fibroadenoma kruutii

Aizsāka kysa 

fibroadenoma kruutii
24.03.2008 13:50
Man apriilii buus operaacija, grieziis aaraa fibroadenomu 1,5 -2 cm lielu. Esmu satraukusies, es jau taa ar lielaam kruutiim neizcelos un veel kaut ko izgrieziis... Peec operaacijas kruutii fibroadenomas vietaa bedre nepaliks un vai reeta buus liela? Cik ilgi buus jaanem slimiibas lapa?
Re: fibroadenoma kruutii
24.03.2008 15:54
Man tas arî vçl priekðâ. Saki, lûdzu, kâdçï izlçmi (vai tev ieteica) operçt? Cik sen jau tev fibroadenoma ir? Kur tevi operçs (un kâ notiek sagatavoðanâs tam, kas nosûta uz operâciju, vai var izvçlçties ârstu utml).
Man paziòai pirms gadiem 10 esot izoperçta fibroadenoma, bedre neesot, tikai rçta. Operâcija pati esot bijusi vienkârða, drîz vien tikusi mâjâs. Tikai mazliet problçmas ar dzîðanu bijuðas.
Man fibroadenoma ir vairâk uz paduses pusi, paðâ maliòâ, ceru, ka varçs viegli izgriezt un rçta bûs nemanâma.
k.Matilde
Re: fibroadenoma kruutii
24.03.2008 19:52
taa ir viena no vienkaarshaakajaam operaacijaam, viss process kaadas 15min, ne vairaak, arii reeta nenoziimiiga. uztraukumam nav nekaada pamata.
vieniigais uztraukums vareetu buut analiizhu gaidiishana, ja nu gadiijumaa esi tas retu retais gadiijums, kad fibroadenomaa tiek atrastas ljaundabiigas shuunas.
Re: fibroadenoma kruutii
25.03.2008 10:24
k.Matilde
Varbût zini - literatûrâ esmu lasîjusi, ka var tikt izmantota gan lokâlâ, gan vispârçjâ narkoze. Tâ ir? Ir iespçja, ka atsâpinâs tikai operçjamo vietu?
Re: fibroadenoma kruutii
25.03.2008 11:35
Man arî drîz operçs. Atklâja fibroadenomu pirms gada pie ginekologa, pçc 9 mçneðiem bija atkârtota sonogrâfija, bija biðíi lielâka palikusi, tâdçï nosûtîja pie onkologa, kurð arî nozîmçja uz operâciju. Operçs onkoloìijas centrâ, minimâlais laiks kas jâpavada slimnîcâ ir 3 dienas, vismaz man tâ teica. Bet tieðâm, cik ilgi vajadzçs òemt slimîbas lapu?
Janvârî izgrieza fibroadenomu. Krûts lielums nav mainîjies. Vienîgi man tâ rçta tâda paplatâka, jo nedaudz ðíîbi saðuva, taèu par to neuztraucos absolûti. Man onkoloìijas centrâ nâcâs uzkavçties 4 dienas - no pirmdienas lîdz ceturtdienai. Operâcija ilga aptuveni 15 minûtes (vismaz tâ man teica, jo pati seviðíi nevarçju uzòemt laiku) zem pilnas narkozes. Kâdu laiciòu grûti pagulçt uz operçtâs krûts pusi. Vçl nav vçlams darît tâdu stulbumu, kâdu es atïâvos - iet uz aerobiku mçnesi pçc operâcijas.
k.Matilde
Re: fibroadenoma kruutii
26.03.2008 16:05
par slimiibas lapu - naakoshajaa dienaa peec slimniicas man bija jaareekjina algas, jaapaarskaita uz banku, par slimiibas lapu nebija laika domaat. vieniigais nepatiikamais - pastiprinaata sviishana kaadu meenesi peec operaacijas.
Re: fibroadenoma kruutii
26.03.2008 17:30
Bet man ir fizisks darbs, ko tad? Vai tad, kad izraksta no slimniicas, slimiibas lapu nepagarina? Kaa ir peec narkozes?
lieniite
Re: fibroadenoma kruutii
23.04.2008 17:52
Cik izmaksâ fibroadenomas operâcija?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 20?
Ziņa: