Pretejo dzimumu laikam nekad nesaprast...

Aizsāka Spegucis 

Neticu es psihologiem, jo naudas iekasetaji kas teiks visu lai tikai klients naktu vel un maksatu vairak, bet kautkam tad ir japalidz atgriezt ticibu.

Esmu audzinats pec vecmodigas skolas UN pec modernas skolas bet personibas ipatnibas no ieprieksejas dzives nostada visu laiku dillemmu prieksa.

Ko tas sievietes grib? Vienu dienu varonus, citu dienu jaukos puisus, vel citu dienu izsitejus tad atkal pacifistus. Nu kas tas ir? Vot pedejais citats no "Visokije stafki" tv 'Muzcina dolzen postajat za svoju podrugu'. Toc ka dzive. Piekritu, bet vai esam mezoni? Katram kas ne ta paskatisies mordobojs? Un pat ja sitis un spardis nav garantija ka velak nebus atbildes reakcija..

Ko darit? Dzentelmenis musdienas laikam nozime kautkadu neiespejamu personibu kas no pus varda saprot ko no vina grib? YouTube saka ka sievietes uzskata viriesus par "projektiem". Da jus milas sievietes pasas nezinat ko gribat! Vienu dienu pasuta tris majas talak tad atvainokas tad atkal ko citu..vai tiesam patiesums ir tikai vecajas kino lentes? Jaunie kino pilni ar stulbingiem..

P.S.Un parstajiet saukt tos kas jus slepeni iekaro un atbalsta un saprot par novirzainajiem. Istie novitzainie ir tie krutaki kas jus dratet grib ar glaunirm naudas makiem un pec tam sist un pamest kad tad beidzies. Normali ta nekad nedaritu. Isti viriesi ir nevis krutaki bet tie kad godigi spele ar jusu sirdi bet to jums nekad nesaprast laikam..nu tad pasas vainigas. Bruninieciskumu aizvietojat ar feminismu jus pasas..ko gribejat to dabujat.
p.p.s.Drukas kludas rodas no ta ka rakstu no dumbphone.
A kāpēc Tu gribi izdabāt kā lupata? Būtu Tu kaut nedaudz ar raksturu- tas patiesībā varētu būt vienalga kāds, vienalga cik ekscentrisks un neordinārs bet kādām Tu patiktu.. bet liekas ka esi galīgi bez rakstura, gatavs izdabāt.
Es ja gribēšu, salaidīšu 10 kļūdas vienā teikumā un man pofig:)
Re: Pretejo dzimumu laikam nekad nesaprast...
24.07.2018 16:17
Vecīt, Īsumā - ja proti angļu valodu, iesaku izlasīt, iedziļināties, un praksē pašam notestēt.

Pamēģini iekāpt pretējā rakstura frontē.
Viss,kas šajā blogā rakstīts, protams, ar kripatiņu filtra jālasa. Bet ļoti daudz labu domu, kā saglabāt pašcieņu un būt iekārojamam.
Iemācīsies to un atradīsi beigās balansu = kas Tev strādā vislabāk. ;)
labais Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> A kāpēc Tu gribi izdabāt kā lupata? Būtu Tu
> kaut nedaudz ar raksturu- tas patiesībā varētu
> būt vienalga kāds, vienalga cik ekscentrisks un
> neordinārs bet kādām Tu patiktu.. bet liekas ka
> esi galīgi bez rakstura, gatavs izdabāt.

Es negribu izdabat ka lupata bet kops dzimsanas esmu pozitiva veida seksuali un ne tikai ieinteresets uz preteja(esmu zens tapec meitenes) dzimuma apmierinasanu bet ir lietas ko sabiedriba uzskata par "nepuicisku attieksmi" kaut gulamtelpa pec idejas neeksiste noteikumi. Kas tur slikts? Ka ari kas tur slikts ja patik sadas bildes? http://oi68.tinypic.com/w22ems.jpg
pardomupilns Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vecīt, Īsumā - ja proti angļu valodu, iesaku
> izlasīt, iedziļināties, un praksē pašam
> notestēt.
>
> Pamēģini iekāpt pretējā rakstura frontē.
> Viss,kas šajā blogā rakstīts, protams, ar
> kripatiņu filtra jālasa. Bet ļoti daudz labu
> domu, kā saglabāt pašcieņu un būt
> iekārojamam.
> Iemācīsies to un atradīsi beigās balansu = kas
> Tev strādā vislabāk. ;)

Es jau to daru. Dzivojam informacijas tehnologijas laikmeta. Ka ari saprotams ka ar filtriem jastrada un ari tie tiek pielietoti BET sakara ar to ka nesen biju berns..naivums spele ari papildus lomu un gribot negribot jaignore biezi savi uzskati komunikejot lai macitos no pieredzejusakiem cilvekiem citadak bus konflikts jo jauniem cilvekiem emocijas strada pirms logikas. Tacu esmu normals nevis mikstais|cietais|saldais|rugtais|skabais|utt.
labais Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Būtu Tu
> kaut nedaudz ar raksturu- tas patiesībā varētu
> būt vienalga kāds, vienalga cik ekscentrisks un
> neordinārs bet kādām Tu patiktu..

Tikai nevajag. Man tapat ka citiem uz sis planetas IR raksturs bet sabiedriba ir iekartota ta ka nevis sistema pielagojas cilvekiem bet cilveki pielagojas sistemai lai izdzivotu un dzivotu, jo stradajot piem. nevienu neinterese personiba bet pelna. Ja vien neesi kautkads ipasais valdnieks kas regule sistemu pa taisno bet mani tas neinterese. Esmu piedzimis palidzet nevis valdit.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: