Jautājums par nervozitāti

Aizsāka Uz 

Sveiki, kā cīnīties ar smagas slimības sekam(onkoloģiskās saslimšana) pēc kuras ir parādījusies augsta nervozitāte, pat agresija pie jebkuram problēmām... Tas neļauj koncentrēties un pie jebkuras sarežģītākas situācijas sāk trīcēt rokas, piemēram aizejot uz darba interviju, uzreiz trīc rokas un nespēju savākties un sniegt saturīgas atbildes, jau dienu iepriekš nervozēju un naktīs slikti guļu... Ar tuviniekiem pat nesvarigas dzīves strīdos uzreiz mēģinu dominēt ar agresiju...
Esmu smēķētājs un kafijas mīļotājs, esmu mēģinājis no tā atteikties un pāriet uz dabīgu teju lietošanu, izņemot miega kvalitāti, citu neko neuzlabo.
Kādi ieteikumi ko darīt? Uz antidepresantiem īsti negribētos uzkāpt,... Esmu mēģinājis lietot bezrecepšu aptieka pieejamos (antistress, nervostrong), bet nekādu jūtamu efektu neredzēju..
aum
Re: Jautājums par nervozitāti
09.10.2020 15:05
cik gadījies saprast, tagad jau psihiatri šādos gadījumos izraksta arī garastāvokļa stabilizatorus, piemēram, Lamotrigīnu vai Karbamazepīnu. It kā jau epilepsijas zāles, bet raksta klāt pie antidepresantiem un cilvēki lieto. Ja ir agresijas tendences, tad it sevišķi psihiatriem patīk rakstīt stabilizatorus.

Tā ka vērts padomāt šādā virzienā
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 4?
Ziņa: