enfuego izdomāja piedirst palagu.

Aizsāka enfuego 

enfuego izdomāja piedirst palagu.
08.12.2021 23:35
Latvijā vis ir bēdīgi.

Es Ukrainis Svetaslavs Bandera man ta pohuj. Ja kāds domā, ka ar Latviju var lepoties, tad viņš ir īsts Latvietis. Diemžēl, Latvietim īstam ir tieši vissliktākās īpašības, es tik skatos, kā bērni gaida vecāku nāvi dēļ mantojuma savā rajonā. Slimnīcā ārsti tikai man paprasīja paziņot, kad vecais nomirs, un nomira arī acu priekšā un visiem pohuj.

Man beidzās uguns vajadzēja piepīpēt, piegāju pie Latvieša paprasīt uguni bez maskas, man bļedj viņš pateica policiju izsaugs. Vakar pa darīšanām, domāju varēšu apdirsties Bērna pasaulē, tur tie qerkodi vajadzīgi, bļedj es saku man maska ir virsū man reāli vajag dirst, es ātri uz tualeti un atpakaļ, bļedj sukas takš nelaida, nu ko domāju manējais apļūtīsies, neko, ātri uz Narvesen salvetes un piepļūtīju tur pagalmā, piedo sētniek par maniem sūdiem, tas bija sveiciens no Valdības, ka būs arī sūdi jātīra.


Lab man nāksies iepist Vakcīnu robežas šķērsošanu darba dēļ jau pohuj. Bet paliekat cilvēki takš. Visu laiku tiek kurināts naids, daudz ļaunuma, negatīva, visu ko sliktu domā un dara izsplata sliktas enerģijas. Jā bet pie mums, nedrīkst izrādīt vājības, tā tiksi samīdīts ar kājām un nodirsts, nedod Dievs tu vēl nepareizi būsi uzrakstījis, tā vis gatavo zārku. Latvija nedrīkstēja pāriet uz virtuālo pasauli, virtuāli tagad viss, tikai cilvēka fiziskās ķermeņa darbības nevarvirtuāli, nu tāda mums tagad arī bērna domāšana, virtuālie bērni. Ik reiz, kad tauta savācās un ar plakātiem, es saprotu" VALDĪBA TURPINI MŪS DRĀZST DIRSĀ" Cik var Ādažos spridzīnāt un šaut man jau māja rīb un tā padomāju, cik par to naudu varētu palīdzēt tiem kuriem tiešām vajag. Nu jā man veikalā jaunumi, nu protams es tur populārs un jau ziņo, ka nevarēs auduma maskas, nu jāa skaidrs sapirktās maskas vajag izstirgot.

Virtuālā pasaule un dzīve nedrīkstēja ienākt pasaulē un īpaši latvijā, kura nav tik attīstīta un gatava tādam pavērsienam. Viss tagad virtuāli un bērni arī tagad virtuāli domā un dzīvo. Visa literatūra ir sačakarēta, multenes šausmu filmas, Latviešu valodā amerikāņu valoda tiek pielietota, neticu, ka kāds tagad ņem un lasa pasaku bērniem. Vērtības tiek iznīcinātas, nevaig Amerikāņu mākslīgo smaidu un paldies. Nekas tagad Latvija ir izspildījis Eiropas noteikto uzdevumu un mums par to būs dāvana 40.000 karavīru Latvijā. Nopirku savu Tīģera Gadu Kalendāru, skatos un brīnos, amerikāņu Vārdi, pilns ar nesaprotamiem svētkiem, es kā mīlu iekapāt, tad jau man jādzer par svētkiem katru dienu. Vārdsakot viss Latviskais ir iznīcināts. Tā jau viss sašķelts un sadalīts, nē vēl jāpadala. padomājat, kam nahuj mūsu zeme vajadzīga? Mežš un mežā sēnītes nabadzītes. Latvija ir Klaušu laika tauta, tāpēc daži var izdzīvot un savilkt galus.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.12.2021 00:10 by enfuego.
Ruģiks
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
09.12.2021 17:04
Priduraks!
Puģiks
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
09.12.2021 17:36
Ruģiks Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Priduraks!


Pats tu pridurak!, Ļoti interesants alternatīvais viedoklis.
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
10.12.2021 16:09
To ko uzrakstīju sapratīs tie kuriem vēl ir smadzenes vietā!
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
25.12.2021 03:54
Kārtējo reizi var manīt to fenomenu, ka cilvēks spēj apiet visas savas uzrakstītàs dumības un galveno būtību izlikt virsrakstā. Pat tad , ja ir gribēts kā savādāk, virsrakstā viņš tomēr pasaka kas ir kas, tas ir interesanti un paradoksāli.
Fantadroms
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
26.12.2021 12:27
Enfuego malacis - skaļi pasaka to, ko pārējie domā, bet baidās pateikt!
Re: enfuego izdomāja piedirst palagu.
03.01.2022 01:35
Tie kuri mani nodirš viņi priekš manis ir tukši cilvēki, es nemaz neņemu galvā. Vaitad viedoklis un uzskati ja nesakrīt tad tas ir jāpvaino ar naida kurināšanu?
Esmu beidzot Eiropā strādāt un nav obligātā vakcinēšanās.

Jā Latvijā traki iet es no Kariņa un Levita esmu šokā.
Davai šitai tautai vakcīnas nepalīdz pisīsim arī ceturto vakcīnu, tas ir ahujetj. Jā Gobzems arī grib tik pie amerikāņu naudas nu tauta atkal tic, viņš itkā glābs visu tautu. Atceraties Latvijā nav demokrātija, tāpēc Gobzems neko nevar izmainīt.

Es jūtu, ka Latvijā kautkas nebūs labi, izies tauta ielāsbūs i policija i armija tāpēc gāzst viņunesanāks.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.01.2022 02:31 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 3?
Ziņa: