tests

Aizsāka nezinjaa 

nezinjaa
tests
17.03.2008 09:39
Es stipri satraukusies. Pçdçjâ laikâ man hormoni ir nestrâdâjuði kâ nâkas. Nâcâs mainît hormonu tabletes, jo MR tikpat kâ nenotiek. Visu laiku bija daudz maz ok un sâkâs viss no gala. MR jau 2 mçneðus bija minimâlas un lîdz ar to arî svars pieaug, jo nekas netîrâs ârâ. Paðsajûta nekâda, taisîjos iet pie ìimenes dr un ginekologa, lai veic dziïâkus izmeklçjumus. Un ðodien kaut kâda iemesla dzîta uztaisîju grûtniecîbas testu, bet skaidri zinu, ka nekam nevajag bût, jo absolûti regulâri dzeru hormonus un pie tam sekss labi, ja 1 reizi nedeïâ. V8iss skaisti parâdîjâs 1 strîpa un pârçjais balts. Bet tagad pçc 10min ieraudzîju, ka testâ parâdîjusies ïoti blâva, blâva, bet tomçr samanâma strîpa. Instrukcijâ lasît, ka rezultâtus nolasît 3-5 min.laikâ.

Tad nu nesaprotu ko tas nozimç? Varbût man kaut kâds hormons ir galîgi èau un tâpçc uzrâda kaut ko vai arî tieðâm tas ir tas ko tas nozîmç??? Esmu nenormâlâ stresâ...

Ko jûs varat pateikt ðajâ sakarâ?
hmmm
Re: tests
17.03.2008 11:39
Nu pçc savas pieredzes - strîpa man arî neparâdîjâs uzreiz un arî bija blâva tomçr grûtniecîba bija iestâjusies. Bet nezinu vai râdîtâju neietekmç tava hormonu terapija..
Uztaisi asins analîzes.
Re: tests
17.03.2008 12:16
Galu galâ to testu jau var pçc kâda laika atkârtot ja rezultâts síiet nepârliecinoðs... un stâvoklî var palikt arî no vienas reizes mûþâ :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
nezinjaa
Re: tests
17.03.2008 12:20
stâvoklî jau var palikt vai var palikt tad, ja regulâri bez starpgadîjumiem dzer kontracepcijas tabletes??

Nodevu analîzes, bet rezultâti tikai 3dien. Bet mierîgâka jau nekïuvu. Un jo vairâk domâ, jo vairâk simtomi sâk likties parâdamies.
Re: tests
17.03.2008 13:00
ja olnica ir cista ari ta var but ...
Pikse
Re: tests
20.03.2008 23:25
Ja uzreiz neparadas - tad viss ok, ja paturi kadas 10. min paradas tada roziga otra. Nav pamata satraukties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 14?
Ziņa: