Jautājums tiem kam pieredze ar kriminālo psiholoğiju....

Aizsāka C.S.I. 

Sveiki. Nesen bija tāda informācija ka bija daži noziedzinieki kas centās ar varu radīt bērnu un pēc tam nogalināt. Kādam psihes profilam izdevīgi būtu šāds scenārijs? No malas šāda lieta ir ļoti dīvaina - tik daudz varianti ar ko bērnus veidot apkārt un pat ja arī izvaros tad kas audzinās bērnus?! Dīvaina loğika no tiem kas apsēsti ar gēnu miksēšanu..varbūt seriālus kā Criminal Minds kāds vēl skatas.
Re: Jautājums tiem kam pieredze ar kriminālo psiholoğiju....
10.02.2018 23:52
Neizpratu jautājumu. Pāris - vīrietis un sieviete - rada bērnu ar mērķi to pēc, teiksim, trim gadiem nogalināt? Manuprāt, neiespējama situācija. Vēlme rūpēties par bērnu ir tikpat dabisks cilvēka instinkts kā ēst. Protams, ne katram tas izdodas, dažiem izdodas pat savu bērnu nogalināt, bet tas noteikti nebija tā radīšanas mērķis... Ak jau tepat Latvijā bija māmiņa, kas bērnus dzemdēja, lai pēc tam tiem ilgtermiņā bakstītu laukā acis un citādi kropļotu, dabūjot pēc iespējas vairāk sociālo pabalstu naudas savā kontā.... Tā kā viss ir iespējams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 9?
Ziņa: