kas notiek paartrauktaa dzimumakata laikaa?

Aizsāka stepe 

vai iespçjams palikt stâvoklî, izmantojot pârtraukto metodi, ja sperma nonâk tikai uz muguras vai vçdera?vai tas minimâlais ðíidrums, kas vîrietim izdalâs dzimumakta sâkumâ/vidû, satur spermatozoîdus?
Jâ, ir iespçka palikt stâvoklî, ja kaut pile notek pa kâju un ietek iekðâ caurumiòâ. Ir iespçja, ka var palikt stâvoklî arî no tâ sâkuma ðíidruma. Es tâ izsargâjos jau vairâk kâ 2 gadus, stâvoklî neesmu palikusi. Jo sieviete vecâka, jo grûtâk.
es arî tâ izsargâjos jau kâdu laiku, bet brîzos, kad mçneðreizes kavçjas, sâku aizdomâties..
nu varbuut dereetu iegaadaaties prezervatiivus un nebuutu tik ljoti jaaaizdomaajas?
Tas ir viens no nedroðâkajiem izsargâðanâs veidiem, jo vîrietim jau nekas tur nav hermçtiski noslçgts un vîrieða ðíidrumâ, kas izdalâs mîlçðanâs laikâ, var tikt arî kâda spermas pilîte, kas tiek tev iekðâ un ar to var arî pietikt, lai paliktu stâvoklî.
Un ðis izsargâðanâs veidz nav îpaði veselîgs arî no psiholoìiskâ viedokïa, jo tas rada zinâmu stresu, lai tikai paspçtu laicîgi izòemt. Pçc vairâkiem gadiem ðitâ darot varot rasties arî nopietnas problçmas ar mîlçðanos kâ arî ar sievietes veselîbu. Tas ir lieks stress gan tev, gan tavam organismam.
Pieredze rada, ka var. Man ar sievinu bija seks vai nu ar prezervativiem vai ari partrauktais. Lai vai ka - gaidam berninu. :) kaut planots nebija.
Domaju, ka ar partraukto var aizrauties cilveki, kuri iespeja tikt pie bernina nesaskata problemu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 21?
Ziņa: