Jūsu viedoklis!??

Aizsāka Hallo_ 

Jūsu viedoklis!??
09.06.2018 19:00
Aptuveni gadu uz nakti miegam lietoju Lorafen. Tā kā mans ārsts vakar nebija, bija jāiet pie cita un tas ieteica , ka labāks ir Fenazepāms! Kāpēc tā? Tā ar''ī isti no viņa nesapratu!? Kādas ir Juusu domas?
Re: Jūsu viedoklis!??
09.06.2018 22:28
Viens pīpis. Tāds pats benzodiazepīns.
Re: Runcene
09.06.2018 23:11
Vai tiešām nav ne mazākās atšķirības? Klāt vēl pielika Lamotrix 25mg. Kāda varēja būt viņa domu gājiens kāpēc bija jānomaina? Biju uztraukusies un protams aizmirsu pajautāt!
iii
Re: Jūsu viedoklis!??
09.06.2018 23:24
Spēcīgāka nomierinoša iedarbība varētu tikt sasniegta.
Re: Jūsu viedoklis!??
10.06.2018 12:39
Katram ārstam ir savas mīļās zāles. Es guļu ar zālēm 20 gadus. Man ir mainīti benzodiazepīni turp un atpakaļ. Daži ārsti vienkārši grib pazīmēties. Es Lamotrix nelietotu, bet nu dari, kā zini.

Miega līdzekli vajag tik daudz, lai Tu guli, un ne miligrama vairāk.

Esmu lietojusi abus, un efektivitātes ziņā nav nekādas atšķirības.

Tāpat cilvēki, kas lieto dienas laikā, lieto gan vienu, gan otru -- kas nu kuram labāk patīk.

Lorafen jeb lorazepamu lieto pirms ķirurģiskām operācijām, arī operāciju laikā, tā kā šaubos, ka tas ir vājāks.
iii
Re: Jūsu viedoklis!??
10.06.2018 23:22
Viss ir atkarīgs no devām, tas ka var sasniegt specīgāku efektu nenozīmē ka tāds tiks sasniegts, viena benzodiazepīna aizvietošana ar citu tiešām vairāk var nozīmēt pazīmēšanos vai vēlmi panākt psiholoģisku efektu. Par otrām zālēm nezinu, nav pieredzes.. bet tas ir pretepilepsijas līdzeklis, tos dažkārt lieto lai pastiprinātu trankvilizatora iedarbību.
Problēma bija tajā, ka ilgu laiku lietoju uz nakti lorafen un kventiax. No pēdējā bija lielas probl liekais svars un tahikardija! Tāpēc visu laiku tiek meklēti kaut kādi varianti miegam!! Eju pie Dr Akatova Ļermontova iela, bet vīns ir ļoti nedraudzīgs un vienmēr pieputies! Gribēju no tā draņķa kvetiapina tikt vaļā !!! Bet kāpēc bija jāmaina lorafens un fenazepu? Runcene? Vai ir kaut kas ko Tu sava mūžā neesi lietojusi no zālēm???
..
Re: Jūsu viedoklis!??
12.06.2018 07:54
Tu labāk paprasi to ārstam, jo tikai viņš zinās motīvus. Mēs varam tikai minēt. Ja neizdodas nodibināt ar ārstu normālu komunikāciju, tad jāmaina ārsts.

Vispār dīvaini, ka tik ilgi lieto benzodiazepīnus. Visdrīzāk, ka ir izveidojusies tolerance un tabletes ir vajadzīgas tikai, lai novērstu absistences sindromu. Benzosus izrakstīt ilgāk par 2 mēnešiem vispār skaitās slikta prakse.

Fenazepāmam it kā (pēc netā pieejamās infas) ir visspēcīgākais prettrauksmes efekts.

Bet ko nu man spriedelēt. Sazinies ar ārstu un pavaicā.
Re: Jūsu viedoklis!??
14.06.2018 11:10
:D

Benzosus tak maina, jo pierod. Bet viņus raksta gadiem, ja pacients kategoriski negrib neko citu. Ir arī slikta prakse piespiest ar varu. Jā, tagad ir kvetiapīns, bet daži resnē.

Neesmu pazīstama ar haloperidolu un citiem nikanjiem. Benzosi arī visi ne tuvu nav noprovēti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 25?
Ziņa: