Vai ir kādam bijis ka atlaiž RPNC slimības lapas dēļ?

Aizsāka Someone 

Sveiki vai var atlaist ja ārstējies psihiatrijas slimnīcā? Vai var pēc tam dabūt darbu?

Man ir ļoti bail :((

Lūdzu ja kāds kas strādā ir tur gulējis pastāstiet par sekām sakarā ar darbu.
Šizofrēnijas man nav.
Normāli darbinieki daudz kur trūkst un turpmāk trūks vēl vairāk tā ka darba devējam cilvēks ir vērība. Nevajag tā baidīties, nav pilnīgi veselu cilvēku un tas nu gan nebūtu tāds rēāls iemesls ja normāls darba devējs.
Re: Vai ir kādam bijis ka atlaiž RPNC slimības lapas dēļ?
04.12.2017 17:28
Ja vajag uzdot šādu jautājumu, tad tas ir pat ļoti iespējams.
iii- no vienas puses tev jāpiekrīt, bet no otras.. Ja nu darba devējs nesaprot un baidās, ka darbā sataisi sūdus? Lai gan cik zinu uz slimības lapas raksta - atļauts strādāt. Paldies nedaudz mierīgāk palika , ja nu kas, darbu var atrast citur.

Synapscape- nesapratu tavu loģiku, cilvēki uzdod daudz jautājumus, kad kko nezin vai baidās, daži baidās pat iet pie psihiatra.

Rodas iespaids, ka maz kas ir gulējis un ņēmis slimības lapu, jo tā arī nav dzirdēta kāda konkrēta pieredze.
Iespējams atkarīgs no tā, kā to uztver darba devējs..

P. S. Zilās lapas vai tad pa taisno nesūta uz vid? Kad gulēju parastā slimnīcā man bija pašai jāiet tā iesniegt uz vid bet varbūt viņi taisa gan vid, gan darba vietai..
Re: Vai ir kādam bijis ka atlaiž RPNC slimības lapas dēļ?
05.12.2017 13:05
Jāveido draudzīgas attiecības ar darba devēju, tad nevajadzēs uzdot jautājumus, kad viņš varētu mani atlaist. Viņš arī no Tevis nebaidīsies.
Ja viņu nepazīsti un viņš Tevi arī, slimības lapa no psihenes uz standarta aizspriedumaino latvieti izraisīs neveselīgu priekšstatu. Formāli par to atlaist nevar, bet, ja viņam kas ļoti nepatiks, atlaidīs ar citu iemeslu, īpaši privātajā sektorā.
Kaut kādi aizspriedumi var būt, protams, bet tā to parasti saprot jauni cilvēki, ļoti jauni un bez jebkādas pieredzes, ja darba devējs normāls tad tā nevajadzētu būt, bez tam- sūdus var arī sataisīt jebkurš cits- uz pohām, nonarkojoties vai sadzeroties darbā vai tāpat vien, tā ka es tā neuztrauktos..
Es teicu- ja normāls... jo pie sliktiem darba devējiem nevajag strādāt. Cilvēki mēdz slimot un depresijas mēdz būt.. Un nav jālien pakaļā darba devējam, nav... vnk normāli jāparunā varbūt, ja viņš jautā.
Re: Vai ir kādam bijis ka atlaiž RPNC slimības lapas dēļ?
05.12.2017 14:53
Uz VID??? Uz VSAA apmaksāšanai, ne jau uz VID.

Pirms 20 gadiem biju neirožu nodaļā, un visa darbavieta ne tikai zināja, bet arī ciemos nāca.
Ok, paldies visiem, Runcene atvainojos tas bija tik sen, ka neatceros, kas tā bija par iestādi, kur bija jānes zilā lapa un jāgaida, kad pārskaitīs slimības naudu uz konta.
Re: Vai ir kādam bijis ka atlaiž RPNC slimības lapas dēļ?
05.12.2017 17:21
Lab, lab :), tas jau nav tik būtiski... galvenais ir dabūt naudu. :)
Skatoties, kur tu strādā! ja IeM struktūrās, 100% padzīs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 20?
Ziņa: