Šizofrēnija - atbalsta grupa

Aizsāka Viss ir kārtībā! 

Šizofrēnija - atbalsta grupa
29.04.2020 15:10
Ir izveidota pirmā un vienīgā atbalsta grupa cilvēkiem ar šizofrēniju un viņu tuviniekiem Facebook.
Grupa ir slēgta, tā ka nav jāsatraucās par drošību.

https://www.facebook.com/groups/249852993060555/



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2020 15:12 by Viss ir kārtībā!.
A.S.
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
01.05.2020 20:16
ĻOTI SMIEKLĪGI
matrix 4
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
03.05.2020 17:44
Man nav sizofrenija bet kermeniskie ierobezojumi. Tas nav viensuntaspats. Un kapec netesteja kad bija standarta energija un standarta veseliba(ari tad ierobezojumi)? Baigi cesna ne..nocakare velvairak un tad teste..a pirms tam nelikas ne zinis..vareja nedarit..beigas kad ir skaidrosanas kapec nesanak tad mani met zem riteniem visadiem Vovcika vai citu Bosu aparatiem..nebrinisos ja mani speciali no bernibas taisa par mentalo vergu darzeni. Vieglak cakaret..tikai nerekinajas ka ari tadiem ir kaut netrennets krampis bet ir.
Daina Arājа
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
05.05.2020 20:43
Man ir liela pieredze!
Anonīms lietotājs
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
05.05.2020 21:02
Es tak nevarēju iedomāties, ka tas Ivars ir tāds, nu, konkrēts psihs - psihopāts ar izmežģītām smadzenēm, kurš:
1. vispirms nozags manu niku "zive", provokāciju nolūkā,
2. un pēc tam te izpaudīs, daudz un dažādos veidos, savu psihopatoloģiju. Tā ir vienīgā psihopāta Ivara spēja - uzmākties, provocēt, klonēt (rakstot ar NEREĢISTRĒTU manu niku).

Psihopāts = psihopāts. Tas psihopātam Ivaram ir uz mūžu.
Anonīms lietotājs
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
05.05.2020 21:35
Te būs info par psihopātiem, tādiem, kā Ivars:

https://www.youtube.com/watch?v=PX-qGkFdcKA

Psihopātija - tiem, cilvēki, kam tā ir, tas viņiem ir uz mūžu.

Smadzeņu defekts, kas esot iedzimts.
Anonīms lietotājs
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
05.05.2020 21:46
Psihslimniek Ivar, nekad neesmu vēlējusies pat būt šājā forumā. Tas tu, psihopāt, bez nika zagšānas u.c. nelietībām, vnk nevari apieties, jo esi psihopāts.

Ja tevi, psihopāt Ivar, interesē, vai man ir draugs, tad zini, ir man Labs Draugs.

Tu, psihopāt Ivar, nekad neesi bijis interesants. Nav tev, psihopāt Ivar, ar ko cilvēkus ieinteresēt.

Tev, psihopāt Ivar, ka tik partakot.
matrix 4
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
13.05.2020 20:24
Ta nav sizofrenija(dalita personiba) vienkarsi spriezot pec MI izteikumiem..varbut pauzets savienojums..kamer skripts darbojas..nu smadzeni cakareja ari personai tapec..varbut vai nu uzmanibas pieversanas meginajums vai kas tads..visi tie notikumi nebija nejausi..tikai kam tie bija izdevigi..kaiminiem tas bija ari izdevigi(ieprieksmineto teoriju del) bet velkadiem izdevigi..
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
16.05.2020 06:42
Visi kuri tiek pie psihiatriem, viņiem vienalga slims vai vesels, viņi iedos diagnozi, tāds ir psihiatru mehānisms. Manarī ir šizoptiskie traucējumi, kautgan es uzskatu, ka tā ir tāpati 'veģetatīvā somataformas disfunkcija!
Re: Šizofrēnija - atbalsta grupa
28.05.2020 22:51
Neviena FB grupa nevar tikt saukta par drošu. Būtībā jebkurš tajā var iekļūt un apskatīties dalībniekus. Un šizofrēnijas diagnozi labāk nevienam neatklāt, jo tā ir visvairāk stigmatizētā psihiskā "slimība". Ne velti daudzi, kas cieš no šīs kaites, paši ir noliegumā.
Kurš mūsdienās vispār cilvēku vērtē pēc diagnozes? Ja cilvēks spēj normāli uzvesties un ievēro cieņu pret citiem, diagnozes uzzināšana pēkšņi attieksmi nemainīs. Cita lieta, ja pirmajā dienā iepazīstoties tiek bāzts citam virsū, ka, lūk, man ir šizofrēnija!

Esmu vienmēr bijis pārsteigts, ka kādam sakarīgam cilvēkam, ar ko iepazīstos, pēc gada uzzinu tikai, ka ir šī diagnoze. Tieši tas mainīja domas par šo slimību. Domāju, ka tas nav jāslēpj, bet nav arī jāstāda priekšā kā identitāte iepazīstoties, kad to situācija neprasa. Esmu ievērojis, ka daudziem ar diagnozēm patīk laikam aizbildināties, cik slims es esmu, lai jau laicīgi ir attaisnojums visam.

Fb grupa... Ja ir izveidota arī to tuviniekiem, tad jau nav jāsatraucas, ka var apskatīties dalībniekus.. cilvēki tur pievienojas, jo viņus interesē šizofrēnija, nevis pašiem tā ir. Tas attiecas par visām šīm grupām. Cita lieta, jāpiedomā, ko raksta tur. Bet nelabvēļi jau bieži izrādās no savējo vidus...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 9?
Ziņa: