gardnerella vaginalis

Aizsāka kysa 

gardnerella vaginalis
22.12.2007 14:05
Man to konstateeja analiizees un ginekologs man teica,ka to var dabuut seksuaali transmisiivaa celaa un lika dzert antibiotikas man un manam draugam. Draugs noliedz sakarus ar citaam sievieteem (iespeejams melo :( ) un vinam aarsts teica ka zaales vinam nav jaadzer, ka antibiotikas jaalieto tikai sievietei. Kam taisniiba?????
nezinu
Re: gardnerella vaginalis
22.12.2007 14:30
Manuprât taisnîba Tavam ârstam. Tavs draugs, iespçjams, pârnçsâ to infekciju, bet Tu saíçri. Un nav jau teikts, ka nesen, bet jau sen.
esse
Re: gardnerella vaginalis
22.12.2007 15:28
man domaat, ka gardenerellas ir nekaitiigaakaas no visaam sts. taas var arii ieguut ne tikai sexaalaa kontakta celjaa. palabojiet, ja kluudos.
zaales jaadzer abiem-savaadaak jau apburtais loks sanaak.
Re: gardnerella vaginalis
22.12.2007 16:04
gardnerella ir normalas mikrofloras bakterija bet noteiktos apstaklos ta savairojas nevajadzigos daudzumos, tad ari paradas sis sudzibas. saja gadijuma uzrei nevadzetui domat par neuzticibu.
Mq
Re: gardnerella vaginalis
04.01.2008 21:42
Ðo kaiti tik tieðâm var saíert arî citâdi, ne tikai seksuâli transmisîvâ ceïâ. Ârste teica, ka tas var bût no ûdens, it îpaði stâvoða, piemçram - vasarâ ezerâ. Antibiotikas jâdzer abiem, ja vien nav vçlmes ilgstoði paðai ârstçties, kamçr draugs, neko sliktu negribçdams, turpinâs tevi visu laiku aplipinât...
bet man
Re: gardnerella vaginalis
05.01.2008 19:24
es ðo lietu noíçru pirms 10 gadiem un man viòa kïuva hroniska, neskatoties uz to, ka abi ar vîru vismaz 2 reizes gadâ tikâm ar daþâdiem medikamentiem ârstçti(vîram gan gardnerella nekad netika atrasta). Man viòu atrada vienmçr, arî tad, kad nebija simptomu. beigu beigâs viena veneroloìe pateica, ka jâliekas mierâ un jâdzîvo kâ ir. Bet kâda cita ginekoloìe tomçr íçrâs pie drakoniskas metodes, ârstçjâmies 17 dienas un, tfu, tfu, tfu, 8 mçneðus esmu "tîra", kas ir nebijis sasniegums. Varot jau neârstçt, bet nu nav patîkami, kad parâdâs raksturîgais simptoms - smaka, kurð pats no sevis nepâriet.
Ievçroju arî dakteres rekomendâcijas - nekâdus kûpinâjumus un pçc iespçjas mazâk saldus produktus (îpaði saldinâtos jogurtus, ja kas) +intîmai higiçnai tikai speciâlos, aptiekâs nopçrkamos lîdzekïus.
nunu
Re: gardnerella vaginalis
05.01.2008 20:49
bet man,


kas ir tâ drakoniskâ 17 dienu metode?
Irka
Re: gardnerella vaginalis
07.01.2008 10:52
Bet diez kas man pa vainu..Pirms gada arii bija shii kaite,izaarsteejos. Nesen paraadiijaas izdalijumi ar nepatikamo smaku, biju parliecinata, ka ir klaat gardnerellas, aizgaaju pie aarsta - neesot! analiizes ok! Baac, bet kas taa par smaku? Ar to tak nevar normali sadziivot, kur nu veel traucee intimajai dziivei!
Re: gardnerella vaginalis
07.01.2008 11:31
Irka

Varbuut tev vienkaarshi ir paarspiileeta tiiriibas izjuuta... vaaverei vienmeer ir lielaaka vai mazaaka smarzha...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
blinchik
Re: gardnerella vaginalis
23.04.2008 10:30
Irka Wrote:
-------------------------------------------------------
> Bet diez kas man pa vainu..Pirms gada arii bija
> shii kaite,izaarsteejos. Nesen paraadiijaas
> izdalijumi ar nepatikamo smaku, biju parliecinata,
> ka ir klaat gardnerellas, aizgaaju pie aarsta -
> neesot! analiizes ok! Baac, bet kas taa par smaku?
> Ar to tak nevar normali sadziivot, kur nu veel
> traucee intimajai dziivei!


Man ir tada pati situâcija. Pirms pusotra meneða izarstçjos no Gardnerellas kopa ar draugu, bet tagad parâdîjas smarþîgie izdalîjumi. Biju pie ârsta, analîzes neko neatrada. Vai tu pa ðo laiku atradi atbildi?
Re: gardnerella vaginalis
08.04.2009 23:57
man arsts izrakstija dzert metronidazolu,pateica ka viram ari jadzer.vai tas ir pietekosi,nav vajdzigas sveces?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 22?
Ziņa: