Antidepresanti

Aizsāka cilvecinsS 

Antidepresanti
26.10.2019 01:35
Sveiki! Ceru, kāds lasa šo forumu un var palīdzēt. Teiksim tā, depresija man ir diagnozēta un esmu ar to sadzīvojusi vairākus gadus, sākumā dzēru arī AD, bet šobrīd ir uznācis tāds kā absolūts "bedres" stāvoklis un man ļoti steidzami vajag AD. Netikšu tagad pie psihiatra un ar ğimenes ārsti ļoti nesadzīvoju, tāpēc palūgt recepti viņai ir nereāli. Varbūt kādam ir aizķērušies kādi, ko iedot/pārdot? Vēlams Rīgā. (Tikai ceru, nesāksies šitie pārmetumi, ka bez psihiatra uz savu roku nevar dzert ad utt.. nu zinu, ka nav labi, bet tas, kā es šobrīd jūtos ir kritiski un robežlīnija ir novilkta starp to, vai dzeršu kko uz savu roku vai arī ar to pašu roku pamāšu atā visiem). Sūtu daudz mīlestības visiem un ceru uz kādu atsaucìgu cilvēku! :) p.s. prozac butu labi!



Edited 1 time(s). Last edit at 26.10.2019 01:42 by cilvecinsS.
angel
Re: Antidepresanti
14.11.2019 12:10
Cik man zināms antidepresanti neiedarbojas uzreiz, tāpat var paiet 1 - 2 ned. līdz sāk iedarboties un, ja kāds tev iedos aizķērušos pus paciņu, kāda tev jēga no tā?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 24?
Ziņa: