Tie kuriem skauž, ka es varu. Un atkal tu Santa.

Aizsāka enfuego 

Tie kuriem skauž, ka es varu. Un atkal tu Santa.
26.12.2020 02:56
Ko lasat un pie sevis nodiršat satiekat mani uz ielas un pasakat. Man nav kauna satikties, a jums? Klusē, es jau zinu kuri tie ir kuri klusē es pat dzīvē pazīstu, viņi ir nulles, sūds uz šķipeles. Mani varat apdirst tikai ar to informāciju, kas jums ir pieejama internetā. Bet patiesību zin tikai daži man labi tuvi cilvēki. Es gribu apstrīdēt psihiatriju jo man ir pieredze un cilvēku pieredzes informāciju par viņu, es varu argumentēt, jūs daudzi nevarat, es vnk to zinu. Jā riju ripas, dzeru kad gribu, strādāju, un neraudu vairs, un arī nebaidos nomirt, pie kājas tas COVID-19. Jums liekās, ka mans dzīves stils nav pieņemams šinī dzīvē, bet man atkal liekās, ka jūsu dzīves stils nav pieņemams šinī dzīvē, un es varu to argumentēt ar pierādītiem faktiem.

Un Santa beidz mocīt savu civilvīru, atkal man draugs zvanīja, ka tu viņu uz ielas izliksi un viņš brauks pie manis panakti jo nav kur palikt, tu Santa esi psihiski slima, kura pati negrib ārstēties, nabaga draugs Ervīns!

Santa nākošreiz, kad nevērsi durvis vaļā, es ar Ervīnu vairs neuzstrauksimies, nesauskim ātro palīdzību, policiju, ugunsdzēsējus lai druvis zāģē ārā vai esi atdevusi galus pēkšņi vai slikts ar tevi noticies, nepateicīgā kuce, par kuru vēl uzstraucāmies. Jau tā nabags no mums draugiem un darba kolēģiem izvairās runājot pa telefonu ar tevi jo tu mūs visus uzskati pa sliktiem cilvēkiem. Cik ilgi Ervīnam būs jācieš tavas nepamatotās paniskās lēkmes un visu vainu velšanā uz sava cilvilvīra Ervīna?

Mēs jau ar kolēģiem jau secinājām, ka tavs Ervīns tikai mocās dzīvojot kopā ar tevi, un arī pārmetam tavam un savam draugam Ervīnam, lai iet citur dzīvot prom no tevis, bet arī saprotam, ka viņam nav kur iet un ir pieradis pie tevis un taviem psihopātiskiem iedomiem un lēkmēm.. Visi mēs Santa tavās domās esam, zagļi, narkomāni, bandīti, dzērāji, krāpnieki mums jau visiem smiekli nāk un ar taviem draudiem sūdzēt policijā par to, ka es Ervīnam vairāk samaksāju par darbu, nekā Ervīna šefs, tu jau mūs visus tiesā gribi sūdzēt. Tev nav tiesību mani nomelnot tik slikti, kas neatbilst faktiem, es Ervīnam esmu draugs 12 gadus, es viņam bēdās iedošu pajumti un ēst, ja tu izdomāsi viņu izmest uz ielas.
ja mēs ar tavu Ervīnu dzeram tad par neveiksmēm un veiksmēm.

Santa Ervīns lieto alkoholu nejau manis dēļ, bet tevis dēļ, jā viņš maz nopelna, bet tomēr nopelna, es zinu ka jums nevar būt bērnu, kuru Ervīns vēlās, es pat savu meitu Ervīnam tavam, kā krustmeitu pat laikam došu. Santa tas, ka tev pieder dzīvoklis un Ervīnu vari kontrolēt visu laiku, tu tikai viņu pazemo, kā vīrieti. Jūsu iekšējās problēmas nevel uz mums, bet ej Santa pie psihiatriem un padzer nomierinošās zāles, iedzer to Finlepsīnu ko es Ervīnam iedevu lai tev iedod, Ervīns teica, ka tev palīdzēja, un es vēl iedevu, tad kāpēc atsakies dzert zāles, ja zini vai negribi atzīt sev psihiskos traucējumus, kuri jau ir plaši populāri draugiem un kolēģiem tad kāpēc moki savu Civilvīru kurš dēļ tevis ir nervozs palicis un satraukts?

Santa, Ervīna lokā nav ienaidnieki tikai draugi, kuri pieņem Ervīnu kā draugu un darba kolēģi. Ja Santa tu izmetīsi Ervīnu uz ielas es viņu paņemšu pie sevis padzīvot, bet visu ko tu dari sliktu un izmanto jeb pareizāk spekulē uz sava nabaga Civilvīra, tas nāks atpakaļ, bet tev tā gan varētu būt psihene uz mūžu jo Ervīns tevi mierina visu laiku tavus nervus. Varbūt tu Santa baidies, ka paliksi viena un slima, tad kāpēc apdirst, bojāt nervus, skaties uz sevi un tad uz citiem.

Tauta šeit ir spilgts atgadījums ar psihiski nelīdzsvarotu sieviete ar panikas lēkmēm un savām iedomātām ilūzijām. Ticiet man Es Santu un Ervīna dzīvi pazīstu jau 12 gadus vienas mokas tikai redzu, redzu ka mans draugs patstāvīgi sācis lietot pēc darba alkoholu un ir palicis nervozs, es kad iepazinu viņu, viņš nedzēra, sportoja, nepīpēja, un Santai nebija tādu izsteiktu problēmu. Mēs Ervīna kolēģi nesaprotam tikai to, kāpēc Ervīns nesauc psihiatrisko palīdzību priekš Santas, kā Ervīns apgalvoja viņa atsakās. Nu tad mēs arī nevaram palīdzēt, turpini Ervīn mocīt savus nervus. Es pieņemsim neizsturētu un aizmugtu, ja katru dienu zvana ik pēc 10 minūtēm un krīt panikā katru dienu un vēl skrāpē seju civilvīram.



Edited 3 time(s). Last edit at 26.12.2020 04:38 by enfuego.
Re: Tie kuriem skauž, ka es varu. Un atkal tu Santa.
26.12.2020 08:30
Es Santa atkarībā no tevis saku acīs, nevis no muguras nazi duru. Es Ervīnam esmu tikai palīdzējis un Japānas dēļ es jau tev esmu bandīts un narkomāns. Tu nezini kam es gāju cauri Japānā lai izdzīvotu un uzvarētu šo nepatieso apsūdzību pret mani.

Es zinu, ka tu lasi, jo tev satikt un pateikt to nesanāk savādāk. Jo tu no mājas pat nelien ārā, dzīvo savā dzīvoklī un savā pasaulē.



Edited 2 time(s). Last edit at 26.12.2020 09:27 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 7?
Ziņa: