākslīgi sacelts troksnis ap homoseksuālismu.Te darbojas vairāki spēki. Reliģiskā tumsonība ,neizglītotība un pedofilijas mafijas spēks.Šodienas medicīna ir spējīga noteikt pedofilu. Ir jāsakārto likumdošana, ka darbā ar bērniem no 16 gadu vecuma, vīriešu kārtas pārstāvis, drīkst tikt pielaist tikai pēc speciālu testu izziešanas. Tā ir datortomogrāfija un melu dektators.Šīs pārbaudes būtu jāiziet visiem,kas saskaras ar bērniem un nepilngadīgajiem.Ieskaitot policiju,cietumus,prokuratūru,garīdzniecību, fizkultūru,pedagoģiju un medicīnu.Tas ir jādara jau tad,kad jaunietis iestājas attiecīgā mācību iestādē.
Bez šīs pielaides neviens pie bērnu pārraudzības nedrīkstētu tikt pielaists.Ja rodas aizdomas par melu dektatora rādījumiem, tad ir jāiziet DT, liekot skatīties mazu bērnu fotogrāfijas un dodot paost maza bērna sviedrus.Diagnozes nosakāma 99,9% gadījumos.Jau ir zināmi smadzeņu sektori,kas neglabjami uzbudinās. Tā, kā šo sistēmu vada veģitatīvā nervu sistēma, tad tā ir nekļūdīga. Veģitatīvā nervu sistēma ir autonoma un cilvēku gribai nepakļaujas.
Jo ātrāk tas tiek izdarīts,jo lielāka varbūtība ir terāpijas efektivitātei.Kaut gan te pareizi teica,ka līdzekļi uz šodienu ir maz.



Edited 1 time(s). Last edit at 05.05.2014 00:32 by Mazdakteris1.
Re: Pedofīlija
05.05.2014 15:30
Kungi, nebiju domājusi, ka psihiatrija vai psiholoģija spētu mainīt pedofilu: pat domas nav. Tikai ierobežot varēšanu funkcionēt. Es nezinu, kā citādi saukt ķimisko kastrāciju. Manuprāt, tā ir psihiatra kompetence.

Gluži mana saprašana par evolūciju, Mazdakteri.

Bet ko darīsim ar sievietēm dedofilēm? Pētījumi ASV cietumos rāda, ka viņas ir slēpts, bet tikpat bīstams ļaunums.
Re: Pedofīlija
05.05.2014 16:32
Cilveeks neizveelaas savu seksualitaati, kaa iisti tur bija - vienam patiik maate, otram - meita, tresam - kleita......
Cīnītājs
Re: Pedofīlija
05.05.2014 18:56
123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Cilveeks neizveelaas savu seksualitaati, kaa iisti
> tur bija - vienam patiik maate, otram - meita,
> tresam - kleita......
-------------------------------------------------------
Daudz ko neizvēlas bet ietekmēt un nepieļaut sviestmargarīnu ta var! To sauc par darīšanu un pretošanos absurdismam un attīstību! Dienas beigās tāpat īstā taisnība uzvar!=]
Re: Pedofīlija
06.05.2014 10:34
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Otrā daļa ir
> dzimum tieksmes,kas ir pret otra partnera gribu.
> Vardarbība. Partnera bezpēcība( bērns,
> mironis, psihiski nepilnvērtīgs, dzīvnieks.) Ir
> bīstama veselībai vai partnera dzīvībai.

To ne vienmēr var uzskatīt par 100% izvarošanu, tāds jau ir šo cilvēku arguments. Piemēram, mironis tāpat ir beigts, tikai mirstīgās atliekas, neko nejūt, kas tad tur slikts? Dzīvnieks sevi arī atļauj glastīt, kas tur slikts? Turklāt nekastrētie paši ķeras kājās un apmierina savas vēlmes pret cilvēkiem, patīk viņiem vai nē. Tāpat arī pedofīli attiecas pret bērniem. Ja bērns atļauj sev pieskarties un neko nesaka, tad to darīt it kā varot, tas nav pret viņa gribu, tik sabiedrība bērnam iestāsta, ka tas ir nepareizi. Pedofīlu arguments. Un psihiski nepilnvērtīgi cilvēki, kas ir pieaugušie... vai tad viņiem mīlestību, seksu nevajag? Tas ir ļoti labi, ka viņi vispār atrod kādu, kuram viņi patīk.



Edited 1 time(s). Last edit at 06.05.2014 10:35 by XTC.
Re: Pedofīlija
06.05.2014 13:31
Berns un pieaugusais nekad nebuus liidzveertiigi,jo beerns ir savaa attiistiibaa gan psihologiski, gan fiziski. No beerna nevar gaidiit ka vins vienmeer buus speejigs pienemt sapraatiigus leemumus un riikosies pareizi. Arii kriminaallikums neattiecas uz beerniem.
Pedofiilam biezi ir mazveertiibas komplekss un iekseejas bailes, nedrosiiba no attieciibaam ar liidzveertiigu partneri, kas biezi noved pie erekcijas probleemaam ja vini meegina attieciibas ar "pieauguso". Ar beernu pedofils juutas drosaak, ir lielaaka kontrole un taapeec arii viss notiek.
Re: Pedofīlija
06.05.2014 15:05
Mazdakteri, Tu gadijumā neesi rados ar Staļinu vai Hitleru? :) Varbū vajag ieviest vispārēju obligāto pārbaudi uz fīlijām un tieksmi uz likuma pārkāpšanu? :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pedofīlija
06.05.2014 16:30
Man, cienījamai KU. Ko Jūs tik asi? Runa iet tikai par smagāko noziegumu pret cilvēci-mūsu neaizsargātākiem un mīlētākiem. Tikai tiem,kas grib strādāt ar bērniem. Tad nebūs tādi Miķelsoni. Par citām filijām es nerunāju. Tās ir katram. Vairāk vai mazāk.Melu dektators nav nekas briesmīgs.
DT tikai pamatotu aizdomu gadījumā.
Runcenei. Par sievietēm nezinu. Tas nav mans lauciņš.Psihiatri var palīdzēt tikai biseksualitātes(pedofilijas) gadījumā, kad cilvēks pats apzinās to ļaunumu, ko var nodarīt. Vienkārši mēs neesam sapratuši pedofilijas apmērus Latvijā. Par to baznīca,nezinu kāpēc , negrib pat runāt.Augstākās tiesas statistika pedofilijas jautājumos ir šausminoša.Tas ir tikai tie gadījumi,kad vainīgais ir noķerts.
Par ķīmisko kastrāciju ir jāatbild endokrinologiem.Ja teorija par dzimum feromoniem ir pareiza, tad jautājums var būt par Vomeronazālā orgāna ektomiju.Pie nanotehnoloģijas attīstības arī vīrietim Hipotalāma mātišķās šūnas neitralizācija. Tās ir šūnas ,kas uztver bērna feromonus un rada seksuālo uzbudinājumu.Šīm šūnām ir jābūt tikai sievietes hipotalāmā un jāaktivizējas grūtniecības laikā Ne jau velti ir ļoti svarīgi tūlīt pēc dzemdībām nolikt bērnu uz mātes krūtīm, dot apmīļot bērnu. Tieši smarža atmodina mātišķās jūtas pret savu bērnu. Tie ir bērna feramoni..Bet pateicoties tam,ka nereti indivīdam var būt arī hermofrodītisma iedīgļi,šīs šūnas var būt arī vīrietī. Tātad,ir jāneitralizē viens vai visi trīs savstarpēji saistītie posmi.Vomeronazālais orgāns , kas uztver vīrišķos/sievišķos un citus feromonus. Testosterona ražotne ,kas ir dzimum instinktu galvenais virzītājs. Hipotalāma nevajadzīgās šūnas.Tikai jāmācās tās iezīmēt un nosūtīt uz tām attiecīgus preperātus.Lūk, kur jāvirza līdzekļi un propoganda.
Re: Pedofīlija
06.05.2014 16:51
Kaut kur manīju, ka Probācijas dienests ir izsludinājis konkursu psihiatriem uz šito štelli. Viņi daļēji ir arī endokrinologi, vismaz, cik man ir bijusi saskare, tik zināšanas ir diezgan augstā līmenī.

Man šķiet, ka citviet pasaulē arī ar to nodarbojas psihiatri.

Par melu detektoru nezinu, nervozākiem cilvēkiem tur vispār var viss būt greizi. Cits paģībs aiz šausmām vien par tādiem jautājumiem.

Un ko dos DT?

Nezinu, domāju, ka iepriekš novērst ir ļoti grūti, gandrīz neiespējami, tas taču tiek rūpīgi slēpts un rūpīgi plānots.

Un Miķelsons pats bērnībā ir cietis no vardarbības. Drīzāk par to vajag domāt: skolās uz bērnu savstarpējo vardarbību un pazemošanām būtu jāreaģē ļoti ātri, bet tā nenotiek.
Re: Pedofīlija
06.05.2014 17:39
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man, cienījamai KU. Ko Jūs tik asi?


Jau labu laiku gaisā līdo domas par to kā ieviest totālo kontroli pār visiem un nu jau tas ir izstrādes līmenī un tiek eksperimentāli izmēģināts. Bet es to uzskatu par nopietnu personas brīvības ierobežošanu. Katram tomēr ir jābūt izvēles brīvībai un iespējai izvēlēties vai viņš darīs labu vai ļaunu. Un uzskatu, ka tādu tehnoloģiju izmantošana kas it kā ļaus atklāt potenciālo ļaunumu cilvēkos novedīs pie vēl drausmīgākiem un izsmalcinātākiem noziegumiem. Bet kas attiecas uz pedofīlijas izplatību, tas es uzskatu, ka investēt vajag nevis darbinieku skenēšanā bet gan nopietnos pētijumos lai saprastu kas ir noticis pasaulē un sabiedrībā, ka tādi pedofīli sāk masveidā vairoties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pedofīlija
06.05.2014 17:40
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Un ko dos DT?


Domāju, ka runa ir par PET.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pedofīlija
06.05.2014 19:16
Jau minēju, ka aptaujās izrādās, ka viņi bērnībā ir pakļauti ļoti daudzveidīgai vardarbībai, arī paši izvaroti. Skolotājiem jābūt redzīgākiem, jo ir pazīmes, kas par to liecina: lai māca to pedagogiem un skolu psihologiem, bērnam vēl var palīdzēt nekļūt par tādu pašu.

Un jā, ja sāks šādi pētīt cilvēkus (nešaubos, ka ar PET tiešām šo to varēs atklāt), tad es, piemēram, nezinu, kāda kuram daļa gar tik privātiem jautājumiem, jo tur atklās arī daudz ko citu, kas nevienam nav jāzina.

Nupat ķerstīja Imantas pedofilu. Nezinu, kā jutās tie 84 (vai cik tur nu bija), kurus aizturēja... izcili stulbi noteikti.

Pati savas muļķības dēļ reiz aizgāju pie psihologa uz testu, it kā tāpēc, lai doks vieglāk varētu izvēlēties pareizos medikamentus un pārliecinātos, ka man tiešām ir tikai depresija un VD. Nerakstīšu te detaļas, bet man jau bija sava pieredze ar psihoterapiju, zināju, kā risina šīs lietas, bet tā meiča man ar varu gribēja uzspiest kaut kādu izdomātu psihisku slimību. Psc...

No izbīļa gandrīz pakļuvu zem autobusa. Tobrīd man bija posms, kad baidījos sajukt prātā. Kam tā bijis, sapratīs, ko es rakstu. Bailes ir reālas, un nekādi skaidrojumi tās nemazina. Tur tikai pats pamazām var nākt pie prāta vai nenākt nekad.

Tāpēc pie šā visa tikai gribu piebilst: izvairieties no jebkādiem testiem pie psihologa, jo tas var atnest nepatīkamus mirkļus. Ja darba devējs sūta uz melu detektoru (ir tādi arī), bēdziet pa gabalu, jo nekāda alga neatsvērs varu, ko viņš pār Jums iegūs.

Un jebkuri speciālisti no psih- jomas ir jāizvēlas ļoooti rūpīgi. Tur ir ļoti liels varas aspekts.
Re: Pedofīlija
07.05.2014 09:42
Par PET nezinu. To jau izmanto audzēju atklāšanai.Te vienkārši saskata asins pieplūdumu noteiktam smadzeņu laukam. Tehnisko pusi nezinu. Nesen ieguvu norādi,kā tika veikta augstākās klases DT (varbūr MRi) ,kad brīvprātīgajiem deva ost sava un pretējā dzimuma sviedru samitrinātu drānu. Pie tam brīvprātīgie bija heteroseksuāļi un homoseksuāļi vienādās proporcijās. Noteikta smadzeņu daļa uzrādījā patiprinātu aktivitāti, kad geji ostīja vīrieša sviedrus. Heteroseksuāļiem ostot vīrieša sviedrus tādu aktivitāti nereģistrēja.Toties šis pat smadzeņu lauks asi reaģēja uz sievietes sviedru feromoniem.Kā zināms caur ādu izdalās attiecīgā dzimuma feromoni,kas uzbudina hipotalāmu. Tas izdala hormonus, kas aktivizē adrenalīnu un laimes hormonu izdalīšanos. Tieši skūpsts visbiežāk izraisa pastiprinātu dzimum uzbudinājumu. Tikai daļēji tas ir saistīts ar lūpu erogēno reakciju. Galvenais ir Vomeronazālā orgāna iegūtais uzbudinājums .Jo feromoni no sejas ,kakla un ķermeņa ādas nokļūst tieša šī galvenā dzimum dziņas modinātāja analīzes šūnās.
Tieši tāpat,manuprāt darbojas feromoni,ko izdala bērns.Normāla vīrieša hipotalāms neuzbudināsies no zīdaiņa un bērna smaržas. Pedofils otrādi. Hipotalāma lauks "uzsprāgs".
Melu dektators ir lētāks variants. Tas uzrāda EEG aktivitāti. Specifiskos gadījumos arī asins pieplūdumu peņa rajonā un sviedru pastiprinātu izdalīšanos noteiktās kermeņa vietās.Arī acu zīlīšu reakciju nevar noslēpt.Nemaz nerunājot par elpošanas ritmu,sirds darbību un asins spiedienu.
Veģetatīvās sistēma,kuras galvenais komand punkts ir hipotalāms nav pakļauta cilvēka gribai.Te nepalīdzēs nekādi treniņi vai slēpšanas.
Par melu dektatoru pieprasījumu esmu vienis prāts. To darba devējs drīkst izmantot tikai likumā noteiktā kārtībā. Ārsts,kas izpauž pacienta noslēpumu var tikt saukts pie krimināl atbildības un zaudēt diplomu. Atkarībā no viņa darbības sekām.Tas ir jāzin visiem pacientiem un regulāri jāatgādina visam medpersonālam.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.05.2014 09:51 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 5?
Ziņa: