Xanax lomkas

Aizsāka Kristaaaa 

Xanax lomkas
12.06.2021 07:28
Pēc pamatīgiem stresiem sākās panikas lēkmes naktī, kāju trīce, šausmīgs lēkmjveida vājums arī dienā. Uz nakti lietoju Xanax 2 mēnešus. Pārtraucu un nu jau nedēļu ir absolūts bezmiegs, kas nekad iepriekš dzīvē nav bijis. Sākušās ķermeņa spazmas - noraustās muskuļi, rokas, aizsit elpu, bezspēks, kalst mute, nav apetītes, nelaba dūša, VD lēkmes, kas burtiski gāž no kājām, trauksme, kas reti kad ir bijusi, krasas asinsspiediena svārstības. Kā to dabūt nost? Saprotu, ka tās ir reālas lomkas. Negribu atsākt lietot tās zāles. Kā aizmigt? Iebliezu Somnol- pirmajā naktī ok, bet tomēr modos 3x, otrajā jau iemigu vien uz stundu un modos no VD lēkmes. Negribu uzsēsties uz nākamā atkarību izraisošā preperāta. Balderiāņi, Relaxols alī neko nelīdz. Lasīju ka bezmiegs pēc xanax var saglabāties pat gadu. Kā rīkoties, lai atgūtu miegu un mieru?
Janekss
Re: Xanax lomkas
13.06.2021 15:27
Man tas pats ir,no xanax grūti tikt nost.es pat vairs nemeginu.tā kā man depresija ,tad man vins palidz.
Lāse.
Re: Xanax lomkas
14.06.2021 13:47
Muļķības.. no zālēm nav un nevar būt nekādas 'lomkas'!
Ezisw
Re: Xanax lomkas
14.06.2021 16:24
Un ka vel var but.visi xanax,klonazepam izraisa lomkas.Tu drosi nevienu tableti muza neesi dzerusi,tapec neko nezini.
Lāse.
Re: Xanax lomkas
14.06.2021 19:11
:D
Ja lieto pēc nozīmējuma, tad nekā nav. Pārtraucot lietot, atgriežas simptomi, tās nav lomkas!
...............
Re: Xanax lomkas
14.06.2021 22:45
Lāse, izglītojies https://lv.sainte-anastasie.org/articles/neurociencias/sndrome-de-abstinencia-de-los-isrs-antidepresivos.html
benzodiazepīniem tas ir daudz stiprāks.
Nez
Re: Xanax lomkas
15.06.2021 01:47
Man šobrīd triptofāns izraisa lomkas. Tript ap nedēļu pec ped dozas atstaj miglu galvā un psiho pielāgošanos, bet simptomi veğet gandrīz nav, kas toties ir AD athodņakiem. Tript pret AD 10 reiz pieņemamāks. AD pret Xanax 5 reiz mazāk ciešanu. Ja salīdzina alkohola lomkas ar Xanax un AD, tās bija , kuras pioiedzīvoju 10 gadus pēc ned plosta , tās bija nominālas, fizioloğiskas, bez dižam trauksmēm un psiho. Es vispar nezinaju kas ir apzimējums trauksme līdz pamēğināju pirmo AD. Pēc 3 gadiem tās relat nelielās problēmas (kā vēlāk izrādījās) risināju ar Xanax un 5 jauuniem AD. Salīdzinot AD un Xanax ir daudz trakāk par alkoholismu. Tagad 2 gadus ņemos tik ar supplementiem, 3 kārt vieglāk kā sākumā. Vairs katru dienu nepierakstu telefona diktofonu ar saviem murgiem, lai aprakstītitu 100 trauksmju paveidus un nesajuktu prātā. Alko nelietoju 3 gadus. Tagad jau nezinu kāpēc, pēc jaunlaiku latiņas tik nevainīgs tas alko šķiet, palīdzēja kautkā to dzīvi vilkt un stresus balansēt, kā visi. Īstajam tabu ko visiem jāzin - nē psihotropiem un psihiatriem.
Nez
Re: Xanax lomkas
15.06.2021 02:32
Melatonins(miegs) sintezējas no triptofana. Tā ir teorija kura uz mani darbojas 100% . No galēja mēnešiem ilguša bezmiega līdz atnāk pa pastu pirmā triptofana burciņa, ieņemu karoti nezinot ko gaidīt, galvenais, lai trauksmi noņem, un šis uzreiz lauž nost miegā , ka nevar pretoties ne minūti. Brālim iedevu īstermina bezmiegam, nedarbojas necik . Viņam citi bezmiega iemesli acīmredzot. Iespējams, jo viņš nekad nav lietojis AD. Man bija galējs totāls serotonina deficīts, sanāk. Rīta cēlienam kad kortizols grauž asinsvadus un tās pretīgās sajūtas tad es ped 2 men eksperimenteju ar taurīnu un teanīnu. Taurīns atkal pārāk aizmiglo, aizmiglo arī dienas plānu redzējumu, kas zemapz pastiprina trauksmi , citas trauksmes viņš mszina, vienām dienām labs, citām slikts. Bet teanìns vispieņemamākais . Kad es vēl biju galējā Sertralina+welbutrina + diazepama atmešanas agonijā pirms gada tad gan nedarbojās tas teanīns gan necik, pustiška. Tagad zinot kas ir triptofāns domāju ka tas man tur būtu ļoti atvieglojis ciešanas. Šodienas trauksmes līmenim gan teanīns darbojas spēcīgi,prognozējami.
Lāse.
Re: Xanax lomkas
15.06.2021 16:40
Lasi instrukciju -



Ja Jums tiek nozīmēta terapijas pārtraukšana. Pārtraucot ārstēšanu, var parādīties trauksme - pārejošs sindroms, kad simptomi, kuru dēļ tika uzsākta ārstēšana ar benzodiazepīnu, atkārtojas pastiprinātā formā. Alprazolāma terapijas pārtraukšanas laikā deva jāsamazina pakāpeniski (dienas deva jāsamazina ne vairāk kā par 0,5 mg ik pēc 3 dienām). Dažiem pacientiem deva jāsamazina pat vēl lēnāk.
Bbbbbb
Re: Xanax lomkas
15.06.2021 22:45
Diskutēt par to, ka xanax neizraisa lomkas ir tāpat kā diskutēt par to, vai Zeme ir apaļa. Daudzi tam netic, bet tas nav vispārpieņemtais uzskats.
...................
Re: Xanax lomkas
16.06.2021 10:31
Lāse, Jūs varat izlasīt kas ir atcelšanas sindroms?
vakarā rīsi, pusdienā rīsi, vakariņās atkal rīsi
Re: Xanax lomkas
16.06.2021 13:13
Lāse uzrakstīja arī par pakāpenisku samazināšanu, kas varētu attiekties uz cilvēkiem, kas benzodiazepīnu saturošas tabletes lietojuši uz savu roku, devu nesaskaņojot ar ārstējošo ārstu, kas tabletes rija saujām.
Lāse.
Re: Xanax lomkas
16.06.2021 14:19
Turpini murgot tālāk par plakano Zemi un lomkām, troļļus nebaroju!
based
Re: Xanax lomkas
18.06.2021 14:54
Vispār benzo nedrīkst lietot ilgāk kā dažas nedēļas.
Re: Xanax lomkas
23.06.2021 01:43
Vispār benzo drīkst lietot visu mūžu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 13?
Ziņa: