Pie sāpēm jeb iekaisumua izdaru sliktākos variantus

Aizsāka enfuego 

Pie sāpēm jeb iekaisumua izdaru sliktākos variantus
07.01.2021 07:39
Vot vienu lietu es vēl 9 gadu laikā nēsmu atkodis, kāpēc pie sāpēm jebkurā vietā es salasos internetā variantus un izdaru jau sliktāko slēdzienu, ka tas man ir. Bija gadījums iekaisa nedaudz kājā aizgāju pie ģ.ārstes teica, ka pie HIv metoties tādi iekaisumi vai saindēšanās, protams es jau domāju nu viss pizda man ir esmu slims ar HIv. Sagaidīju analīzes izdzēru 200 grami un domāju pohuj, kā būs tā būs, izrādās nekas traks tikai iekaisums :) Es pat zvanīju dakterim un prasīju vai nav gangrēna prtoams pašam tagad nāk smiekli, bet nu joptvai kas vēl man te jāsakārto lai tā nedomātu, itkā 9 gadus nēsmu pat saukstējies, gastrīts pat ir pārgājis.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.01.2021 07:49 by enfuego.
Re: Pie sāpēm jeb iekaisumua izdaru sliktākos variantus
09.01.2021 23:57
Laikam vienkārši esi hronisks pesimists :) Vai arī ir tieksme sagatavoties dažādiem variantiem, lai saņemot analīzes rezultātus būtu nevis šoks, bet "Nu jā, tā jau es domāju, un rekur man ir gatavs plāns, ko es darīšu tālāk".
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 8?
Ziņa: