10. oktobrī - 100 bezmaksas speciālisti 23 Latvijas pilsētās

Aizsāka Viss ir kārtībā! 

10. oktobris - Pasaules garīgās veselības diena.

Garīgās veselības atbalsta biedrība “Saules zīmes” 10. oktobrī organizē pasākumu “Jūties labi!” ar 100 speciālistu piedalīšanos visā Latvijā.

10. oktobrī cilvēki varēs izmantot bezmaksas konsultācijas pie 100 dažādiem speciālistiem: psihologiem, psihoterapeitiem, psihiatriem, sporta psihologiem, mākslas terapeitiem, deju un kustību terapeitiem, drāmas terapeitiem, mūzikas terapeitiem, smilšu spēļu terapeitiem, kanisterapeitiem, cigun instruktoriem, biodejas un jogas pasniedzējiem.

Speciālisti sniegs konsultācijas ne tikai Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās, kopumā 24 pilsētās: Cēsīs, Bauskā, Dobelē, Daugavpilī, Liepājā, Limbažos, Jelgavā, Ogrē, Salaspilī, Kandavā, Līvānos, Jēkabpilī, Jaunpiebalgā, Jūrmalā, Tukumā, Jēkabpilī, Madonā, Siguldā, Talsos, Valmierā, Ventspilī, Iecavā.

Ar speciālista sarakstu var iepazīties biedrības mājas lapā: www.sauleszimes.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 08.10.2014 20:53 by Viss ir kārtībā!.
Re: 10. oktobrī - 100 bezmaksas speciālisti 23 Latvijas pilsētās
07.10.2014 07:59
Konsultācijas? Bet reāli nekādas aktivitātes nebūs?
Nesapratu, vai tas, ka speciālisti sniedz cilvēkiem bezmaksas konsultācijas nav aktivitātes??? Kas Jūsuprāt ir aktivitātes?
Ja iegājāt mājas lapā un izlasījāt sadaļu Pasākumi, tad pasākuma ietvaros notiek arī dažādas grupas nodarbības un vairāki semināri.
Re: 10. oktobrī - 100 bezmaksas speciālisti 23 Latvijas pilsētās
07.10.2014 22:26
Tukša runāšana nav aktivitātes! Man liekas, ka mēs būsim tikai kārtējie eksperimenta upuri lai jūs vairāk saprastu un papildinātu savas professionālās zināšanas, par tādiem slimniekiem ka mēs.

Nu labi tagad izlasīju un paskatījos mājas lapā, jā tas varētu būt noderīgi!

Kurā vietā, un cikos jābūt uz tām bezmaksas konsultācījām.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.10.2014 22:28 by enfuego.
Re: 10. oktobrī - 100 bezmaksas speciālisti 23 Latvijas pilsētās
07.10.2014 22:30
arī apsvēru aiziet, tikai nezinu par ko lai parunāju. ADHD zāles eksperimenta pēc var izrakstīt ? :)
Par bezmaksas konsultāciju Jums jāsazinās ar konkrēto speciālistu, kurš ir sarakstā. Tur ir visi kontakti. Speciālisti pieņem savās prakses vietās. Persick - Kas attiecās par eksperimentu zālēm Jums jāsazinās ar valsts psihiatriem - http://www.rpnc.lv/psihiatriska-palidziba/stacionara-arstnieciba
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 13?
Ziņa: