arsta attieksme pret sauïoðanos - jusu komentarus ludzu:)

Aizsāka solva 

Mana ginekologe ir pieredzes bagata un diezgan populara dzemdniecibas specialiste.Biju mazliet izbrinita par vinas attieksmi pret saulosanos un celosanu grutniecibas laika - kad izteicu baþas, ka esmu stavokli, bet priekðâ ceïojums uz Çìipti, viòa teica, ka mierigi varu lidot, kartigi atpusties, pasauïoties, vienigais ierobeþojums - alkohols. Pieteica gan neko ekstremu nepasakt, bet visuma sevi baigi ierobezot man nevajagot...
Es biju apsverusi vispar celojumu atcelt, bet vina tik mierinosi pasmaidija:))) Man ir pats pats grutniecibas sâkums....
kaadas probleemas gruutnieciibas saakumaa? liidz 6.meenesim var arii lidot, un druscinj sauljoties arii var, tikai paarforseet nevajag, Eegjiptee tachu plika neskraidiisi- apsedz galvu un veederu un aiziet!
Re: arsta attieksme pret sauïoðanos - jusu komentarus ludzu:)
20.02.2008 16:58
Es arî uzskatu (pçc pieredzes), ka, kamçr puncis tâ kârtîgi netraucç, praktiski var visu, izòemot vçdera traumçðanu, pârmçrîgu smagumu stiepðanu, pîpçðanu un dzerðanu. Protams pie nosacîjuma, ka ar veselîbu viss OK. Esmu aktîvi sportojusi lîdz pat 5. mçnesim, daudz lidojusi un 9. mçnesî ballçs dejojusi. Saulîte nepârforsçjot tikai pa labu nâk un peldçðana arî.
njaa, jus protams mani nomierinajat, bet apskatieties, ko par so pasu temu saka meitenes delfu forumaa. tas ari mani tik loti mulsina - ka ir tik radikali preteji viedokli saja zinaa.
Re: arsta attieksme pret sauïoðanos - jusu komentarus ludzu:)
20.02.2008 17:49
katrs cilveks ir subjektiva butne - katram savs viedoklis ( to es par delfu forumu), tacu ka te minets un cik saprotams to teikusi ari tava arste - medicinisku kontrindikaciju nav :) cita lieta ka pie arsta nedabuji apstiprinajumu delfos izlasitajam. Ja tev psihologiski tik bail no si celojuma - atcel to - tavs psihologiskais stavoklis visu celojuma laiku domajot par kaitigumu vr kaitet vairak berninam ka Egiptes saule.
p.s. draudzene 6 men izbraukaja pus Eiropu - galapunkts karsta Italija - un nesen dzemdeja burvigu un veseligu mazuli :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 10?
Ziņa: