Grûtniecîbas pazîmes

Aizsāka Dace Z. 

Re: Grûtniecîbas pazîmes
27.04.2007 17:15
Es arî taisîju 2 testus,abi bija negatîvi!Biju arî pie ginekologes un vinja pateica,ka tiem testiem nevar uzticçties un vinji nenosaka preciizi!Un weel vinja ar sonogrâfiju pârbaudija un teica,ka izskatâs ka neesmu stâvoklî,kaut tas nebija pârliecinoði!pçc tâ laika man ir bijuðas mr.!kaut gan vçders tâda apaïîgâks kïuvis un iesâpâs,kâ arî gâzes vçderâ un vçders apaudzis ar spalvâm,kâ nekad iepriekð nebija bijis!Esmu neziòâ un izmisumâ,nezinu ko iesâkt!ðî doma jau man neliek mieru kâdus 2 mçn!!
prampam
Re: Grûtniecîbas pazîmes
27.04.2007 17:35
Noraizeejusies
Man arii peec asins analiizeem teica, ka ja buus pozitiivs, tad viss kaartiibaa, tad ir skaidrs, kas pa jaunumiem jaapazinjo beerna teevam :) Bet ja ir negatiivs, tad ir jaataisa veel tests, ja protams tev veel ir shaubas, ka esi staavoklii! Taa kaa pilniigi nekas neesot 100% paarliecinosh :) Taa kaa domaaju, ka 1dien gan jau chaaposhu veel vienu reiziiti uz veseliibas centru un atkal ljaushos, lai no manis izsuuc asinis :s bwaa... pretiigi :D
Suna
Re: Grûtniecîbas pazîmes
27.04.2007 18:26
Nu ko laikam bus...Daze Z. mamina....Ar gaidiju menesreizes vikla vederu, pat speja, krutis ja piebrieda...vienmer ka pirms menesreizem....bet tas neatnaca, uztaisiju divus testus un abi pozitivi, nu saubu nebija....Cik atceros no citam reizem kad bij aizdomas, ka varetu but, test uzradija negatîvu, ta...ar...bija.vienkarsi.kavejas....

Bet pec uztaistiem diviem testiem, saubu nebija....treso netaisiju..aizgaju pie ginekologa..un viss apstiprinajas...
prampam
Re: Grûtniecîbas pazîmes
28.04.2007 05:35
SUNA

Apsveicu!!! Prieks par tevi :)) Taa tik tureet ;)
kâ lûdzu var aizkavçt mçneðreizes, par kâdâm 3dienâm?? pasakiet, lûdzu kas man ir jâdara???
youyou
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.05.2007 17:00
Man aizkavçjâs mr, sâkumâ domâju, ka kaut kâdu iemeslu pçc izmainîjies cikla garums, bet tâ kâ mr tâ arî nesagaidîju, nopirku aptiekâ to testu un uztaisîju - pozitîvs. It kâ jau prieks, bet tai pat laikâ mâc baþas par to, 1) vai tieðâm esmu stâvoklî (hcg analîzes varçðu nodot tikai nâkamnedçï); 2) ir sâpes vçderâ kâ pie mçneðreizçm, tâpçc uztraucos vai viss kârtîbâ. Palasîju ðâdu tâdu literatûru, tur teikts, ka ðâdas velkoðas sâpes pirmajos mçneðos var bût. Tagad, kad par iespçjamo mazuli jau esam sapriecâjuðies, bail, ka neizrâdâs ârpusdzemdes grûtniecîba, vai vnk kâds iekaisums, kas rada pozitîvu testa rezultâtu un sâpes.
Kâdas jûsu domas?
Eny
Re: Grûtniecîbas pazîmes
04.05.2007 19:11
SUNA! Tu vienkaarshi esi ljoti laimiiga!!!
Mees jau 2,5 gadus veelamies otru beerninju, bet...
Man ir taads jautaajums!Paaris dienu atpakalj sapratu ka paaraak biezi skraidu uz toleti,veeders uzpuuties un veel baigaa siekaloshana mutee,kruutis palikushas juutiigaakas,temp.36.8-37.2 svaarstaas un veel galvas reibonji.shodien saaka smeereet,bet taa neparasti un veel smarza neparasta tiem izdaliijumiem kas smeeree.2 dienas atpakalj biju pie aarsta,tas lika uztaisiit uriina analiizes,teica peec paaris dienaam uzzvaniit,lai uzzinatu rezultaatu.Bet es taa nepacietiigaa aizgaaju uz veikalu un nopirku gruutnieciibas testu-negatiivs.Shodien zvaniiju lai uzzinaatu aarsta atbildi-negatiivs.Nevaru saprast,kaa taa var buut?Juutu ka esmu,bet uzraada preteeji.Vai aarsti var kljuudiities un vai aarstam nevajadzeeja panjemt asins analiizes?Dziivoju UK!!Luudzu atbildiet
vai lietojot kontracepcijas tabletes(cikls veel nav nostabilizeejies,liekas,ka shajaa meenesii beidzot buus nostabilizeejies ),tests var uzraadiit pozitiivu rezultaatu?
Sakiet ja man pçdçjâs mçneðreizes bija galîgi netâdas kâ parasti man vienu dienu bija smçrçðanâs un tad divas dienas bija asiòoðanas un tad 2 dienas pavisam maza smçrçðana, bet joprojâm ir tâda sajûta , ka man bûtu mçneðreizes, esmu dzirdçjusi, ka tâda sajûta var bût arî tad ja ir iestâjusies grûtniecîba, vai tas tâ ir?
òemot vçrâ vçl to ka mûsu ìimenç ir tâda lieta ka, kad iestâjas grûtbiecîba menstruâcijas vçl ir pirmos trîs mçneðus?!?!?!
Re: Grûtniecîbas pazîmes
15.11.2007 21:23
varbut tada lieta, tagad nav problemu uztaisit grutn testu vai aiziet uz gulbja labratoriju un uztaisit HCG analizi
Re: Grûtniecîbas pazîmes
15.11.2007 21:24
lillii - ir ok kas var paradit pozitivu testu, tas atkarigs no ta kadas tabletes tu dzer
Re: Grûtniecîbas pazîmes
16.11.2007 10:31
man velk vçdera apakiðçjo daïu jau vairâk kâ nedçïu, mr jau bija un lîdz nâkoððam vçl ir laiks, ðorît uztaisîhju testu -negatîvs, bet sajûtra ir tâda ka esmu stâvoklîmr bija ar savâdas divas dienas , kad nekad man tâ nav, parasti ir 5 dienas, bet te tâda kâ smçrçðanâs.
Re: Grûtniecîbas pazîmes
16.11.2007 16:20
nju ja si smeresanas ir cikla vidu tas varetu but ari hormonalas problemas, butu verts apmeklet savu ginekologu
esmu tikai 15 gadus veca un jau peec divu nedelu grutniecibas laika sapratu ka esmu staavokli citreiz nenormalas saapec vedera,reti bet tomeer sareibst galva uzmetas sliktuma sajuta..autamaatiski taas rokas nekad muuza nebiju likusi rokas uz veedera tagad taa ir vieta kur vinas vis biezak stav...cita vedera apaksdala...lielakas krutis un saapec tajaas..takaa ja tev ir tas viss tad 100% beebis garantets..
Man ir ïoti daudz jûsu nosauktas grûtniecîbas pazîmes .. Es nelietoju alkaholu un nepîpçju . . . Man Vçders paliek lielâks un krûtis piebriest . Testu taisîju vienu reizi bija pozitîvs ... Bet ir ïoti (Ïoti) Liela Problçma Esmu puisis Jânis 17 gadi ko man darît , Vai tas ir iespçjams - Varbût ka tests kïûdâs ?
Pruu
Re: Grûtniecîbas pazîmes
07.04.2008 14:48
Jâni, tas tieðâm ir ïoti nopietni!
steidzies pçc iespçjas âtrâk pie ginekologa vai vçl labâk pie psihiatra!
Vai ir iespeja palikt stavokli,ja ir bijis sex neaizsargajoties 4 dienas pec menstruala cikla beigsanas ? cik es dzirdeju stavokli var palikt 14 dienas apmeram pirms menesreizu sakuma..
Re: Grûtniecîbas pazîmes
18.06.2008 21:16
viss ir iespejams.neesi jau minejusi cik dienas tev asinosana, kads cikls, cik gars utt.
ess
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.09.2008 10:51
Sveiki! Sakiet,lûdzu, vai tajos testos abas svîtriòas ir vienlîdz sarkanas? Mançjâ viena ur nedaudz gaishaaka, bet ir.
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.09.2008 18:23
parasti ari sada gaisaka svitrina nozime grutniecibu,ipasi ja tests taisitts agri.
ess
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.09.2008 20:14
Paldies par atbildi! Pçc ðîs neskaidrîbas uztaisîju Gulbja laboratorijâ analîzes uz HCG hormonu un man uz emailu atsûîja atbildi. îsti neko nesaprotu....liela tabula ar termiòiem un skaitïiem. Ja pareizi sapratu, tad man rezultâts ir 3186. Ko tas nozîmç? Paldies!!
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.09.2008 22:15
tas nozîmç, ka esi grûtniece! vajadzçja uztaisît arî progesteronu, lai pârliecinâtos, ka bebis labi turâs iekðâ :)
Re: Grûtniecîbas pazîmes
24.09.2008 23:09
Sveiki,man ir liels satraukums,domâju,ka varçtu bût stâvoklî,
kaut gan,kopð pçdçjâ dzimumakta, Tests jau divas reizes bija negatîvs(testu veicu ar divu nedçïu intervâlu) arî mçnçðreizes ir bijuðas (normâlas, vairâkas dienas),taèu sajûta jocîga,krûtis piebrieduðas, liekas ka vçders lielâks, slikta dûða sabiedriskâ transporta agrâk tâdas problçmas nebija, varçju braukât daudz,bet tagad varu pat precîzu datumu nosaukt kad parâdîjâs slikta dûða. Tad vel palielinâta çstgriba,cik zinu tad tâs visas ir grûtniecîbas pazîmes.
Pie ârsta esmu jau pierakstîjusies taèu vel ilgi jâgaida rindâ,tam dçï prasu varbût varat manas ðaubas izkliedçt?
Re: Grûtniecîbas pazîmes
24.09.2008 23:28
vel nepieminçju,ka visu laiku ir trîsas,pa visu íermeòa augðdaïu, taka zosâda uzmetas, bet nav auksti,tikai rokas aukstas bet vaigi karsti,svilst.
Re: Grûtniecîbas pazîmes
24.09.2008 23:28
tevis nosaukta pazimes ir nesepcifiskas, respektivi sadas sudzubas var izraisit ari peim hormonu izmainas, kas nav saistitas ar grutniecibu vai stress. specifiskas pazimes ir MR izzusanaa, pozitivs grutn tests. Ja gribi but pavisam drosa aizej nodod asinis uz HCG
rinalda
Re: Grûtniecîbas pazîmes
03.10.2008 11:48
grûtniecîbas testa instrukcijâ ir rakstîts, ka tas var neuzrâdît grûtniecîbu, ja tâda ir, bet vçl ir maz laiks vai tml, bet tas nemelo pretçjâ virzienâ - t.i. tas neuzrâda grûtniecîbu, ja tâda nav
man itka menesreizem vajadzetu but kkad tagad bet ir aizdomas ka esmu stavokli......biju pie zilnieces un vina pateica ka esmu un ka auglis ir ieligzdojies kreisaja puse bet kad nopirku testu tas uzradija negativu.pazimes-visbiezak man gribas marinetus gurkisus,man uznak loti biezi miegs,praktiski visu laiku ir piepusts veders,loti daudz gazes vedera......es vnk gribu zinat kas man jadara lai es uzzinatu vai esmu vai neesmu!????
Re: Grûtniecîbas pazîmes
28.10.2009 00:30
aizej uz Gulbja laboratoriju, nodod asinis uz HCG, un pēc dažām stundām visu zināsi :)
Padoms:
Ja izdalījumi ir dzelteni un smaka, kā rūgušam pienam, vai tās varētu būt pirmās pazīmes, ka esi stāvoklī?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 13?
Ziņa: