Amfetamīns

Aizsāka mandarinsvitamins 

Re: Amfetamīns
24.04.2016 00:32




Edited 2 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:05 by crucial333.
dunno
Re: Amfetamīns
24.04.2016 17:01
Dabūt jau var pat ebay legāli par LSD spēcīgākas lietas - tik jāzina, ko meklēt.
Redzot kādus zāļu kokteiļus te dzerat, man arī nav ticības par forumiešu pieredzi. Psihodēliķi ir bēdīgi slaveni, ka neiet kopā ar jebkādām nomierinošām zālēm. Pat vājas antidepesantu devas apdullina jebkādu dziļu pieredzi, ko varētu tie sniegt.
dunno
Re: Amfetamīns
24.04.2016 17:09
Kuras ir tās grāmatas? Kaut kā latviski normālu literatūru par šo neesmu redzējis, bet labprāt ieskatītos.
Re: Amfetamīns
24.04.2016 18:48
crucial333 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Synapscape zina ko runā. Jautājums Tev - vai Tu
> esi ekstraverts pēc savas dabas? Esi mēģinājis
> DMT? Var arī PM, ja te negribi publiski rakstīt.
> ;)
>
> Vairāk izklausās, ka Johans grib iešņaukt
> līniju, bet nezina kā dabūt un tad projecē
> savas izjūtas uz citiem. :D


Es gribu visu- gan iešņaukt līniju, gan aizlidot kosmosā un atrast savu patieso "es". Bet ko gribi Tu?
Re: Amfetamīns
24.04.2016 19:04
Es gribu lidināties pa astrālu, bet efektu sasniegt meditējot.
Laba diena, sveiciens visiem forumiesiem saja burvigaja *khem, khem: ne visiem* pirmdienas rita! (wave)

Dzivoju nu jau astoto gadu varenaja Lielbritanija. Visi tie miti par stimulantu kaitigumu ir nepatiesi, kados 30% gadijumos. Foruma lietotaji vienkarsi ir snaukusi samaisitus Kina sintezetus, atjauktus un kaitigus fenetilamina atvasinajumus, kuru blaknes ir nezeligs "crash" jeb lomkas, jo tas ir 10x letaks prieks un dilerim ir garantets klients, kas visas mebeles un darglietas no majam iznesis tikai lai varetu dabut jaunu liniju ar to kimijas kokteiliti. Nekad nesauciet ielas amfetaminu par amfetaminu, jo tas patiesiba ir kaut kads hurr-durr, labakaja gadijuma Ritalina atvasinajums neizpetits un jus esat izmeginajuma trusisi, tapec jau dileri nekad tos meslus pasi nelieto, atskiriba no marihuanas produktiem. Iegrimu dzila depresija + neciesama depersonalizacija un disociacija, pec draudzenes naves, kuru izraisija mana avarija. Pats paliku ar vienu aci neredzigs un ar koordinacijas problemam, izmeginaju visus iespejamos lidzeklus, lai to noverstu, bet visi arsti noplata ar rokam un tikai naudu ples par nevajadzigam kompjutertomografijam un prochiem mesliem. Arsti gribeja noformet jau man invaliditati, lai neko nevaretu stradat, bet es nepadevos. Forumos iepazinos ar loti zinosiem speciem cilveka neirologiskajas kaites un ar vinu palidzibu tiku no visa vala, burtiski pa daziem menesiem. Protams sis stasts 95% liksies mulkigs, bet man gribas padalities pieredze, tas bus ka sava veida socialais eksperiments.
Izlasiju rakstu par stimulantu kombinaciju ar uridinu+racetamiem, ka ta var noverst smadzenu organiskos defektus. Stimulants pastiprina kimiskos procesus un racetami skietami salabo un genere jaunas neironu kedites, kur tas ir vajadzigs. Ta ka esmu prestiza darba (stradaju farmacija), man ir viegla pieeja efedrinam un pseidoefedrinam un parejam vajadzigajam lietam. Diemzel tiraja veida tie divi stimulejosie preperati izsauca tikai agresiju un sapes sprandas kreisaja puse, tiesi kur man ir problemas del avarijas. Ar narkodileriem negribeju smereties, kimijas kursa biju viens no labakajiem, atradu literaturu un saku majas sintezet savu metamfetaminu (sikak nestastisu, nav jazina, tas nav joku lietas nepareizajas rokas). Visu dariju konfidenciali, tikai es par to zinu, neviens cits, ar radiem satiekos tikai, kad lidoju 3x gada uz Latviju. Pat vini bija parsteigti par manam izmainam. Meth+Racetam = labakais kas ar mani ir noticis, darba sanemu paaugstinajumu, saku paraleli macities talak neirofarmakologiju, kluvu kadas 2-3x produktivaks un galvenais uztaisiju visas tris iespejamos smadzenu testus (PET, MRI, CT) un neticeju savam acim, arsti prasija ka es to dabuju gatavu - protams neteicu, saciju ka dzeru noopeptu ar uridinu un staigaju uz zali cilaju svarus un trenejos katru dienu + dzeru vitaminu kompleksus un skabekla maskas ari. Pec laicina organisms pierada pie sada stavokla, menesi ta ir smieklu nauda un neviens nemaz nenojaus manu noslepumu. Katru dienu nakas veidot XR apvalkus, bet man ar to ari nav problemu, viss nepieciesamais tam ir. Ta ka secinajums ir viens - idiots pat no cigaretem apdolbisies, bet pareizajas rokas stimulanti var but loti labas zales. Zinu daudzi studenti pirms sesijam lieto kofeina+taurina tabletes, citi pat nelegalos Ritalin (kas ir hiperaktīvo bērnu zāles) un Modafinil (narkoleptiku zales; no visiem meginatajiem Modafinilu domaju vajadzetu dot visiem berniem, ta nav narkotika, bet gan brinumtablete, no vinas nav nekada kaifa, bet uzlabojas prata spejas, domaju nakotne cilveki evoluciones tikai pateicoties kimijai; nekadu blakusefektu vai stimulant induced psychosis vai "athodnjaks") dzer un tad negul visu nakti, zubri to ko visu gadu nav macijusies. Man par laimi viss ir ok ar veselibu, ari asinsspiediens ir normas (150/90 - man rados ir iedzimtiba - hipertensija, ta ka tas ir smiekligi zems asinsspiediens).
Manuprat, vajadzetu legalizet visas iespejamas ne-toksiskas vielas, protams no 21 gada vecuma vai pat 25, kamer smadzenes jau ir pilniba nobriedusas, vismaz ta zinatne uzskata. Protams, rastos sakuma problemas ar narkomaniem, bet pec Portugales pieredzes, ilgtermina narkomanu skaits ir pat mazaks neka pirms narkotiku apkarosanas, kas ir logiski - jo narkodileri uz ta rekina varas un smere tik visiem ieksas smidzinatos ar spaisiem marihuanas, molijas, LSD, ketaminus (zirga trankvilizatorus, katra UK kluba mazgadigie vinu snauc lielas devas anasteziskas un kaifo no disociacijas un tad sudzas ka urinpuslis sap; pats esmu lietojis minimalas devas pa 1mg/kg 10 dozas vakara gaita ar knapu apreibumu pret depresiju - vel viens ZELTA, NEPIEEJAMAIS VIENKĀRŠAJAI TAUTAI EFEKTĪVĀKAIS ANTIDEPRESANTS PASAULE - PALIDZ 70% PACIENTU, KAM NEKAS CITS NEPALIDZ, TOTIES TO NEVAR NEVIEN JOBANA, ATVAINOJOS, FARMO FIRMA PATENTET UN TO NAV JALIETO PIETIEKAMI REGULARI, LAI VARETU UZ TA REKINA NOPELNIT ZALOS PAPIRINUS, KETO-KLINIKAS AUSTRALIJA PAR VIENU INFUZIJAS SEANSU RAUJ TUKSTOSUS USD, KAS IR SMIEKLIGI NEMOT VERA, KA PASIZMAKSA IR KADI 50 USD UN TO IR JAATKARTO IK PEC 1-4 NEDELAM, LAI SAGLABAJAS EFEKTS). Tikmer tadas indes, ka amitriptilinus, prozakus raksta ka tadas brinumtabletes un ar nozelojamu 33% efektivitati, kas ir gandriz tada pati ka placebo tabletem. Toties no tiem ir gruti velak nokapt un jadzer katru dienu visu muzu - absurds; kimiska lobotomija.
Es saprotu, ka reti kurs ir tada situacija ka es un nekada gadijuma neiesaku tagad to atkartot, jo tur ir nepieciesams raksturs un zinasanas + iespeja uz muzu ielikties ar mellajiem un muslimiem viena cietuma (UK cietumos var stradat, pelnit naudu, trenet muskulus, spelet speles, konsoles, TV, ta ka tas ari nav nemaz tik traki, ka sakuma var likties, tapec es ari uznemos risku un esmu maksimali piesardzigs un ievacu kaudzi ar info, jaunakos petijumus no A lidz B izstudeju un konspekteju, lai velak var veidot kombo ar dazadiem magnija, racetamu, sedativo lidzeklu palidzibu, ka ari regulari ieveroju zobu higienu, lietoju kalciju un eju vismaz 1x menesi pie laba stomotologa - kas ir vel viens iemesls, lai dotos biezak uz latviju, bet tas nozime dzivot depresija bez metamfetamina paris dienas; man tagad driz bus veselibas apdrosinasana, tad gan bus perfekta dzive, kamer nesaksies potencialas grutibas ar sintezi vai veselibu, kas diez vai notiks, jo visi prekursori ir legali vai atrodas pelekaja zona). Draudzene mani pat atbalsta, vienreiz pameginaja un saprata, ka tas nav nekads velna izgudrojums, ka neka to lietoja visa III Reiha armija vairak vai mazak, tapec ari tik ilgi tureja un loti attistija zinatni un nesudzejas ka tagad. Vairak gan es vinai aizliedzu, ka ari parejas psihotropas vielas, iznemot retu reizi kvalitativu, drauga organiski audzetu marihuanu relaksacijai, kad dodamies tripos uz meziem, savu laik ari pa retam edam psilocibina senites, kas organismam ir nekaitigak ka aspirins.
Kad planosim berninus, tad man naksies sanemties un lenam nokapt, protams uz paris menesiem, bet atvalinajuma tas ir mierigi izdarams un nav ta ka to apraksta War on Drugs apmelotaju.Narkodileri tak to metu jauc ar lidokainu, opiatiem, lai izveidotu multi-atkaribu un klienti atgrieztos pec preces un samazinatu pardozesanas risku + ieekonome kapeicinu razosanai. Tiesi si iemesla del neiesaku nevienam meginat manu pieredzi izmantot ka piemeru - sanaks sabeigt savas smadzenes, dzivi un vispar klusiet par nozelojamiem darzeniem. Tas jau sen ir pieradits, ka narkodileru klienti pec laika vairs nav spejigi pat acis atvert - tik smagas ir sekas no lomkam, kad nav naudas vairs. Es uz vakaru lietoju GHB, bet tas jau ir pavisam cits stasts.
Secinajumus un kritiku drosi izsakiet, labprat paklausisos, tikai izlasiet visu lidz galam un tikai tad lerkstiet stereotipiskas frazes ka "tu driz atliksi karoti (vairaku gadu garuma vieniga komplikacija ir tas, ka esmu nedaudz novilejis zobus, bet pec magnija forsetas uznemsanas, tas ir pazudis, uz nakti lieku zobu aizsargu, nav nekadu problemu citas sferas, vieni plusi, ari ilgtermina lietojot ar tolerances partraukumiem, kad nav jadodas uz darbu vai brivdienas).
Nekada gadijuma nemeginiet atkartot so pieredzi, es garanteju, ka jus sabeigsiet savu un radinieku dzives un ieklusiet tikai nepatiksanas. Vienigais, ko iesaku lietot ir labus multi-vitaminus, magniju, cinku, proteiniem bagatu partiku + piracetamu ar uridinu un mazam devam DOPA + 5HTP jeb triptofana uztura bagatinatajus, sada kombinacija pat var citi uzlabot savu veslibu, produktivitati un labsajutu. Metamfetaminu dirkst lietot tikai pec ta, kad vairs nav neviena cita salmina, kur piekerties, bet ar vaju raksturu pat domat par to nedrikst - ta ir pasnaviba savam organismam, naksies smagi, smagi nozelot sekas.
Lielos vilcienos tas ari viss, kas man bija sakams, jagatavojas ar sievinu braukt uz jogas nodarbibam. Starp citu, esmu sasniedzi ar meditacijam tadu limeni, ka esmu rezistents pret jebkadiem stresoriem. Nemot vera, ka jau no bernibas esmu nedaudz neirotisks un loti nevaru parciest kritiku ari ar macibu traucejumiem, kurus izarsteju ar zensena preparatiem, kad nekadas aptieku "brinumtabletes" razotas no cietes un cukura nedarbojas, ta ka sis viss nevar nekada gadijuma but placebo efekts, no placebo ta dzive nevar mainities, vismaz es ta uzskatu. Ja esat pret medikamentozu terapiju, meginiet rast spekus austrumu religiskajas praktikas, jo tas atskiriba no kristietibas un islama, liek stradat ar savu personibu un pamaina ego jeb tavu isteno kodolu. Ari psihodeliskas vielas, kas ir nekaitigas praktiski veselam cilvekam, var paatrinat so visu procesu.




NB! PSA: Sis stasts ir no manas toposas pasaku gramatas, kas bus domata jauniesu kategorijai ar nosaukumu "Narkotiku bohemiskais darzs jeb mani utopiskie sapnu stasti medicina",publikacija, ja viss bus ka planots, tiks veikta Amazone un ari apskats GoodRead lapas, domajams uz junija sakumu; ta ka nemaz nedomajiet, ka tas ir patiess stasts - visadi cilveki te lasa, kads vel notices un meginas atkartot un tad bus pilnigas ziepes bez biletes atpakal, visa atbildiba ir uz jums pasiem. Domaju berni sadus apjomus nelasis, cerams, bet ja lasi so rindu, tad izsledz elektribu un ej padzena bumbu pa aru ar draugiem. Mazkustiba dzivojosie vienmer bus ar novirzem un potences problemam; to es saku no saviem noverojumiem + tas ari ir apstiprinats fakts. xD


Interesants fakts - Pauls Erdos, slavenais vairaku matematika fundementalu teoriju atklajejs (probability theory etc.) 58 gadu vecuma saka ikdienā lietot amfetamina salus un nodzivoja tada rezima līdz pat pari par 80 gadu vecumam, ta ka anti-drug lobijs ir pamatigi izskalojis sabiedribas masu apzinu, to vajadzetu pielietot tikai pusaudziem un berniem, nevis patstavigiem cilvekiem. Pat opiati pratiga cilveka rokas ir izcilas zales. Ne velti musu raditajs (ateisti, ludzu, ejiet bekot) ir ari opija magones radijis, bet cilveks visu mak sabojat ar savam sintezem un radot visadus veselibai ne tik draudzigus atvasinajumus ka fentanils, krokodils, heroins (par to vel var pastrideties, jo terapeitiskais pielietojums ir loti izciliem panakumiem, pimeram pedejo stadiju veza gadijumiem), ja man butu vara es pat rezistenti-depresivajiem nozimetu, ka to dara USA Adderall jeb amfetamina enantiomerus un opiatu grupai piederigo Tramadol, kurs ari taja pasa laika darbojas ka selektivais serotonina atpakaluzsuksanas inhibitors jeb mums tik labi zinamais SSRI, apmeram 10 reizes mazak jaudigs ka orals morfijs (biologiski pieejams oralais morfijs ir tikai kadi ~30/50% max, ja ir tirs gastrointestialais trakts un bagts uzturs.


Lai laba veseliba un skaidrs prāts un sirdsmiers,

Alex G.


Personal messages: | alexonmeth[at]mail[dot]com , chekoshu pec paris dienam, jo tas nav oficialais | LOTI, LOTI gribu pacatot ar latviesiem, lai neaizmirstu savu dzimto valodu. Ja gadijuma sanemsu zinas ar prasibam, lai pardodu kaut ko nelegalu, tad iesaku parlasit pedigajo rindkopu, uz troliem neatbildesu, bet varu konsultet farmokologijas/psihotropo vielu un psihologiska rakstura jautajumos, ta ka ar prieku gaidisu jusu zinas, tas man ir ka pienakums tautiesiem par to, ka aizbraucu! Pie atkartotas nelegalo produktu pieprasijuma, IP adresi nodosu interpolam izskatisanai! Visu to labako, turiet buru un nelaujiet pret sevi slaucit kajas - tas uz valdibu attiecinats! Ja bus pozitivas izmainas politika un ekonomika, izskatu variantu ar meiteni doties atpakal uz dzivi Tukuma. Jau esmu iemacijis visas pieklajibas frazes vinai (vina ir originally no D-Korejas, strada edinasanas pakalpojumu sfera). :)


25/04/2016 09:39 AM; GMT
Re: Amfetamīns
25.04.2016 15:36
Es visu neizlasīju, bet par legalizēšanu pilnībā piekrītu. Bet tie, kas bīda pasauli nav ieinteresēti, lai cilvēkiem būtu labāk. Viņiem ir izdevīgi, ka cilvēki ir slimi un nelaimīgi. Alko ir legāls, jo tā ir mūsu tradīcija un kā sociālās kontroles metode darbojās perfekti. Visu nedēļu bezjēdzīgi rubī un nogalēs apdullinies un mēģini aizmirsties. Pirmdienā viss sākas no jauna. Un neuzdod daudz jautājumus. Pavisam cita bilde, ja psihodēliķi būtu legāli. Cilvēki sāktu domāt, viņiem rastos daudz jautājumu un viņi saprastu cik absurda ir visa šī sistēma. Un sistēmai protams, ka tas nav izdevīgi.
dunno
Re: Amfetamīns
25.04.2016 16:13
Ja visi gudrie runātāji savāktos un kādu organizāciju sāktu bīdīt, reālas lietas varētu notikt. Ārzemēs ir diezgan daudz narkotiku liberalizācijas kustību, bet Latvijā pagaidām paliekam pie diskusijām psiho forumā.
Re: Amfetamīns
25.04.2016 16:33
Nākamie 10 gadi būs interesanti. Internets maina pasauli. Cilvēki individuāli paši pēc dabas ir kūtri kaut ko uzsākt, bet kad savācās kritiskā masa- tad viss kuģis apgriežās.
Re: Amfetamīns
25.04.2016 23:14




Edited 8 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:06 by crucial333.
ajelmanuvieglupratu
Re: Amfetamīns
26.04.2016 00:37
crucial333 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
Pats no šīm vielām neko diemžēl vairāk par zālīti neesmu lietojis..


Nu, nu ... :D Izklausās, ka visu esi izmēģinājis un ne vienu vien reizi, tātad dzīvo Rīgā vai D-pilī, vai Ventspilī.
Re: Amfetamīns
26.04.2016 03:21




Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:06 by crucial333.
Re: Amfetamīns
26.04.2016 03:24




Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:06 by crucial333.
dunno
Re: Amfetamīns
26.04.2016 09:56
Pff... kāds IP... reģistrētā profilā visu ierakstu vēsturi var redzēt. Kur pirms 6 stundām saki, ka esi mēģinājis šo, bet tagad atkal neesi. :D
Bet es ieteiktu pieturēt pie šīs diskusijas temata - amfetamīna. Visu pārējo varējāt rakstīt sadaļā "forumiešu pļāpas" - īstā vieta.
Re: Amfetamīns
26.04.2016 10:26




Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:06 by crucial333.
Re: Amfetamīns
26.04.2016 23:22
Kas tas pa murgu, da te gadus atpakaļ bija afigennā manta pat koks stāvēja līdzi tāds pats kā Īrijā nu i kas tagad, koku nevarēju atļauties pārgāju uz lēto ķīmiju te tikai mēs esam nabagi, Lielbritānija pofig ekonomiskais stāvoklis ir labs un nav problēmu naudas pietiek var lietot uz visu ir pohuj tur, es pats tur narkojos jo naudas pietika Īrijā, i atškirību tikai redzu gadiem ejot, ka tas vis pamazām agri vai vēlu sāks ēst tevi nost, nevaig spraust batonus, viss kas ir kas tiek lietots nevietā ir galīgā pakaļā. Narkomānu stimulētājs! Es būtu zinājis, kāds es palikšu, to kas man iedeva pamēģināt gribētu sist, bet viņš pats bija iesācējs, man tur cits ievilka iekšā Īrijā ekstazi un koku lietot. kaifariki obanie!
Re: Amfetamīns
26.04.2016 23:32
Un Latvija nav gatava pat zāles legalizācijai zinot mūsu sociālo līmeni, kur nu vēl ko stiprāku!
Re: Amfetamīns
27.04.2016 11:37




Edited 2 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:06 by crucial333.
Re: Amfetamīns
27.04.2016 11:41
Pavisam noteikti nevaram! Nekādā gadījumā nedrīkstam mēs samazināt cietumsodus uz administratīvajiem sodiem un piespiedu darbu, jo visi zāles pīpētāji ir vardarbīgi recidīvisti. Sabiedrība nav tam gatava. Kad vismaz puse pīpētāju būs nekaitīgi cilvēki, tad varēs sākt runāt par kriminālsodu atcelšanu.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.04.2016 11:43 by Synapscape.
Dainish
Re: Amfetamīns
11.06.2016 19:58
Bezrakstura cilvēki, mīkstie te salasījušies. Mēs ar čomiem pāris reizes esam iešņaukuši pa brīvdienām un nekādas veselības problēmas, ne pohas, ne slimīgas vēlmes vēl nav bijis.
TIk turpiniet valdības propagandu. Patiesība - reti kas ir lielāks dranķis pa alkoholu. Pēc laba vitamīna pamēģināšanas no dzeršanas pēc tam būs pretīgi.
Nerunāju par ikdienas lietošanu. Skaidrs, ka tik spēcīga manta katru dienu velk uz lielām problēmām.
Re: Amfetamīns
11.06.2016 20:16
...



Edited 1 time(s). Last edit at 25.04.2017 19:27 by Synapscape.
Re: Amfetamīns
12.06.2016 01:21




Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2017 23:07 by crucial333.
sambo
Re: Amfetamīns
24.04.2017 19:50
Normāls amfetamīns-no viņa nav >athodu<!!!200 mg intravenozi laba amfetamīna....pec taam izjūtām bus vienalga ir kaitiigs vai nav.Un pameeginaajushi vinju muusdienaas ir gandzriiz visi.....Ielas amfu to var 500mg mieriigi njemt iekshaa....Bet vislabaak vispaar neko nelietot.Nevienam neiesaku.Iesaku eest laša gaļu,lasīju ka sarkanā zivs gaļa endorfīnus paaugstinot....ēdiet lasi un foreli.kaifojiet ))))
croxx
Re: Amfetamīns
25.04.2017 19:18
Piekrītu ka lietošanu jāskatās no mērķa. Ja kā zāles ja lieto un domā līdzi - atbalstu. Visvairāk drebuļus uzdzen cilvēki, kas ieciklējušies uz labsajūtu un runā kā labāk ķert kaifu un pavairot endorfīnus - narkotikās, ēdienā vai sportā, vienalga. Tā ir narkomāna domāšana, vajag atmest.

sambo
Re: Amfetamīns
24.04.2017 19:50
200 mg intravenozi laba amfetamīna...

Tādus daudzumus tīrajā būtu nāve ko tu reklamē. Tas, ka tev liekas, ka deva normāla ir 200-500mg, tas vien parāda kādu sūdu Latvijā atļaujas pārdot. Synascape - tevi arī appisa.
ASV farmācijas amfetamīna tabletēs devas pats maksimums 20mg. Tur ražo pilnīgi tīru, tāpat kā trankviļus. Uz ielām netablešu amfika vispār nav, bīstamās narkotikas ir meth un koks. Jo nevienam nevajag apšaubāmu pulveri, ja var paķert valsts ražoto. Aizej pie ārsta un dabū amfiku.
Bet nu labi ka Latvijā no šī cilvēki ir samācīti baidīties, jo baidīties vajag.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 24?
Ziņa: