Sociopātija+Veģetatīvā Distonija

Aizsāka Jānis Randomnieks 

Jānis Randomnieks
Sociopātija+Veģetatīvā Distonija
25.03.2018 23:40
Man ir čoms, kuram liekas, ka viņam ir sociopātija+veģetatīvā distonija.. par otro šaubu nav, bet par pirmo nevar saprast. Viņam vēl papildus nāk tas, ka viņam ir zems pašnovērtējums, kaut gan viņš veido ļoti daudz radošas lietas(konkrēti neteikšu) un arī pat saņem no tā naudu. Bet tāpat viņš nejūtas labi.. viņam ir depresija katru vakaru, bet tā depresija ir tāda viļņveidīga - te parādās, te pazūd, tad atkal parādās. Patstāvigu darbu viņš negrib iet meklēt, jo baidās, ka viņš kaut ko izdarīs ne tā kā vajag un viņam ļoti nepatīk ,ja kāds ieraudzīs, ka viņš kaut ko izdara ne tā kā vajag. Viņam ir tā - ja viņam iet labi, tad viņš arī palīdzēs kādam čomam izvirzīties uz augšu, bet ja viņam iet slikti, tad viņam neinteresē nekas, ko dara pārējie. Vai tā ir sociopātija?
Jānis Randomnieks
Re: Sociopātija+Veģetatīvā Distonija
25.03.2018 23:42
Jautājums arī tāds - vai sociopātija vispār ir slimība? Vai tā arī ir vienkārši iegūta audzināšanas laikā - pārāk daudz lutināts/sargāts utt.. Teiksim, šizofrēnijai ir zāles, kas simptomus mazina.. bet vai tādas ir sociopātiem?
Re: Sociopātija+Veģetatīvā Distonija
26.03.2018 17:50
Tas, ko Tu apraksti, nav sociopātija. Sociopāti ir sērijslepkavas un citi mazāku ārprātu nesoši ļaudis. Viņiem ir vienalga, kā citi jūtas, viņiem tas viss ir pie kājas. Ja tāds ir partneris, tad sieviete var ļoti ciest fiziski, bet sievietes sociopātes ir netipiski ļaunas. Sociopātu parasti var ātri atpazīt, jo viņš visiem uzdzen šausmas, cilvēki vienkārši jūt, ka kaut kas ir galīgi greizi, ka no šīs personas ir jāuzmanās.

Tavs draugs vienkārši ir cilvēks ar zemu pašvērtējumu, tas ir tas, ko tautā sauc par kompleksiem. Ārstēt nevar ne vienu, ne otru (VD), cilvēkam ir jāmaina savs pašvērtējums. Tā īsti nav medicīna. Zāļu tam nav, ja nu vienīgi cilvēks no tā visa sāk grimt depresijā, viņam zūd miegs, jo viņš nespēj realizēties. Tad viņš var kļūt par psihiatra pacientu. Bet tas parasti nav uzreiz.

Manuprāt, vislabāk palīdz psihoterapijas sesijas, kad psihoterapeits palīdz saprast, kāpēc cilvēks tāds ir izveidojies un vai viņš gadījumā nedomā par sevi pārāk slikti. Bet tas ir pagaršs process, jo šie cietēji parasti tādi ir no bērnības. Līdz ar to ne tik viegli arī var tikt laukā. Vainīgs tur nav neviens, bet tādi bērni parasti ir vai nu viena vecāka ģimenēs, vai ģimenēs, kur tēvs ir ļoti vājš (alkoholiķis, piemēram), vai abi vecāki ir emocionāli nestipri, paši auguši nabadzībā, lielās ģimenēs, kur kāds ir pamestais utt.

Ir cilvēki, kam palīdz baznīca, jo tur visus parasti pieņem ļoti labprāt, vēl citi lieto daudzās alternatīvās medicīnas metodes, bet man ar to nav pieredzes. Es atzīstu un saprotu psihoterapiju. Zāles vajag tikai tad, kad viss ir ielaists gadiem, sākas dīvainas sūdzības par fizisko veselību, kam nevar atrast cēloņus, ir depresija un bezmiegs. Labi būtu ar zālēm nesākt, bet jāņem vērā, ka psihoterapija ir dārga. Bet, no otras puses, šādi cilvēki bieži sāk slimot fiziski, kas mūsdienās arī nav lēti. Depresija ir ļoti nelabvēlīgs process fiziskajai veselībai. Nu tā apmēram.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.03.2018 17:51 by Runcene.
Zemam pašvērtejumam psihoterapija vai citas garīgās prakses bet ne baznīca. Par VD mans uzskats tāds pats kā dr.med.H.H.Reckeweg ko viņš ir izklāstījis homotoksikozes teorijā. Pēc manas pieredzes tā ir pareiza teorija un perfekti rezultāti.
Jālieto daudz vitamīnu, minerālu. Jātīra organisms no piesārņojuma, jo tas rada zemu pašvērtējumu. Var arī pielietot ekstrēmākas metodes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 23?
Ziņa: