Smaga Depresija

Posted by miniite25 

Smaga Depresija
June 22, 2016 01:29PM
Sweiki mani moka jau 1gadu smaga depresija ar visiem galvas reibonjiem sirdsklauvem elpas trukumiem trauksmem baillem,ar visu, un loti gruti sajutas ka acis galva peld un sajutas ka gibsju vai atslegsjos ,pilnigi redzes un mutes refeksi tadi jocigi citreiz paliek,tagad daktere man izrakstija Grandaxin, bet visapr liekasjocigi pec vinjam kaut tikai pusiti iedzeru, ko jus man ieteiktu lietot vai darit lai no shis smagas kaites tiktu valja.
Re: Smaga Depresija
June 22, 2016 01:47PM
.

Edited 2 time(s). Last edit at 01/13/2017 05:16PM by crucial333.
June 22, 2016 03:22PM
Minīte,teu vajag iet nodrāzties kau ku...
June 22, 2016 06:04PM
afigena smiekligi,zel ka tew neizbaudit manas mokas tad tu sita nejokotu
nu nu
June 22, 2016 06:10PM
Vai tad drāšanās slikta? Sniedz baudu, laimi.
Lasensirdaunis
June 22, 2016 06:14PM
June 22, 2016 06:29PM
Drāšanās palīdz pret depresiju jo aktivizē dzīvības enerģiju labāk par jebkādu ķīmiju.
Lasensirdaunis
June 22, 2016 06:33PM
Tu esi sūdu stumdītājs pagāns ar zemu iq.
June 22, 2016 06:53PM
tire par les cheveux
June 24, 2016 05:14PM
Lāsēnam arī širmis brauc prom. Cik es novēroju reālajā dzīvē un arī šeit forumā- visiem ar to garīgo veselību pēdējo pāris gadu laikā izteikti paliek ļoti progresīvi sliktāk. Vai "viņi" kaut ko smidzina gaisā vai pievieno mūsu pārtikai, vai ūdens apgādes sitēmai, kas beidz veselību kopā? Nopietni! Kaut kas aizdomīgs te notiekās.
July 01, 2016 12:01PM
ieteiktu aiziet pie kāda laba speciālista uz konsultāciju
miss borderline
July 04, 2016 11:31AM
[Ne]Gudrais un tu dodies atpakaļ uz Padomju Savienību ar tik vecmodīgiem un neizglītotiem uzskatiem ;)
July 11, 2016 07:16PM
Sveika! Jau 6 to gadu mokos ar smagu depresiju. Garastāvokļi mainās. Vienīgais ko var ieteikt- ir nepieveerst uzmaniibu slimiibai. Varbuut varu kaut kaa liidzeet?
July 12, 2016 01:37PM
Es ar depresiju un bezmiegu mocījos 2,5 gadus. Dzēru antidepresantus, alkaholu, trankvilizatorus, neiroleptiķus, sportoju, psihoteirepija, hipnopsihoterapija utt. Biju pat aizgājusi pie slavenās dakteres Tarandas, kura no zālēm it kā protot uztaisīt super kokteili un izvelk cilvēkus uz strīpas, bet viss beidzās ar to, ka viņa man pateica, ka esmu šizofrēniķe, jo zāles mani neņem, tas ir vienīgais, ko viņa man varēja pateikt. Bija traki, bet es sapratu, ka man ir jāsaņemās un jādzīvo, ja ne sevis dēļ, tad meitas dēļ un tā es vienu dienu nometos ceļos un teicu - "Dievs, ja tu esi, tad izdari kaut ko! Vai nu paņem mani prom, vai arī rādi man ceļu, kā es varu izlīst no šīs bedres." Tā nu mani ceļi aizveda pie dziednieces Ilonas Sallijas Ozolas. Es dziedniekiem neticēju, es domāju, ka es esmu tā kā televizors, kurš iet, iet pa dzīvi, tad nolietojas, salūzt un ir metams laukā, bet tagad, es saprotu, ka es neesmu nekāds televizors, es esmu dzīva būtne, gars un dvēsele. Ilona man sakārtoja enerģijas, attīrīja no dzīves laikā uzkrātajiem piesārņojumiem, iedeva instrumentus ar kuriem strādāt, lai tas viss neatkārtotots.
Bezmiegs pārgāja jau pirmajā nedēļā, trauksme pazuda pēc mēneša. Ir atgriezies dzīvesprieks, enerģija, laimes sajūta krūtīs. Man visur sāk veikties. Es meditēju, ēdu veselīgu pārtiku un esmu harmonijā - tas ir viss, kas ir vajadzīgs :) Mana ģimene ir sajūsmā. Es esmu brīva - tā ir neaprakstāma sajūta.
Varbūt kādam noder :)
July 12, 2016 06:32PM
Izklausās pēc reklāmas, bet jā - placebo is one hell of a drug. Prieks, ja tā ir taisnība.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.