Olnîcu policistoze

Aizsāka Karîna 

Olnîcu policistoze
01.03.2004 21:54
Ðodien tika konstatçta ;(

Ârste ieteica dzert Jeanine - gribçju apjautâties, vai tâ tieðâm ir droða metode, vai ðo kaiti var arî savâdâk ârstçt?
jaja
Re: Olnîcu policistoze
02.03.2004 00:23
Cik man ir zinaams, olniicu policistozi aarstee pusgadu lietojot Diane35, nevis Jeanine. Es to zinu gan no studijaam, gan arii no pashas pieredzes. Vadliinijas saka, ka 6 meeneshus jaalieto Diane, tad kontrole pie ginekologa un principaa vajadzeetu visam paariet. Ja nee, tad izlemj jautaajumu par operaaciju. Bet nebaidies, man paliidzeeja tabletes. Jau peec 4 meeneshiem nekaadu cistu vairs nebija. Izlietoju pilnu Diane kursu un no taa laika pagaaja jau 2 gadi - cistu nav.
Es savai ginekologei loti uzticos, jo zinu ka vina ir kompetenta. Pati esmu bijusi pie vinas ordinatora praksee. Taa ka par vinas ieteikto aarsteeshanu man shaubu nav.
Ja gribi veel kaut-ko zinaat, droshi jautaa.
Re: Olnîcu policistoze
02.03.2004 09:41
Man arî izrakstîja Diane 35. Bet es tiku vaïâ no cistas 2 mçneðu laikâ (lai gan cista bija vairâk kâ 5 cm liela).

Bet daktere teica, ka visi hormonu preparâti regulç to visu sitçmu un palîdz izvairîties/ tik vaïâ no cistâm. Vienkârði mana cista bija liela, tâpçc tâdas trakas zâles kâ Diane bija jâdzer.
Re: Olnîcu policistoze
02.03.2004 11:01
Paldies, meitenes, nomierinâjât - vakar tâda depresija bija uznâkusi. Vienkârði ultrasonogrâfiju taisîja neplânoti - nekâdu problçmu iepriekð nebija, un ðe tev - lûdzu ;(
Îstenîbâ es dzeru Diane 35 gadu atpakaï, veselu gadu. Tagad daktere teica, ka labâk Jeanine, jo tajâs hormonu deva ir mazâka.
Mia
Ibio
02.03.2004 15:38
Man ir PCOS jau gadus..nu, 5 apmeeram. Dzeeru Diane uz urraa - nekaadu rezultaatu. Tikai operaacija varot liidzeet, un arii tai nav garantiju, ka viss normalizeesies.
Taadi piiraagi, luuk.
jaja
Re: Olnîcu policistoze
02.03.2004 23:24
to Mia

Diemzeel gadaas arii taa. Kaa pie jebkuras operaacijas, 100% garantija nevar buut. Tur ir jaaizveertee visi plusi un minusi. Bet tommer shansi ir, un nav jau vini tik mazi. Taa ka nepaardziivo, gan jau viss buus labi.
jete
Re: Olnîcu policistoze
03.03.2004 00:46
jaja,vai tu nepateiktu savas labaas dr.uzvaardu???man akuraat vajadziiga labaa aarste
jaja
Re: Olnîcu policistoze
03.03.2004 11:27
to jete

dr. Anita Sizova - straadaa 1.slimniicaa, vina tur ir 19. nodalas vadiitaaja. Un arii pienem polikliinikaa pie 1.slimniicas. Viziite maksaa 7Ls, atkaartotaa - 5.
jete
Re: Olnîcu policistoze
03.03.2004 16:07
to:jaja

Paldies!Jau pierakstiijos!
jaja
Re: Olnîcu policistoze
03.03.2004 16:13
to jete

Lai tev veicas! Galvenais nekautrejies jautaat visu kas tevi interesee, jo es pati buudama medikis, pamaniiju, ka dazreiz aarstam pat galvaa neienaak kaut ko paskaidrot, jo vinam liekas ka tas ir pats par sevi skaidrs. Bet pacientiem nereti ir neeerti prasiit. Taa arii rodas dazaadas nesaprashanaas, par kuraam shajaa forumaa daudz rakstiits.
to jaja
medicîna "soïo" uz priekðu! Tabl. Jeanine ir tieði tâdas paðas indikâcijas kâ Diane 35. Abos esoðie progestîni ir antiandrogçni. Arî rezutâti sagaidâmi lîdzvçrtîgi. Izvçle - ârsta ziòâ!
jaja
Re: Olnîcu policistoze
03.03.2004 22:23
to lasiitaajs

Paldies par informaaciju :)
Sveicinati....
ari man sodien atklaja olnicu policistozi...gribeju zinat cik liela ir iespejamiba arstejoties ar medikamentiem atbrivoties no sim policistam?
vai pastav risks (lietojot sos medikamentus) svara pieaugumam?
ka tas velak atsaucas uz veselibas stavokli un organismu kopuma?
vai ir kadi ierobezojumi kuri jaievero medikamentu lietosanas laika un pec tiem?
cik ilgi sie medikamenti ir jalieto?
kadas ir izmaksas lietojot sos medikamentus?

esmu apjukusi un nobijusies ..... :(
Re: Olnîcu policistoze
11.05.2011 18:30
Sveiki,

jautaajums ja ja,

man nesen atklāja cistu, divi mēneši laikam būs, tā ir liela, ap 10 cm, nereti tā nejauki izspiežas uz āru, spiež urīnpūsli, un daktere jau izlēma, ka jātaisa operācija. Nekādas zāles nepiedāvāja. Tagad nezinu, ko iesākt, ļaut, lai remontē mehāniski, vai tomēr meklēt kādu alternatīvu.

Un jā - vai ir kādi operāciju veidi, vai laparoskopija atšķiras no parastas operācijas?
Varbūt citām meitenēm ir kāda pieredze?
Re: Olnîcu policistoze
14.05.2011 10:20
Vispār cik skatos,daudzas te jauc policistisko olnīcu sindromu ar parastām cistām.Ja nemaldos.pie PCO ārstēšana ir atkarīga no tā,ko tu šajā dzīves brīdī vēlies un kādi ir simptomi....t.i.-vai vēlies grūtniecību,vai nē....man arī ir šis sindroms,kādu laiku dzēru diane,bet tad gribēju palikt stāvoklī,poliklīnikā daktere nozīmēja dažādus preparātus,bez efekta....tad aizgāju pie dr.Minuhinas uz LAGS centru,kur man arī veica laparoskopisku operāciju un saveda visu kārtībā un pēc dažiem mēnešiem jau biju stāvoklī.....ļoti jauka un zinoša dakterīe:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 13?
Ziņa: