balss

Aizsāka eNDUC 

balss
24.06.2020 13:33
Ar ko ir izskaidrojama tāda debīla sajūta,kad tu runā vai kāds runā un tu to balsi dzirdi takā no malas? it īpaši savu un tajā momentā paliek neomulīgi ,jo liekas,ka tas ir kkas svešs.Notiek man tas pēdējas 2.nedeļas,ik pa laikam uz kādām 15.sekundēm.
Vai tas ir iespējams no paaugstinata assinspiediena un asinsvada spazmam galvaa? Dzeru betaloc paslaik.
Pirms 2.menesiem bija lekme no assinspiediena ,jo uzleca parak augstu,galvu spieda kaa elle ,rokas kratijas....zaļu tad nebija...Bet notika kkas jokains tajā momentā,man galvā skanēja atmiņa par kāda vīrieša balsi,kura saka manu vārdu un man tās atmiņas balss,riktīgi nelabi metās.Kāds pazinja teica,ka moska kāds man ir licis hipnozi agrak :D bet es saubos.
Nezinu tgd,vai no asinsvada spazmosanas man iet bisku ciet vai jadodas pie psihiatra un jasaka,ka man lkm šizofrenija piemetusies :D
aum
Re: balss
29.06.2020 20:46
ja dzirdi savu balsi it kā no malas, no sauc par depersonalizāciju. Ar psihiatriem vēl nepinies, pagaidi kā tas viss attīstīsies. Ja ej pie psihiatra, uzreiz dos tableti, tā šī sfēra iekārtota.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 13?
Ziņa: