Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!

Aizsāka enfuego 

Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
24.08.2020 04:42
Sanāca tā, ka mani forumā apsekoja viena žurnāliste, jau vairākus gadus visus manus ierakstus lasīja un arī pārējos, es pats izbrīnījos, messengeri atsūtīja sveicienu, es arī pasveicinājos, vārds pa vārdam un gribot izdot grāmatu par mani un visu pārējo bēdu un prieku.

Un man arī bija sen jau tāda doma izdot grāmatu par Japānas cīņu un visu pārējo, bet nebija kas ar mani sadarbotos, es jau ar viņu satikos, izrunājām visu, un no septembra sāksim rakstīt, tas nebūs ātri.

Es jau viņu tagad pazīstu, uzsturam kontaktu, izdomājām jau, kāds būs vāks, kā izskatīsies. Visi izdevumi un ienākumi nolēmām būs uz pusēm. Neceru uz baigiem ienākumiem, bet būs tāds projektiņš.

Tur būs baigie stāsti grāmatā. Un tas visu ko rakstīs grāmatā viss būs patiesība.

Viens ir jau skaidrs uz grāmatas vāka būs enfuego! Savu vārdu nepublicēšu, bet daži jau zinās.

grāmatas cena būs aptuveni plus mīnus10 euro.



Edited 3 time(s). Last edit at 24.08.2020 04:47 by enfuego.
A tur Centrāltirgus žopņiki arī būs pieminēti?
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
25.08.2020 16:00
Interesanti.
g0pn1ks, istais
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
26.08.2020 18:43
matrix 10 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> A tur Centrāltirgus žopņiki arī būs
> pieminēti?


Vairāk interesē par Runceni, mad un vecajiem cīņu biedriem.
WOW, kāds prikolīgs tur gopņiks! Īsts!!!
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
25.10.2020 11:14
Grāmata jau ir pāri pusei sarakstīta, tagad sekos finiša taisne, pēc tam nāksies darīt visas korekcijas, pārlabošanas un izskatīsim visus variantus, kā palaists, pagaidām žurnāliste teica, ka viss ir superīgi, visu rakstu patiesību, nekas grāmatā nav meli, jāstrādā vēl pie savas identitācijas noslēpšanas
jāstrādā vēl pie savas identitācijas noslēpšanas/c/

Enfuego, ja gribi noslēpt identitāti, tad nepublicē neko, bet ja publicē, tad rēkinies ka tevi atpazīs.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
25.10.2020 21:54
Tie kuri atpazīs pēc vārda enfuego nika mani neuzstrauc, ja dzī kuri zinu jau mani atpazīs pēc varda kāds ni paziņām man arī ļoti neuzstrauc, galvenais lai nekļustu interneta timēklī populārs
Par taviem Japānas piedzīvojumiem savulaik rakstīja apollo.. tur bija vārds minēts.. bet patiesībā- kam tas interesē...
Tomēr deļ bērniem nevajag blameties.
par tīriem nolūkiem
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
26.10.2020 00:45
enfuego jāpadomā par nolūku.
Ja nolūks, ar grāmatas izdošanu, ir šāda vai tāda, bet, tomēr, peļņa, ko vēlāk enfuego varētu tērēt uz bērniem... jebkurā gadījumā, enfuego pašam lēmums jāpieņem.
aha Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Par taviem Japānas piedzīvojumiem savulaik
> rakstīja apollo.. tur bija vārds minēts.. bet
> patiesībā- kam tas interesē...

Naivi. Noteikti bija visādi piedzīvojumi pirms tam Latvijā, par ko neviens nesodīja. Tur nevajadzētu draugus saukt īstajos vārdos arī.
Bet tikai prieks, ja rakstīs visu, kā bija, uzdrošināsies. Par šīm lietām daudzi noklusē publiski runāt, jo baidās.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
18.11.2020 08:17
Mēs ar kopīgu žurnālistes sadarbību esam visu sīki izsplānojuši, grāmatā būs tikai īstais vārds un uzvārds kas mani Japānā iesūtīja sakot, ka tur nav narkotikas. Es uzvarēju no 100 1 procenta varianta, ka pierādīšu man draudēja 10 gadi minimums, grāmata būs izdevusies, tas mums prasa laiku un iedvesmu lai rakstītu, ir izdomāds vāks abildi no muguras un uzraksts "enfuego" grāmata būs interesanta, es kad rakstu grāmatu es nedomāju par peļņu, bet par to, ka es arī tāds pasaulē eksistēju un to, ka katru dienu cīnos tikai ar sevi, jo man nesakrīt ar parastajiem cilvēkiem domas, Grāmatas beigās būs labs nobeigums es jau esmu atmetis dzeršanu tagad mēģinu atmes pīpēšanu, jā grāmatā ir 16 epizodes sākot no dzīves sākuma, kāds es biju sportisks vesels un pārliecinoš un ar lielu potenciālu un kā es nokļuvu līdz šadiem nervu traucējumiem, tur būs par mīlestību, nodevību, draudzību, meliem, par to ka cilvēki neredz reālo dzīvi kas notiek apkārt, par to ka man neviens netic, kā es jūtos un cik slikti, par to kā es visu laiku tikai turu visu to sliktu sevī, jo nav man ar ko dalīties ar savām domām, mani saprot 4 cilvēki tikai, Māte un 4 draugi, grāmatas mērķis ir lai citi nepieļautu kļūdas, kautgan es grāmatā vēl nevarēju arī sevi vainot, jo tur sīki tika izstāstīts, ka es tādu dzīves ceļu sev negribēju, narkotikas kas mani izsita no dzīves un tad ģimene un tad vēl nervu uzbrukums, un to ka es jau apmēram 47 tūkstoš tabletes esmu izdzēris, un vēl turos un nepadodos, jo ja es padošos mani nospārdīs ar kājām un pazemos. Lasot grāmatu Jūs neticēsiet, ka man šitanī dzīvē ir gājis, uzskatu, ka ir vainīgi cilvēki pie tā kurus es neminēšu. Par to kā es uzstveru pasauli un redzu, ka mēs jau te esam ellē, mūsu pasaulē ir naids un rasisms, atdaklīšana, kā vājākos atstumj. Kā vara ar mums spēlējas.

Man ar žurnalisti sakrita doma uzrakstīt grāmatu man vienalga vai daudz nopelnīšu vai nē, žurnāliste manai gaitai forumā sekoja līdzi 8 gadus un tā viņa mani facebookā uzrunāja, un vot mums ir kopīgs projekts, man pēc praktiski neiespējamās uzvaras japānā radās ideja uzrakstīt grāmatu.

Es gribu grāmatā pateikt, ka cilvēks ir ļoti slikta būtne, grāmatu rakstot es izrunāju visu to ko es ikdienā turu sevī iekšā, ar to ka mani neviens nesapratīs, sapratīs tikai tie kuri paši sirgst ar nerviem. grāmatā mēģināsim izspiest 200 lapasspuses. katrā nodaļā mēs pārlasam un labojam pie visa tiek strādāts. Man tikai žurnāliste tic grāmatas veiksmīgai realizācijai un viens draugs pārējie man tik nodirš, kam man nekas tur nesanāks, ka mana grāmata būs mēsls, kas nevienam neinteresēs, bet es par spīti turpināšu savu ideju un gribu lai visi tie kuri gudri dirsa kas man kaiš ar veselību un par grāmatas nodiršanu, lai viņiem ir abloms. mani neņem vērā tikai tāpēc, kad redz man neiet kā vajadzētu un man takš ir 2 grupa, bļedj es eju uz darbu, pieslēdzos grāmatai, kautko ar meitu padaru, es vienalga būšu nepareizs cilvēks vienam cilvēkam, gribu lai tas cilvēks aplaužās, viņš salīdzina ar savu finansiālo statusu un manu jo nauda viņš redz jēgu un mantās, es kad bērnus audzināju es vienmēr spiedu, ka ne mantā vērtība, bet no sirds to darīju, bet tas cilvēciņš tikai dēļ tā kā ir finansiāli stabilāks un nedzer zāles uzskata,m ka viņam ir taisnība a ja teikšu kautko es tad, man nekad nebūs taisnība un viņš arī mani neņem galvā, kautgan es redzu, ka viņš savus bērnus nemaz nemīl. Es tam cilvēkam iedevu 4 tūkstošu lai varētu izsisties uz aukšu tagad man lielā kompensācija beidzās 45 tūkstoši un es atkal viņa acīs esmu sūds, viņš dzīvē nevienu grāmatu nav izlasījis, ja ne viņš mani beidzot saklausīs tad ceru kāds no malas viņam to acīs pateiks, es sapratu spēcīgu lietu mūsu laimetā, kad tikai draudzību un mīlestību nevar nopirkt,bet visu pārējo var nopirkt. Es pateikšu to, ka mani labie darbi, kas tika darīti no sirds nekad nav pieminēti, to kā es strādāju 3 darba vietās, kamēr māti likumīgi ielika cietumā es strādāju viņas vietā, ņēmos ar maziņiem, un saglābu mātei darbu, un pēc tā trakās strādāšanas un ar bērniem man arī nervi salūza es to mātei saku,bet man jau noliedz, ka vienmēr man ir apnicis, ka neviens mani neuzsklausa, jo paskatās kas man ir makā, būs man makā uzreiz smaidīs, es jau esmu cilvēkus izskodis, pat miesīgais brālis ir par naudu nopērkams. Es labāk tad strādāju par sētnieku(protams es par to nestrādāju, esmu NAMDARIS) un izskatos citu acis kā uz cilvēku uz kura ir pohuj, bet zato, man gados cilvēki vienmēr ir teikuši sirsnīgus labus vārdus, nekā nopirkt krutu autiņu un citiem rādīt, ka viņš arī var būt tik varoš, pasaulē vaig aizliegt alkoholu un tabaku, mūsu cilvēces uzbūve tagad tikai darbojās, kurš būs stiprāks un kādam būs jāpaliek tam vājākam, nejau tikai nervu ziņā, bet arī finansiāli. Pasaulē cilvēki tagad ir globāli slimi tikai viņi to neredz, es atšķiros no viņiem tikai ar to, ka es nepanesu to kad es nonāku konfliktā ar citu cilvēku vai ar sevi, konflikts ir mūsu ļaunums, kuru mēs izdalām pārējiem.

Es ķeros pie pārlabošanas darbiem tad kad man ir garatāvoklis un parādās motivācija, tad grāmatu lasot arī cits varēs mani uzstvert. Ja rakstīšu grāmatu, negribot, tad ieraksti nesanāks, es izlasīju japānā 300 grāmatas un iedvesmojos no dažiem rakstniekiem, es un žurnaliste pilnīgi jau pē manuskripta pabeiktā jau jūtam, ka grāmata aizies.

Tas neliels jums ieskats grāmatā. Vismagākais psiholoģiski grāmatā bija, mana bērnība, Veģetatīvā Somataformas Distonija un Japāna!

Es nesaku, ka jums viņa ir jāpērk, jā lielāko daļu paņems grāmatas hujedaktori, redaktori, un visi pārējie kas uz manas idejas pelnīs, kautgan jābūt bija otrādāk. Žurnāliste jau manuskriptu ir izlasījusi un protams teica nu jā vecīt tu nu gan dod vaļā! Es šinī grāmatā gribu lai tie cilvēki kuriem es gribu atvērt acis vaļā, lai atnāk pie manis un pasaka, ka viņš ir kļūdījies par mani! Jā vienu es varu pateikt puse manas dzīves man ir uz ko uzlikt vainu bet arī puse kur pats biju. vainīgs!

Jā un interesanti būs izlasīt par psihiatrisko slimnīcu, tur pateicu visu patiesību, visā grāmatā viss kas tiks uzrakstīts būs 100 procentīga patiesība, jā man ir kauns biškiņ ko izlasot padomās man daži paziņas kas mani pazīst un zin, ka esmu zem vārda enfuego.

Ja grāmata aizies daudz maz arī latvijas tirgū un būs labas atsauksmes, mans tāds kluss mērķis ir palaist uz citām valstīm izdot arī tur, esmu visu laiku sevī ieslēdzies, gribu lai mani visi sadzird vienalga, vai mani pazīst vai nē, es jau zinu būs kāda kritika no kritiķiem, ceru ka man nebūs jābaidās uz ielas rādīties.

Man protams bijusī sieva draudēja iesūdzēt tiesā, bet viņa ir vienīgais ienaidnieks dzīvē, es neteikšu viņas vārdu, bet to kāds ļauns izrādās cilvēks viņš ir es to pastāstīšu, protams arī es sevi tur netaisīšu par pareizo!

Ja arī es ticēju, ka varbūt draudzība tad es tādai vispār negribu ticēt vairs, jo tas sasodītais Toms Senbergs mani pārdeva par 200 euro, kamēr es gandrīz vai zaudēju visu savā dzīvē, īsumā, kas man Japānā lika saņemties un cītīties par to nabaga 1 procentiņu, bija no Latvijas iesūtītās meitas fotogrāfijas, jo es sapratu, ka man viņas nozīmēja visu, jo pēc 10 gadiem, es jau pēc cietuma būtu izgājis nekam nevajadzīgs, sēdētu psihenē rītu zāles no tāda zaudējuma. Tas Redz bet man ir tik tā mīkstā sirds, kad es to kropli satiku, es viņu nesitu, tikai tāpēc ka es uzvarēju un visiem un joprojām saku vien un to pašu, visu ko citam sliktu vēlēsi vai darīsi, agri vai vēlu nāks atpakal, un tā arī ir Toms iesēdās uz gadu beļģijā ar kokaīna kravu! Pasaku uzreiz jums naivums nogalina un visi man to vājo īpašību ir izmantojuši, bet es kā vienmēr esmu piedevis, ticu, ka labas jūtas un domas rada labas enerģijas kas cilvēku aizsargā, Jūs to saucat par Dievu es to saucu par labo Enerģiju, jo vārds Dievs cilvēkiem pārsvarā tas automātiski asocējās ar cilvēku.

P.S.
Tas jums ieskatam. Turpināšu strādāt, kad būs gatavs nemāku teikt, jo jāpvieno darbs, meita un vēl jāraksta! Grāmatas cena būs ap 20 euro šadu atklātību es pa 1 euro arī netaisos pārdot. ja domājat ko padomās meitas, viņas izlasīs, un zinās patiesību, kāpēc ģimene tika mums škelta, un to ko esmu darījis viņu labā un kā mīlējis. Visi vārdi būs citi, es jau autortiesības zinu zinu ko drīkst publicēt un kādās robežās. Es jau varbūt arī kļūdos, jums būs pilnības tiesības domāt, kā jūs gribat, es vienkārši domāju un uzstveru savādāk, kad es uzvarēju Japānu un kompensācija morālā man bija 45 tūkstoši ticiet man visi teica, ka es esmu varonis un tikai man ir taisnība un visi sekoja man līdzi! A man atkal vienalga kautvai čomam ir miljoni es tāpat uzskatus nemainīšu, es ļoti nemīlu, ka cilvēks attīstās citus kopējot, un grib būt, kā citi, tāpēc lai būtu kā citi viņi raujās uz priekšu aizmirstot tos kuri paliek apakšā, cilvēki tiek iedalīti gribot negribot, mēs visi nevaram būt vienā līmenī, kādam būs jāpaliek apakšā, savādāk šī pasaules sistēma nespēs pati par sevi pastāvēt, domājat visi darīs pareizi, tad jau tā būtu paradīzē, tikai pirms pateikt paradīze vaig saprast, ka paradīze jau varētu arī būt uz zemes, tikai cilvēks gribēs visu laiku kautko labāku, bet visu labumu uz visiem pasaulē vienādi nesadalīsi. Es pieņemsim, kad meitiņas mētāju uz rokām es to darīju ar mīlestību un ar to ka viņām tas ļoti patikās, tādā veidā es nodevu bērnā mīlestību, bet ja tu to dari tikai tāpēc, ka bērnam tā patīk, tādā veidā mīlestība nenododās, kāpēc es katru rītu piecēlos, un kā vienmēr abas mazās meitas mums panakti ielīdušas gultā un no rīta pamostamies ar bērniem. Mīlestības ir dažādas, es grāmatā tās iedalīšu, bet ja kāds saka, ka mīlestības nav, tad viņš pats nav mīlēts.

Es jau nu gribētu lai grāmatu lasītu tie kuriem ir kautdrusciņ līdzīgas VD problēmas. Jo bailes, ka tie tur ārā cilvēki nesapratīs, par ko iet runa. Un tas cilvēks kuram es gribu acis atvērt vaļā savā dzīvē nav pat vienu grāmatu izlasījis un arī manu maita neizlasīs, principa pēc, tagad dēļ viņa man ir jāmaina kārtējā dzīves lapa, bet tas neaturēs mani no grāmatas realizācijas!

Un tāpat tā mana drauga civilsieva Santa kura te lasa manus rakstus viņa, mani uzskata par bandītu, narkomānu, slimu, sliktu, dzērāju, kautgan tanī pašā laikā draugs teica, ka Santa grib piedalīties projektā un izstulkot uz tirgošanu ārzemēs, es viņu pasūtīju dirst. Nodirš parasti citu cilvēku tas, kurš pats ir slikts cilvēks.



Edited 4 time(s). Last edit at 18.11.2020 12:10 by enfuego.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
18.11.2020 09:55
aha Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Par taviem Japānas piedzīvojumiem savulaik
> rakstīja apollo.. tur bija vārds minēts.. bet
> patiesībā- kam tas interesē...


Jā es biju nodirsts LAtvijā, ka es esmu pieķerts, kā narkokurjērs kurš mēģināja ievest narkotikas, kad izgāju ārā es no TV pieprasīju izņemt rakstu par meliem savādāk iesūdzēšu tiesā uzreiz noņēma
Mēs to labi zinām, enfuego, ka biji dejojis kādā deju kolektīvā.
Turies pie visa labā, enfuego un, galvu augšā! Sveiciens Latvijas valsts svētkos!

Cīņai ... nē, nē, nē, nē, nē... ;) nekādai cīņai... vnk, esi sveiks!

Jūtu, ka grāmata būs ļooooooooooooooooti interesanta!
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
24.11.2020 16:04
Enfuego, Tu esi baigais izdzīvotājs un caursitējs - viens no nedaudzajiem šajā forumā, kas arī man liek pārdomāt savu dzīvi. Ja cilvēks nav lepns, tas ir vienkārši super. Parasti mēs visi ar to cīnāmies labu laiku, kamēr no tā tiekam brīvi.

Jā, he, he, man arī kādreiz naudas lietās visādi ir gājis, visādi bija ģimenē, abi ar vīru esam cīnījušies par labākiem ienākumiem.

Bija smieklīgi, kad daži kaimiņa sāka sveicināt, kad mums parādījās auto. :D

Mēs ierēcām un tieši pret tiem bijām ļoti vienaldzīgi. Un nekādi foršie ļaudis viņi kopumā nav.

Toties man laba draudzene ir viena vietējā čigāniete, bišku par daudz pļāpīga gan ir, bet vienkārša un nesamākslota, daļēji integrējusies, ir cilvēkam darbs, ir sapratusi, ka citādi nevar.
Grāmatas tikpat kā nelasu, bet šo gan noteikti izlasīšu.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
03.12.2020 03:34
Ejam tagad ar žurnālisti otrajai reizei cauri un pēc tam iesim arī 3 reizi cauri 16 nodaļām. Un tad tikai sniegsim redakcijai, ja es nenoslēgšu līgumu un nebūs kas grāmatu pērk, tas protams ir mazs ticams, tāpēc man grāmatas izdošana, jau ir pārvērtusies, nejau kā tikai mērķis, bet kā misija, kas man ir jāizspilda un es daru pilnīgi visu lai cilvēki kuri nopirktu šo grāmatu viņi nebūtu vīlušies, es grāmatu nerakstu lai jūs man ticētu un, ka man ir taisnība, bet savus uzskatus un taisnību, es jau zinu, mani jau žurnāliste brīdināja, ka būs kritikas, un man varbūt nāksies aizstāvēt grāmatu. Jā protams pacēlās no žurnālistes puses arī naudas lietas, jā pastāv iespēja noslēgt līgumu par vairākiem tūkstošiem, jo žurnāliste ir pārliecināta, ka grāmata būs forša un aizies, bet es visu laiku domājot dažreiz uznāk bailes, negribu lai būtu tā, ka es uz ielas nevarēšu parādīties. Tie kuri mani nepazīst jau tikai gudri dirš, ka es jau tur sadirsīšu pasakas un gribu uz haļavu naudu nopelnīt. Nē veči es rakstu visu patiesību, ir tikai dažas lietas ko vienkārši nedrīkst rakstīt, jo man pašam kauns būs no tā, ka tāda situācija gadijās ar patēvu un arī par brāļa gadījumu. Es pat nelietoju tā alkoholu jo ļoti koncentrējos uz grāmatu plus darbs un vēl meita. Man tagad motivācija ir vajadzīga lai apkārtējie, ģimene, atbalsta manu mērķi un cienītu ko es daru, tas nekas, ka es ar to nenopelnu naudu. Es drīz konsultēšos ar dotajā brīdi latviešu raksniekiem, kas ir vēl jāpielabo grāmatai tieši Latvijā jo šī būs man pirmā grāmata, un Latvijā grāmatas kautkā nējot tik labi kā agrāk, man ir vajadzīgi visi resursi jo es nedrīkstu izgāzsties ar grāmatu, tad es būšu zaudējis, ģimene manī būs vīlusies un arī meitas priekšā būšu vīlies, tāpēc man ir sistēma, kā es koncentrējos, ka grāmata varbūt būs veikala plauktos bet daži nopirks.Jo ja sacerēšos un neizdosies tad vairāk nožēlošu. Es neko nenožēloju ko grāmatā pateicu.


Ja man sākumā bija mērķis vnk uzrakstīt un cerēt kā kāds grāmatu tārps izlasīs manu grāmatu, tad tagad man jau ir ultimāts, ka man vaig lai obligāti izlasa pat tie kas nelasa tās grāmatas!



Edited 2 time(s). Last edit at 03.12.2020 06:09 by enfuego.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
03.12.2020 04:56
Tākā liels uzsvars grāmatā bija par manu slimību ir grāmatā arī Somataformas veģetatīvā Distonijas nodaļa, visi mani atbalstītāji šajā forumā ja kāds grib lai es ierakstu arī jūs, tikai pasakiet iemeslu kāpēc, tad rakstiet zemāk un paskaidrojiet, kāpēc.(pieņemsim jūsu domas par mani). Tie kas mani nodirsa un neticēja, tie tiks nomelnoti grāmatā.

Runcene protams būs grāmatā, viņa, kad man sākumā bija izmisums un es biju psiholoģiski bezspalīdzīgs viņa mani neatgrūda to es atceros. Esmu lojāls pret viņu, viņa nemēģināja veidot konfliktu, jo zināja, ka konflikts man nepalīdzētu tanī grūtajā brīdī. Vienīgais viņas ceļš bija vairāk vērsts tikt galā bez zālēm, bet tākā es biju izmēģinājis visādas metodes un padomus, darīju to pašu tikai ar zālēm, bet es atjēdzos un sāku saprast, ka es nēsmu sajucis prātā un sapratu, kas ir mans ienaidnieks ar ko jāsadzīvo.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.12.2020 06:03 by enfuego.
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
26.12.2020 02:31
Grāmata ir iestājusies pašizolācojā. Stulbais iedomātais koronaviruss
Re: Izdošu grāmatu, no septembra strādāšu!
07.01.2021 00:37
Jaunumi tādi žurnāliste man paziņoja, ka viņa un vīrs saslimuši ar covid-19 simptomi tikai temperatūra viss vieglā formā. Prasīju, kā ar grāmatu pagaidām nevarot, viss ir pusceļā, bet solijās kad pabeigsim.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 8?
Ziņa: