Lūdzu neapmētāt ar akmeņiem!!!

Aizsāka Dana_ 

Labdien! Iepriekš rakstīju un vērsos ar lūgumu vai ārsti veic parpbaudi cilvēkam kuram ir aizdomas par kleptomāniju! Es ļoti lūdzu , zinu ka Jūs smiesieties bet man ir ļoti vajadzīgs advokāts par krimināllietām !
Lūdzu ja kāds zina kas nav dārgs! Runa ir par mani, esmu lielas nepatikšanas !!!! Lūdzu palīdziet, pasakiet kur man vērsties! Turos pateicoties tabletēm!
Es sāktu ar konsultācija pie psihiatra un jurista.
https://www.1188.lv/katalogs/advokati-10

Pie psihiatra vajag iet, un pastastīt par problēmu ar kleptomaniju, tad arī tiesa nozīmēs ekspertīzi. Patiesībā tur advokāts būs mazāk vajadzīgs, bet nevar tā zināt..
Un jā- kleptomāniju nevar nosimulēt, ja ir ticis zagts lai celtu savu labklajību, ja tie ir vērtīgi priekšmeti, nauda, tad nav pat vērts censties. Tad tikai advokātu jameklē.
Re: Lūdzu neapmētāt ar akmeņiem!!!
21.12.2022 02:31
Es sāktu ar iemešanu cietumā pie zekiem, tad sapratīsi, ka tu vnk esi zaglis, īsts zaglis nozog pat pulksteni, lai uzzinātu cik ir pareizs laiks, un likumīgi viņš tiek uzskaitāms par zagli.

Nav tāda apzināta un neapzinātā zādzība, spēlēt uz Psihiatru diagnozi Kleptomāniju, tas takš ir apsurdi, veselam cilvēkam ar saprātu neiestāstīsi, ka tā ir slimība un tu to nevarēji nokontrolēt, tiesas priekšā likumīgi par zādzību ir pants un sods attiecīgi.

Tas takš smieklīgi, tad jau seks ar varu pret sievietes gribu, ko sauc par vardarbību arī būs: Oi es nevarēju to nokontrolēt tā ir Psihiatriska slimība, Seksopipeļmānija.

Kā arī dzērumā izdarīts noziegums vai skaidrā, tas ir pieskaitāms abos gadījumos.

Es arī Japānā mēģināju psihiatru pārbaudi iziet(pietēlot testos), lai iedod šizofrēniju, huj bļe pateica, ka vesels. Šizofrēniju var redzēt cilvēkam acīs un uzvedībā. A Kleptomāniju, visi redzēs, kā tu esi ZAGLIS!

Pirkstus nocirst nost un pazudīs dolbanuto Psihiatru izdomātās diagnozes, kā kleptomānija!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: