Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?

Aizsāka enfuego 

Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
16.12.2020 04:45
matrix4 kurā pasaulē tu dzīvo? Kāda tev ir Diagnoze? Vari kautko uzrakstīt priekš visiem lai mēs saprotam kas tev kaiš un ko tu gribi pateikt visiem, vai tu ar sevi tikai runājies?
Vins ir psihiski slims cilveks.
matrix 4
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
21.12.2020 20:05
Slims cilveks? Par to ka informeju par matrix 4? Tikai nesakiet ka nebridinaju: "The Black Winter is coming" which is a multiversal cosmic entity that fulfils a similar purpose to Galactus on a far larger scale - rather than simply devouring planets, it consumes entire universes. O B L O M skeptiki? Tak vam i nado.
Šizofrēnija.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
26.12.2020 02:33
šada vaitad arī ir šizofrēnija vai kautkas smagāks man liekas viņam ir.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
26.12.2020 13:25
Es saprotu man ir dziļa psiholoģija un to būtība, kuri daudzi nesaprot mani, bet man ir pamats tam, bet matrx4 es nespēju savā pieredzē izskost kas viņam kaiš!
Incanti, kāda diagnoze var būt trakāka par šizofrēniju?
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
31.12.2020 05:12
Vants Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Incanti, kāda diagnoze var būt trakāka par
> šizofrēniju?


Es domāju, ka varētu izdomāt psihiatrijā kautkādu jaunu diagnozi :) Piemēram Šizomānija
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
31.12.2020 05:16
matrix4 es kā jau pats psihiatrs gribētu tevi satikt un tad varētu spriest vai tu te pļūti zem narkotikām vai tiešām tu slims esi. Domā, ka matrix4 ir neizlabojami slims? Es jau sapratu, ka matrix4 mūs nemaz neklausīs. Man jau arī netic daži labi :) Bet pa lielam es jau visiem te 9 gadu laikā esmu sevi pierādījis un parādījis.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
31.12.2020 09:07
matrix4 atzīsties, ka esi slims, bet tas nenozīmē, ka nevar atrast medicīnā neko, kas tevi psihiski saved kārtībā, man bija smagi, jo neko nesapratu un uzskatīju, ka esmu sajucis prātā, man tā gāja ciet un murgoju, ka esmu slims ar HIV un miršu nost drīz, es visu tā pārspilēju, ka neko nesapratu vispār, visu laiku publiskās vietās dzēru alkoholu kamēr nedzēru zāles, katra diena man bija, kā elle, man mazas meitas vēl bija es pat māju sāku neatpazīt, kautgan zināju, kas tā pa māju, es visu laiku atrados nerealitātē, citā pasaulē, darbā varēju atbildēt tikai jā un nē, bet gāju uz darbu, nu bija tik traki, ka sieva pat domāja, ka man jumtiņš aizbraucis. Bet redz tiku ārā no tā murga, tākā es uzskatu, ka cilvēks saslimstot psihiski nenozīmē, ka viņam vēl nav izredzes, jo tagad es to atceros, kā bija un kā ir tagad, es visu izmēģināju man jau neiroloģe teica, ka es ja tā turpināšu tad būs mūža psihene, es pat nesapratu, ko viņa ar to domāju turpināšu, jo es pat to nesapratu ko es turpinu. Bet visiem meklējumiem es tomēr parakstījos aiziet uz psiheni, tā bija man vienīgā iespēja un pēdējais ko varēju mēģināt, jā ķimija man smadzenēs saveda kārtību un atgriezos realajā pasaulē. Un tad jau sākas tikai darbs ar sevi. Es visur meklēju informāciju par pihiskiem traucējumiem, es biju nemitīgos meklējumos, es smēlos informāciju un padomus no citiem, es katru vakaru dr.lv rakstīju kas notiek ar mani un kas tas tāds ir.

Mani izmeta no feisbook grupas, jo es tur tikai to redzēju, ka cilvēki visu laiku runā par VD un ar jautājumiem, vai tā ir no VD, vai jums tā ir bijis un visu laiku pa apli, es viņiem teicu, ka raudāšana nepalīdzēs, teicu, ka gribat lai saka labus vārdus tikai un mierina jūs, uz manīm visi sadusmojās, jo redz es viņus nežēloju, bet kritizēju par nemēģināšanu strādāt ar sevi un padošanos. Cilvēki dzer zāles 10 gadi un nepalīdz, nu tā nevar būt jāmeklē tikai zāļu kombinācija, es teicu, kā veidojās viņu VD simptomi un no kā ceļās trauksme. Teicu, ka bailes ir dabīga parādība un tas ir normāli, bet kad cilvēks ir konfliktā ar sevi tad ir jāzin tas kas veido konfliktu un ja ir bailes tās nevaig pārspīlēt. Jo baiļu brīdī cilvēks dara nepareizus secinājumus un nepamatotu uzstraukumu, kas jau sit ārā uz organismu.

Ar manīm gribēja iepazīties VD sievietes mūsu sarunā bija tikai viena tēma VD un visu laiku, nahuj man tas vajadzīgs, tas VD man jau ir pohuj, man raksta arī, kā es varēju sadzīvot ar zālēm, teicu tas tāpēc, ka es viņas pieņēmu savā dzīvē un samierinājos. Man nav konflikta vairs jo es samierinos. Jā sākumā cīnījos atmest zāles, bet sapratu, ka visu mūžu dzeršu.Un man ir piedirsas, ja zāles man padara par normālu cilvēku. man te psihiatre deva nepareizas zāles, es paliku par dārzeni es momentāli izdarīju secinājumus un meklēju citas zāles ja esat sākuši lietot zāles tad no tā nav jābaidās. Es pazīstu gados tanti kura 35 gadus lieto zāles un viņai vis ir kārtībā. Konflikts mūsu dzīvē nav pieņemama lieta, bet jāsaprot, ka nebūs negad ideāli un tas ir jāpieņem, kā dzīves normu. Visās nepamatotās bailēs jūs uzreiz liekat vainu uz VD, nehuja tā nav.

matrix4 tu vismaz kautko saprati ko es tēmēju tev pateikt ar šo tekstu? Vai nu tu labāk izvēlēsies dzīvot savā ilūzijā?



Edited 2 time(s). Last edit at 07.01.2021 07:53 by enfuego.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
03.01.2021 01:55
Man ir viens kolēģis darbā, kurš matrix4 līdzīgus lērumus saraksta Skype, kad daudz sadzeras aliņu piektdienas vakaros.

Esmu kaut kad pats arī paložņājis pa visādām metafiziski ezotēriskām tēmām, tāpēc tie matrix4 teksti ir nedaudz pazīstami - internetā ir daudz vietņu, kur sarakstīti palagi par citplanētiešiem Zetām, visādām transformāciju gaidīšanām, čenelingiem utt. Paklausieties, piemēram, kādu David Icke runu, un arī sagribēsiet uzstādīt diagnozi :D

Grūti gan saprast, ko no tā visa matrix4 uztver nopietni un ko - tikai atstāsta un sakombinē pēc savas izpratnes, jo cilvēkam dzīvē nav nekā labāka, ko darīt.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 01:12
Gribējās man te palagus uzrakstīt vienalga vai lasat vai nē!

Es matrix4 nemaz netaisos iedziļināties, pats sajukšu prātiņā. matrix4 vot davai tagad tu lasīsi manaus garos stāstus.

Man ir tikai draugi un paziņas kuri ar galvu draudzējās. Ir VD paziņas, bet es nekontaktējos jo neko citu nedzirdu, kā VD un VD un VD a man jau tas VD zajebal. Ja netiec galā ar VD nu tad rij zāles, man nāk privātās vēstules feisbukā, ka zāles viņiem nepalīdzot jau 10 gadus, nu bļin tas tā nevar būt, tātad tu nēsis strādājusi ar sevi, nejau zāles ir tikai atrisinājums VD problēmām. Grib iepazīties VD slimniece, kad sarakstījāmies vai sazvanījāmies viena muldēšana bija par to VD, ko tad es ar tādu darītu, katru dienu mierinātu, ka nemirst :) Mani neviens nemierināja un neviens nesaprata un tāpēc esmu tik skarbs arī pret citiem, dzīvē mani ģimene un sieva nesaprata, neirologs sabiedēja, psihologs aizskārā sāpīgas tēmas, psihoterapeits pazemoja, psihiatrs ķīmiju izrakstīja, un tad sapratu, ka psihiatrs būs tikai eksperiments vairāk nekas.

Dīvaini cilvēkiem jautājumi: man deniņos iesāpējās vai kādam tā ir bijis. Es sirds klauves ausīs dzirdu vai tas ir VD. kad pastāstīju tai sievietei kura gribēja ar mani iepazīties, kādā ellē es dzīvoju un cik daudz zāles esmu izdzēris tad gluži otrādi viņa mani sāka uzskatīt par traku psihiski slimu cilvēku a es tik dzēru aliņu un smējos. Man jau nav nekas pretī tiem kuri tiek galā bez zālēm, bet tik gaudo par to VD, bet uzsver redz ka nedzerot tomēr zāles. Es arī negribēju dzert zāles un baidījos jo iebiedēja citi kas būs. Redz nekas nebija, pat varu izstikt bez trankvilizātora, kādas dienas. A Depresija man ir zināma atbilde kāpēc viņa ir tie ir neatrisināti iekšējie un ārējie konflikti, tur AD nepalīdz man vispār jo naudu, mīlestību, Sauli Antidepresants neaizvietos. Redz ir izdarīti secinājumi, kāpēc ir depresija, kuri daudzi nespēj izanalizēt, kāpēc viņiem ir depresija, jo viņi neuzdod sev simtiem jautājumu un nesalīdzina situācijas. Sēdēt uz vietas pie datora depresiju arī neārstē labāk ir kautko strādāt tad tu aizmirsti par depresiju.
Vot man raksta labs čoms viņam ir depresija kautvai naudu iedosi daudz viņam vnk ir, bet pārejoša un uzliesmojoša, dzer zāles bet nepalīdz, tātad tas ir vainu iekšējais vai ārējais konflikts tikai viņš cēloni nav atradis.
tagad jau tieku galā ar 3 tizercīniem, Diazepānu, karbomazepīnu un AD(pat nezinu ko tas AD man dod) 6 tabletes nevis 10-13 tabletes uz vakaru. Un nervu slimniekiem galvenais daudzumos dzert magniju B un citus veselu mēnesi. Es personiski cukuru vispār nlietoju, man saldumi nelien iekšā, kas ir baigais plus, man pilnā asinsaina ir ideāla, neslimoju.
Pateicoties VD psihiskajai salsimšanai vai vienalga kāda tā mana dieagnoze, es satrennēju smadzenes tā, ka tāpēc arī Japānā ķēros pie tās pašas metodes nepadoties meklēt visus iespējamos variantus, kā uzvarēt, ja tanī pašā laikā kameru biedrs Anglis ar nopirktiem 50 tūkstoš advokātiem zaudēja, tad ko es tur varēju uzvarēt, ne naudas, ne saziņa ar vecākiem, tikai kaste, grāmatas, un valsts advokātu sagatavošana mani tiesas cīņai, un es neuzvarēju dēļ advokātiem, man uzsvēra, ka vis bija atkarīgs no manis, Japānas psihiatrs man pēc testiem un ekspertīzes nedeva slēdzienu, ka man varētu būt šizofrēniskas pazīmes, bļedj latvijā man ierubija šizoptisko diagnozi. Es pat mēģināju pietēlot, bet nesanāca japānas psihiatru apčakarēt. Tāpēc es ticu tikai sev un saviem spēkiem, vēstniecībai vispār bija pohuj uz manis, atnāca pateica, ka man pizdec ir 12 gadi sēdēšu un aizgāja projām, forši šadā psiholoģiskā stāvoklī atrasties vienam, bez variantiem uzvarēt, ticība parādījās, kad ieraudzīju atsūtītās meitas bildes, dēļ viņām es tomēr cīnījos par 1 procentu iespejamības uzvarēt, jo es biju 100% tīrs un nevainīgs, sākumā es psiholoģiski salūzu un es pie sevis vnk teicu ko Dievs es tādu esmu nogrēkojies, bet es viņam tāpat nelūdzu palīdzību uzvarēt.

Kopumā doma bija tāda, ka ja jums ir VD tas nav attaisnojums lai dzīvē nebūtu panākumi, man VD deva tikai vairāk spēka un panākumus. Es aizstāvju jebkura veida palīdzību pret VD ja jums viņa palīdz, katrs atrod vnk tikai savu palīdzību, un nevaig atdalīt tos kuri dzer zāles, tie vnk meklēja vieglāko cēļu, nē tā nav taisnība, cienīsim katra veida ciņu ar VD galvenais lai ir rezultāts, nevis 10 gadi, tas pats aplis un pat zāles nepalīdz!

Feisbokā VD grupā visi liek vainu uz Veģetatīvo Distoniju, bet kad pateicu, ka viņu simptomi arī pieder pie dažiem šizoptiskiem traucējumiem, tā uzreiz visi bija pret mani, jo redz visi baidās uzzināt, ka viņiem iedod diagnozi kādu no šizo :)



Edited 7 time(s). Last edit at 07.01.2021 12:31 by enfuego.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 07:34
Vot būšu sapļūtījis te :)

Te atkal piemērs nu saslima dakterīte ar trauksmi nu bet viņai jau gadi un saka, ka nu bez zālēm nevar. Arī piemērs bija saruna ar slimniecie dzerot 2 klonazepāmus 20 gadus un vis ir zajebis. Vēlviens dzerot lexotanil10 gadus un vis okei. kaimiņi abiem grupas dzerot zāles jau no bērnības, nu neko padumji ir bet dzer kā īsti lauku veči un av nemaz tik dumji :) Bet piemērs psihenē strenčos, kad man pašam bija trauksmīte neliea, bet es slimnīcā neizspaudu savas izsjūtas, viņa katru dienu man prasījā, kā es jūtos un vai man arī ir trauksme, es saku jā man viņa ira, bet es negaudoju to ka man viņa ira, te redz jau ir šizofrēnisks variants, jo ja kautko viņai saku, ka beidz domāt par trauksmi, ka tās ir tikai tavas radītas nepamatotas bailes, tad viņa uzreiz paliek dusmīga un ailzaižās projām no manis sakot, ka es izdalot sliktas enerģijas un saka, kā es tā varu runāt jo man pašam ir trauksme, es viņai saku, ka es esmu iemācījies to turēt ieķsā, tanī vietā lai gaudotu pa slimnīcu, ka man ir hujova un teicu, ka slimnīcā ir mazāk uzstraukuma jo jebkurā brīdī tu vari pieiet pie māsiņas pārbaudīt assinspiedienu un kādu tablet itabūt. Es meklēju cilvēkus ar kuriem varu pasmieties un nedomāt par trauksmi, bet gan smieties par mūsu psihikajām kaitēm, smejāmies riktīgi stāstot, kādi kuram ir tie piedzīvojumi arbailēm nepamatotām, ka pat no troleibusa aiz bailēm jāizskāpj.


Tāpati stratēģija strādā ar telefonu, kad uznāk trauksme un bailes piezvani kādam un parunājies par kautko vislabāk, kad tas otrs kam zvani uzklausīs tevi un sapratīs, tas novērš domas. Novērš domas arī protams alkohols :) Hobijs novērš, izbraukt ar moci ļoti ātri uzreiz visas domas pazūd par trauksmi, pārbaudīju.

Ja man būtu viss pohuj tad es jau sen būtu zārkā. Bet dirsā ir tāda, ja esi invalīds uz ratiņiem un tev ir VD, tad nu gan es padomu nevaru ieteikt, ja man tā būtu, šaubos vai tik gudri tagad runātu. Jo nēsmu ticis no vienas fobijas, nedod Dievs būs kāds iekaisums vai kautkas baigi sāpēs, tad es izdaru savus secinājumus un savas diagnozes no kurām baidos, kamēr neuzzinu kas patiesībā ir.

To ko es te rakstu jums nav man jātic, bet es esmu izdarījis savu viedokli un secinājumus, balstoties pēc pieredzes un faktiem, ja jums sakrīt mana domāšana, tad ņemiet par labu ja tas jums noder kā padoms!

Protams ja variet bez zālēm tikt galā nedzeriet zāles.

Vai kādam ir bijuši tādi brīnumi, kad te ir gluži vis pretēji psihiatrijā. Es eju pa ceļu man viss ir ideāli un man uznāk trauksme, ķermenis neko nesignalizēja man, nebija neviena VD simptoma lai būtu izveidojušās bailes, to trauksmi vispār nevar raksturot kādas ir izjūtas, viņa ir pārejoša tikai jāpaciešās. Es visu saprotu un esmu realitātē tikai koncentrējos uz to trauksmi no kā viņa man parādijās. Izdarīju savus secinājumus mans organisms nav pieradis atrasties ideālā stāvoklī, tas bija iekšējais ķermeņa konflikts, tikai vot kāpēc fizisko sajūtu simptomi nebija! Uz kādiem faktoriem tad es varu analizēt šāda tipa trauksmi, bez nekādiem padomiem.

Viss ko es saku ir bijis sen un ļoti reti, tagad vairs tas nav! Un ja kautkas ir tad tad tas ātri tiek likvidēts :)

Nēsmu kvalificēts psihiatrs un beidzis skolas, bet nav jāpabeidz skola, lai kautko saprastu, ja esi bijis experiments visus 9 gadus.

nevelti googlē raksta, ka : Psihiatrija ir medicīnas nozare, kas nodarbojas ar psihiskās veselības traucējumu izpēti proti experiments.

Un fascinē šis burvīgais apbalvojums: Psihiatrs ir profesionālis ar augstāko medicīnisko izglītību, kurš specializējies psihiatrijā. Viņš uzstādā diagnozes un ārstē cilvēkus .man čot ir uzstādītas 3 diagnozes gadu garumā un viņš nearstē cilvēkus, bet dod ķīmiju, kas viņam palīdz. Kurš psihiatrs ar medikamentiem ir kādu izārstējis psihiatriskās slimnīcās smagos stāvokļos?( Es tvaika ielā psihiatrē saskatīju tikai nepretīmnākošu kuci, kurai vis bija pohuj ko pacients domā tas saucās kopīgi ar pacientu tiek strādāts)



Edited 8 time(s). Last edit at 07.01.2021 10:09 by enfuego.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 11:27
Un vēlviens palags man te būs un vis es izdzeru šnabi un eju gulēt.

čoms kukurukū nabags zvanīja no strenčiem vienu dienu un prasīja lai aizdodot 10 euro, lab es aizdevu(uzdāvināju) un sūdzējās, ka tur krievu laika psihiatrs nelaiž viņu ārā pastaigāties, es viņu pazīstu viņam ir tikai Vd simptomi un galvu biškiņ raustās, stāstīja, ka viņš tikai ienākot apgaitā un kukurukū uzspēj tikai pajautāt, kad laidīsiet staigāties, kā jau viņš tiek uzreiz nolikts, kad izārstēsies tad laidīšot staigāties pagaidām sēdi gultā :) Šitā ir augstākā izglītība Latvijā Psihiatrijā. Es to psihiatru pazīstu, bet man par laimi bija forš jauns vīrietis, kurš izsturējās, kā pret cilvēku, un tur strenčos viņš man daudzko jaunu ieteica, kas palīdzēja.

Tātad secinājums kā tad psihiatrs strādā ar pacientu, ienākot un noliekot savā vietā, vai iedziļinoties cilvēka domās, sajūtās, un problēmās, tas ir tas kas Latvijā psihiatriem nav, jo redz valsts apmaksāti. Esmu bijis pie 6 psihiatriem 1 bija super kura aizgāja pensijā, varēju visu izrunāt i pa dzīvi, i kā meitām, kā ar darbiem, pat tēju piedāvāja padzerties, vot tā ir pareiza pieja pie pacienta. Visi pārējie psihiatri mani sūtīja tirst, teicu, ka man izrakstīja tādas zāles kuras man palīdz, pateica, ka nē nerakstīšot nekādus diazepāmus un par pirmo vizīti vēl nepielaida bija 30 euro jāmaksā, a vēsture no pirmās labās psihiatres grāmatiņa tad pie viņas palika, bet tākā viņa pasūtīja mani, nācās meklēt citu, tā arī paliku pie Ilonas paegles siguldā, kur eju tikai davai dod man zāles un vis atšujies. Psihiatrs neuzskata, ka pacients varētu būt, cilvēks ar kuru varētu arī parunāties, par lietām kas ir ārpus psihiatrijas, tas pacientu iedrošina uzsticēties un ticēt viņam, ka viņš vēlas palīdzēt. Es zinu psihiatriem katru dienu pilns pacientu un viņiem ātrāk izrakstīt zāles un davai nākošais, apmēram, kā davai veriet katrs mutes vaļā es ātri sabēršu jums zālītes.

Kā varēja 9 gadu laikā 3 reizes uzstādīt man diagnozi i to vēl viens psihiatrs latvijā apšaubīja manu diagnozi Strenču Psihiatrs Raivis Logins. Dēļ tā ka man bija nepareizās diagnozes es no tām zālēm mocījos ar blakusparādībām, bet es domāju, ka psihiatrs takš ir gudrs viņš jau zin labāk, huj tur bij tik slikti, ka sāku secināt, ka zāles vainīgas nevis mani simptomi. kā atradu galveno starta medikamentu trankvilizātoru, man atlika tikai atrast īsto kombināciju klāt. praktiski bija divi kokteiļi kas 9 gados ir derējuši
5-Truxāli un 2 -klonazepāmi+ truxālam ir tāda problēma ka deva jāpaugstina, nācās meklēt citu variantu.
5 tizercīni - 2- finlepsīni 2- klonazepāmi šis ir tas mans galīgais un pēdējais kokčiks kas derēja
Man tvaika ielā iedeva kautgādas nezināmas, pat mani neredzot psihiatrs izrakstīja, man noreiba galva un nevarēju piecelties, prasīju lai kāds pienes man paēst. Ārsta neviena nebija tikai trakā trauku mazgātāja. Tvaika ielā masiņa apdzērušam sanitāram prasīja lai viņas vietā iespricē diazepāmu, bļedj viņs nevarēja iedurt, viņš tā dūra, ka adata salocijās, sanitārs panikā ko darīt, jo piedzēries. Es pat māku šprici iespricēt. Arī jauna māsiņa tvaika ielā man vēnā špricēja tik ilgi, ka man vis sarkans palika, jo nemācēja bija studente, es pat viņai saku, ka rekur dur, rekur ir vēna, nē viņa garām dur, un tas viss tanī bezspridelnajā tvaika ielā.

Gribu lai šeit ienāk psihiatrs ar savām izglītībām un aizstāv savu psihiatriju. Kas zin varbūt man paveicās, ka nepaliku par zombiju vai dārzeni no experimentiem. Jo kā var dod medikamentus, tikai tāpēc ka šis dod miega efektu, bet tādu ir daudz kam ir tādas blakusparādības a man nācās viņas visas mēģināt uz sava organisma.

Bija tāda saules zīme biju intereses pēc aizgājis 5ls samaksāju domāju tur kautko iemācīs jaunu un vairāk par sevi. Tur nekā nebija tikai lielijās ar to kādas viņiem ir spējas, ka cilvēki mainoties. Aizgāju pie Elejas veronikas cerot, ka tā zinot iemeslu un ārstēšanos, 30 euro par 5 minūtēm, iegāju, nepateica, kas par vainu, kļūdījās visā, es sadusmojos paņēmu 20 euro atpakaļa aiz dusmām un aizgāju labāk iepist šnabi lielāks tolks.

Būtu man nauda es gribētu savāk cilvēkus uz diskusijām par psihiatriju un to rezultātiem uz mums, kā pacientiem, gribu dzirdēt citu viedokļus, kad te kādreiz piedāvāju visi nomīza, biju pat gatavs noīrēt telpas. Izskatās, ka es viens tā domāju, zinu ka ir tādi, kas ar tā domā, kā es bet viņiem saka ir bail parādīties un atklāties. Man gan nav un nekad nav bijis pat elles laikos.
Kāpēc psihiatri dr.lv psihiskā sadaļā neviens students jeb psihiatrs negrib dzirdēt manu viedokli un argumentēt, ka es meloju vai nu lai pierāda faktus, ka mani stereotipi par psihiatriju nav pareizi. Vietējie šeit jau neko daudz nevar pateikt jo man ir tik daudz informācijas par psihiatriju Latvijā. Veldres ielā mani arī pasūtīja dirst. Ģ.ārste arī mani nodrsa nosūtījumā, ka man ir garīga atpalicība, kad psihiatrs logins man to nolasīja es biju šokāun pats psihiatrs brīnījās, kāda man tur garīga atpalicība. Ģ.ārste kura mani nolika ciema ir baigi feisbokā slavēt ar bildi, kā labu ārsti, bļin pateicu zem feik profila, kāda viņa ir un ko viņa dara ar normāliem cilvēkiem, jo redz es jau atko, ka viņai nepatīk, kad nāk pacienti ar VD traucējumiem vai prasīt zāles. Ne dod Dievs meitas skolotājai uzzināt, ko esmu tik sadarījis, bet nu labi par Japānu viņa zina, tikai ne par psihiatriju un zālēm. Tā jau ceimā esmu pazīstams normāls vecis arī ar pat pudeļubrāļiem esmu draugs, ar mani naidā neviens nav, dejas nenotiek dēļ vīrusa, vis ir apstājies. Pietrūkst kultūras, sports, psihiatrija ir tikai tā lieta par kuru es ar iedvesmu izlādējos, un uz kādu mēnesi vai vairāk būs miers, psihiatram jau to acīs nevar teikt, zāles nedos, dos tad citas :)
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 12:18
Fu ble nu kurš imetīs vēl pa sotakam ar mani?

Es esmu matrix5 :) es rakstu savā stilā huj viņ zin vai jūs man tur ticēsat, bet nu nekas kad grāmatu izdošu tad jau ticēsiet. grāmatā ir 3 smagākās nodaļas psihiatrija, Japāna, un narkomānija. kuras baigi grūti ir, visu laiku man sūta es tik laboju un pārlasu vairākas reizes lai vis ir čotka, Psihiatrijas nodaļā nemētāšos tā ar vārdiem, kā te. Grāmatā jau arī nebūs īstie vārdi, bet tie kuri mani iegāza Japānā tie gan būs :) Atceros es vēl kad pieķēra domāju, ka ja pateiks, ka man ir šizofrenija tad palaidīs sveikā, nekā japānā ja tu netiec pats iekšā lidmašīnā tad tu esi atbrīvots no tiesas :) Es jau tās tiesības varētu nolikt, bet man jāiziet 3 pārbaudes, bet man to auto nemaz nevajag, ceļš pa velti joptvai. meitai skola blakus, vis blakus. Sieva tagad par spīti man riebj, ka viena meita izvēlējās dzīvot tomēr pie manis, tāpēc negrib dot ciemos otru meituku. nekas grāmatā viņa norausies par visiem 6 manipulācijas gadiem. Izspēlēja tādus sūdus meita pie manis, bet uzsturlīdzekļus tāpat saņema, huj es aizgāju uz tiesu un visu negodīgo naudu tagad viņai jātgriež pašai atpakaļ :) Es 20 štukas atdevu un viss tika nevis manām meitām, bet viņu 7 bērniem, biju naudīgs pēc japānas, bļedj japānas kompensācija man nodrošināja jumtu virs galvas un vēl bračkam servisu pacēlu. Tagad redzu ko nozīmē nauda, tagad nauda beigusies, tagad huj kādam paprasīsi, jāpelna pašam, jobanie ierobežojumi pat haltūrās netieku, jo šefam bizness apstājies. Lab man te vēl ir labi. laukos, vot dzīvokļos bez darba tiem gan hujova. Nez biju domājis aizspist uz Čehiju, bet nevar jo meita pie manis. Te jau mums neļauj strādāt. Domājat, ka es ar pensiju izdzīvoju ar meitu loģiski, ka ne kautkur jāpiestrādā.Man tā pensija ir uz 1 nedēļu un vis naudas nav. pat nezinu, kā izdzīvo tie kuriem zem 200 euro. te jau paceļās politiskie valdības jautājumi, es pieņemsim nevaru meitu uzlikt uz nodokļu grāmatiņas un māte bērna pabalstu manai meitai nedod nu lai sūka vafeli nevaig ar. Mums ģimenē viss pietiek. Domāsiet, kāpēc meitu gribēja pie manis dzīvot, jo tas jobers esot sitis viņai pa kājām, otra meita pakluso, kā tiek pie telefona tā zvana kad būs ciemos. Cik cilvēki ir ļauni šinī pasaulē bļin es visiem esmu piedevis pat ļaundarim, a es vienam cilvēkam esmu, kroplis pidars, urods, un pašol es nahuj un tas jau ir 6 gadus tā. mana sirdsapziņa ir tīra ja es grēkoju tad saņēmu sodu rīt zāles uz mūžu, man nav vairs grēka. Ja kāds grib mani bļin nodirst sakat to šeit komentāros, jo kur ir garantija, ka es neblefoju :) T ojau jūs arī pierādīt nevarat, mošk es šizofreniskajā transā rakstu :)
Bet es varu apzvērēt psihiatrija ir tāda, kā saku un es no tā esmu dzīve tikai ieguvis. A kas vis ko dzīvē vēlējos ir izdarīts, gribēju istabu ar datoru, tabuju, gribēju ārzemēs strādāt strādāju, gribēju ģimeni un bērnus sanāca, gribēju ātri un daudz naudas tabuju, gribēju sev moduļmāju nopikru, tagad vēl palika viens mērķis izdomāt, kā izdarīt visu maksimālo lai grāmata tirgū aizietu. Es jau nēsmu vairs skaidrā prātā, rakstu un tad domāju :) man patīk, ka es te varu rakstīt ko vēlos un neviens man to nevar aizliegt. Grāmata un šeit ir tikai tā vieta kur var izrakstīties. mani pazīst, kā labu cilvēku un man dzīvē ar to pietiek, ka kāds vismaz pie mana kapa pienāks. Man jau bračka, vai nezajebala rakstīt :) es saku pag es vēl dzeru un laikam iešu pakaļ vēl šmigai. Valsts valdības ierobežojumi man sāk likt iespēju vairāk lietot alkoholu :) ātrāk sīkai tā skola esmu sācis izlaisties aiz nehuj darīt :)
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 12:36
Davai matrix4 gribu redzēt, kā patiks lasīt tādus tekstus, jo tavas pļutkas tur arī negribās lasīt un plūs vēl jāizdomā ko tas nozīmē.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 15:53
Karo4e esmu atpakalļ4 matrixam4 teicu lai izlasa arī manu palagu stāstu, viņš iedomu diskusijā turpināja pļūtīt savējo, skaidrs viņam ir čau. Manā plūtīzerī ir diskutējamie jautājumi un atbildes, bet es pasniedzu to saprotamā formātā visiem. Un visiem ir tiesības apstrīdēt ja ir pierādāmi fakti, es arī esmu gatavs piekrist, bet neviens psihiatrs šeit nesper kāju, jo domā, ka mēs esam slimi un mūsu viedoklis nav pieņemams, kā normāls. bet fakti ir pierādīti un ir izssplatīti visiem maniem paziņām par psihiatriju Latvijā. Vsjo turpinu dzert un eju strādāt bračkas servisā.
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 16:01
matrix 4 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es jau uzklausu. Planetas uzlabosanas darbus tada
> veida tik var panakt.


Pirmais teikums ko matrix4 piekrīt manai domai. Tātad ir vēl labojams :)
Re: Kāds zin kas ar to matrix4 notiek?
07.01.2021 16:04
Mēs esam informācijas izsplatītāji, ja feisbukā par to runāsim, mūs neatzīs un nesapratīs, matrix4 saproti? Mūsu dziļo psiholoģiju uzskatīs, ka esam jukuši prātā, tas nekas, ka esmu dzīvē normāls cilvēks. psihologs mani uzskatīs, ka man ir ilūziju pasaule, jo viņš mācījās skolā nevis slimoja un ārstējās!



Edited 1 time(s). Last edit at 07.01.2021 16:09 by enfuego.
Psihiatrija ir kauna traips medicīnai.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 7?
Ziņa: