Nekad nebiju gaidījis ko šādu

Aizsāka JancisRiga 

Nekad nebiju gaidījis ko šādu
13.10.2020 13:54
Padalīšos ar stāstu iz savas dzīves. Pirmo reizi, kad uznāca neliela panikas lēkme bija Kanāriju salās, svinot 20g. dzimšanas dienu ar draugiem. Sajūtu es raksturotu itkā dvēsele lauztos uz āru. Aizgāju līdz okeānam vienatnē un kaut kā atelpojos un tā dvēsele nomierinājās. Pēcāk nākošā epizode bija 23.g. vecumā, vairs ne tik spēcīga, bet atkal man likās, ka kaut kas nav ar mani riktīgi, iekšēja trauksme un panika, pamošanās no rīta nesagādā nekādu prieku. Sāku ļoti uztraukties, ka jūtos sūdīgi. Sāku no rītiem iet peldēt, skriet krosu ar basām pēdām pa stadionu, daudz svaiga gaisa. Un kaut kā tiku uz kājām. Jāsaka, ka visi mani darbības veidi ar ko es pelnu naudu ir augsta stresa darbības. Šobrīd man 26.g. un pārdzīvoju ļoti sāpīgu šķiršanos no mīļotās dāmas un tāda sajūta, ka visas sajūtas uzkrita virsū vienā brīdī. Stress, panika, , šķiršanās sāpes, nakts trauksme, kas bojā miegu, uztraukums. Ļoti labi sasummējās viss kopā un depresija iesita tādu dunku pa žokli, ka nebiju vispār neko tādu gaidījis. Sāku meklēt palīdzību, jo jūtos tādā dirsā, ka nemaz neliekas. Nepāriet ne nomāktais garīgais, ne stress, ne trauksme, tas vienkārši mutuļo iekšā un traucē man elpot. Kur skatīties, ko darīt? Stress uz 99%, uztraucos, ka nesākās kkāda šizofrēnija, jo ģimenes kokā ir bijusi tieši pa vīriešu līniju. Cīnos...
Re: Nekad nebiju gaidījis ko šādu
17.10.2020 00:22
Ja Tev ir nauda, pameklē kādu psihoterapeitu vīrieti. Mans favorīts, kā vienmēr, ir Viesturs Rudzītis. Esmu te viņu vairākiem ieteikusi, neviens nav sūdzējies, viens jauns vīrietis problēmu atrisināja vienā reizē, citi īsākā vai ilgākā laika posmā, bet viņš nav no tiem, kas velk garumā. Ļoti saprātīgs arī kā cilvēks, pašam ir ļoti liela ģimene.

Tev vajadzētu uzmanīties un darīt kaut ko ātri, lai Tu neiebrauc zālēs. Tas mūsdienu iespēju apstākļos būtu slikti, jo tās ar laiku bojā atmiņu un slēpj sevī daudz citu blaķņu.

Protams, ir cilvēki, kas citādi nevar, jo viņiem ir psihiskas slimības, bet Tev, pēc apraksta spriežot, par laimi, vēl nav.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 10?
Ziņa: