Vitamîni grûtniecîbas laikâ

Aizsāka roze30 

roze30
Vitamîni grûtniecîbas laikâ
11.02.2008 13:45
Labdien,
palîdziet lûdzu tikt skaidrîbâ - vai tieðâm vitamîni, kas ir paredzçti grûtniecîbas laikam, ir jâlieto visu grûtniecîbas laiku? Es lietoju Elevit, un esmu ievçrojusi, ka man ir slikta dûða tieði tajâ dienâ, kad litoju vitamînus. Ârste man teica lietot vitamînus katru 2 dienu, un esmu ievçrojusi, ka tajâ dienâ, kad vitamînus nelietoju, jûtos lieliski, bet tajâ, kad lietoju, man ir slikta dûða, un vemðana arî. Ir sâkusies 13.grû'tniecîbas nedçïa. Man draudzene ir teikusi, ka tie vitamîni ir jâlieto visas grûtniecîbas laikâ, bet man jau vemðana tik n t;as domas nâk, jo likumsakarîba ir pamanâma - kâ tikko esmu ieçdusi vitamînus, uz reiz velk uz tualeti, vai vemðanu. Vai noteikti ir jâçd tie ""mçsli"? Piedodiet, ka tik skeptiski esmu noskaòota, bet neticu, ka no labâm lietâm var tâ justies.. ju ir periodi, ka esmu eksperimentçjusi, 5-6 dienas neesmu çdusi tos vitamînus, un esmu jutusies lieliski. Kâ tikko tos ieçdu - viss pagalam... Atsaucieties gan mâmiòas, gan tâs, kas lieto ðos vitamînus, un pasakiet, vai tad bez vitamîniem nav iespçjams piedzemdçt veselus bçrnus? Manas mammas grûtniecîbas laikâ nekâdu vitamînu nebija, un dzima veseli bçrni.....
klora
Re: Vitamîni grûtniecîbas laikâ
11.02.2008 18:49
Agrâk bija citi laiki un pâºtika bija veselîgâka tâpçc tâi vitamîni nebija vajadzîgi, bet tu pamçìini citus vitamînus...tie taèu nav vienîgie grûtnieèu vitamîni! es dzçºu suplemama (laikam kaut kâ tâ saucâs) ir vçl tie ko reklamç pa tv pregnacare laikam ! un var tak arî aptiekâ pajautât!
zinu ka nav izdevîgi pirkt paciòu ja nezini vai tik no tiem citiem tev nebûs vçl trakâk....
vari kaut kâdâ veidâ mçìinat uzòçmto vitamînus ar pâºtiku ne visus protams sanâks, bet tos ko neatrodi tos var aiztât ar vieniem paðiem(nekombinçjot visus kopâ es domâju) !!!
pamçìini!
Re: Vitamîni grûtniecîbas laikâ
11.02.2008 19:14
vienkârði pamaini vitamînus - ir vesela kaudze ar grutnieèu vitamîniem no kuriem var izvçlçties.
roze30
Re: Vitamîni grûtniecîbas laikâ
12.02.2008 07:17
paldies! un tad vçl viens jautâjums - vai vitâmîni ir jâlieto visas grûtniecîbas laikâ? paldies liels visiem par atbildçm!!!
Re: Vitamîni grûtniecîbas laikâ
17.02.2008 21:03
jâ, visas grûtniecîbas laikâ bûtu labi (taèu nav obligâti). Kâ arî pirms, un arî pçc.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 11?
Ziņa: