problema!!!

Aizsāka ofelija 

problema!!!
04.03.2008 15:26
sveiki, forumiesi!

kershos uzreiz pie lietas! ludzu padalaties pieredze vai iesakiet ko labu, bushu loti pateiciga!!!

novembri partraucu lietot kontracepcijas tabletes (ir laika sakt planot mazuli), pec pirmam meneshreizem bez tabletem pec kada neilga laika sakas kaut kadi izdalijumi, nieze, kaunuma lupas plaisa un sajuta tada ka viss ir tik loti sakairinats un dedzinoshh :(:(:((((( nodomaju ka piena sene, bet tomer kaut ka savadak (sava laika esmu saskarusies visai biezhi un simptomi ir zinami, ka 2x2) aizgaju pie savas ginekologes, lai aprunatos, nodot analizes nu ka parasti, protama lieta teicu ari ka ir aizdomas ka piemetas piena sene. analizhu rezultati - ideali, viss kartiba. jocigais ir tas ka pec meneshreizem nedelju, pusotru nekadu sudzibu un tad atkal sakas - izdalijumi, niece, dedzinosha sajuta :(((( atkal pieteicu viziti pie ginekologes!
vinja gan ieminejas ka visdrizak ir alergija - un nolasija sarakstu, kas isuma ir tads - nomaini visu ierasto uz pretejo un gaidi rezultatu:
stringus un biksitem, tamponus uz paketem, intimas ziepes uz udeni, nu par apakshvelajs mazgashanu ne ko nevarejam izdomat, jo ta jau mazgaju ar musu "kastaniti", utd utp.
bet neko reali nepateica kas varetu palizdet :(
shorit sajuta tada ka kads ieksha ugunskuru kurinatu :(

vel ieteica uztaisit kumelishu vanninju, bet man ir ta ka ja zini ar ko cinities un ka tad ir vieglak, labi nu nomainishu es visas ierastas lietas un citam, bet vai tas dos rezulatu???

es pat nevaru mileties, jo visas iekshas no pieskarienim surst un sap, kur ta vel runat par baudu??

iesakiet ko darit??? varbut kadai ir bijis kas lidzigs, un ka jus tikat ar to gala? var but tas ir hormonu delj, organisms pieradis sanemt noteiktu hormonu devu un tagad, ka ta vairs nav, streiko un megina pielagoties?
Re: problema!!!
31.03.2009 13:53
Sveiki!

man gan nav šīs problemas risinājums,bet gan pati problēma,... vai Tev izdevās tikt ar to galā un kā?kas tam visam bija par iemeslu!! man ir pilnīgi tādi paši simptomi, bet nezinu ko darīt,lietoju smēri pret sakairinājumu,lai mazāk sāpētu un dedzinātu!! Vai drīkst paprasīt Tavu padomu, ko man darīt,kā ar to tikt galā!!???Jo nevēlos iet pie mūsu pilsēteles ģinekologa,neprofesionāla!! nespēja man atklāt pat piena sēnīti,bija jābrauc un Jēkabpili, lai to konstatētu!! Lūdzu palīdiet! gaidu jūsu atbildi!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 6?
Ziņa: