Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?

Aizsāka saiva 

saiva
Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
23.01.2008 19:52
Kas pie vainas, ja sievietei, kura ir stavokli nav beigusas menesreizes? Vai tas ir normali?
Domâju, ka tas nav nav normâli, bet es esmu vîrietis un no fizioloìijas neko daudz daudz nesaprotu. Ieteiktu âtri skriet pie ârsta.
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
24.01.2008 01:31
tâs nav gluþi mçneðreizes, bet tâm lîdzîga asiòoðana vai smçrçðanâs.
pirmo trîs mçneðu laikâ var bût kâ normas variants, taèu personîgi es arî ieteiktu pçc iespçjas âtrâk atrâdîties savam ginekologam.

_____________________________________________

Pareizs uzturs, diçta un sports - jauna lapa sievietçm!
Esmu mediíis, un man bija 2 MR, vienas îstas, otras tâda - smçrçðanâs. nekur neskrien ;-)), ja kritîs, tad izkritîs, un nav vçl arî ko glabât. Atpûties, uztaisi testu, bet vislabâk nodod asinis uz HCG. Var bût MR grûtniecîbas laikâ, apmçram lîdz 3 mçnesim. Tâs pçdçjâs bûs gan drîzâk kâ smçrçsanâs.
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
29.01.2008 14:59
manai maasai pagajushajaa gadaa sanaaca taa ka par savu grutniecibu vinja uzzinaja tikai tad kad bebuks saka puncii shivereet.
lidz tam NEKADAS pazimes nebija.MR regulari /tik smaki nezinu vai kaa istaas vai ka smereshanaas/,nekadi nelabumi,nekas.
piedzima meitinja-nebija nekadu problemu!
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
31.01.2008 01:58
To mimoza
WOW!!! Ko taadu dzirdu pirmo reizi! :) Bet dziivee jau notiek visaadi briinumi, vaine!? Man gan gribeetos zinaat, kaa tava maasa uz to reagjeeja, un ko padomaaja, kad sajuta mazulja kustiibas...!? :)
labdien!esmu loti ustraukusies.un sabijusies.Es biju pie ginekologes un man pateica ka esmu stavokli.Bet vakar man vakara ap pulk 19;00 paradijas asinis bet tadas gaisas un ta minimali..es nesaprotu kas notiek.ko tas var nozimet.Ka esmu zaudejusi berninu vai ka es nesmu vairak stavokli palidziet man.
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
31.07.2012 12:43
Asiņošana grūtniecības laikā var apdraudēt grūtniecību tāpēc ja ir velme grūtniecību saglabāt tad prātīgi būtu steigšus apmeklēt ārstu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
06.08.2012 20:47
Ja ir divragu dzemde var būt neliela asiņošana līdz pat 20 nedēļai.
Labdien!
man skiet ka esmu stavokli..es ar savu draugu esmu tikai 3 menesus kopa..un es loti veelos berninju..man ir 18 gadi..driz paliks 19..manam draugam ir 29..man skiet ka esmu stavokli..jo pedejas 2 dienas man velk uz saldu un skaabu..un sap vedera lejas dalja..ko man dariit ka parliecinaaties vai esmu vai arii nee..es ziu ka pastav tadi TESTI bet es vinjiem neuzticoss..luudzu paliidziet rakstiet man uz draugiem.lv..:)
mani var atrast Tamara Ergle..gaidishu jusu vestules..:)
Re: Kadel ir menesreizes ja ir stavokli?
22.08.2012 13:49
Tad Tu tā arī saki, ka Tev gribas papļāpāt draugos. Taču es draugos neapgrozos. Toties man var rakstīt uz e-pastu :)

Jā, pastāv tādi testi un tos vajadzētu lietot. Tikai pirms lietošanas vajag izlasīt instukciju - tas ir tāds papīrītis kas ielikts kastītē. Vai uzdrukāts uz kastītes. Vēl var nodot asins analīzes un HCG. Tas ir daudz precīzāk. Un vēl, man šķiet ka Tev par agru kļūt par mammu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 9?
Ziņa: