Kad mirs šitais FORUMS?

Aizsāka enfuego 

Kad mirs šitais FORUMS?
29.05.2022 00:55
?????????????????????????

Ieskrēju, palurēju un kā parasti visiem viss pohuj!
matrix 4
Re: Kad mirs šitais FORUMS?
29.05.2022 11:50
Brivdienu infa ir patiesa!
matrix 8
Re: Kad mirs šitais FORUMS?
30.05.2022 13:09
Lai palīdzētu no naida runas, kiberhuligānisma, mobinga un tamlīdzīgiem virtuālajiem uzbrukumiem cietušajiem cilvēkiem, apdrošināšanas AS "BTA Baltic Insurance Company" (BTA) sākusi atlīdzināt izdevumus par naida izpausmēm internetā, nformēja BTA pārstāvji.



BTA īpašuma apdrošināšanas polisē turpmāk būs iespēja apdrošināt "Hate alert" ("Naida izpausmes internetā") risku. Tas paredz atlīdzināt izdevumus par psihologa, psihoterapeita palīdzību un izdevumus par juridiska rakstura pakalpojumiem, kas radušies saistībā ar apdrošinātā vai viņa ģimenes locekļu apvainojumu vai apmelojumu tiešsaistē.

Apdrošināšanas polise sedz tādus riskus kā pret cietušiem vērstu naida runu, kiberhuligānismu, kibermobingu, huligānismu virtuālajā telpā, agresīvas, aizskarošas darbības tiešsaistē, tostarp aizvainojošus komentārus, šantāžu, nepatiesas vai nevēlamas privātas informācijas un fotogrāfiju nesaskaņotu izplatīšanu internetā.

Cietušais varēs pretendēt uz kompensāciju arī tad, ja kāds viņa vārdā būs izplatījis viltotus apgalvojumus vai attēlus, nepatiesi uzrādot cietušo kā to autoru. Tiks atlīdzināts jurista darbs arī gadījumos, ja cietušais vērsīsies pret personu, kas izteikusi draudus interneta komentāros vai sociālajos tīklos.

BTA parakstīto bruto apdrošināšanas prēmiju apmērs Baltijas valstīs 2021.gadā veidoja 220,3 miljonus eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2020.gadā. Savukārt atlīdzībās BTA Baltijā 2021.gadā izmaksāja kopumā 134,1 miljonu eiro, kas ir par 5% vairāk nekā 2020.gadā.

Trijās Baltijas valstīs strādājošās BTA vienīgā īpašniece ir "Vienna Insurance Group".
HATE CRIME
Re: Kad mirs šitais FORUMS?
30.05.2022 16:57
AK NEE MANI APBIZHO INTRNETAAAAAAAAAAAAA :((((((( SUTAT NAUDINU
Janty26
Re: Kad mirs šitais FORUMS?
31.05.2022 18:59
Enfuego krānelis atkal sprēgā!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 3?
Ziņa: