grûtniecîbas iespçjas

Aizsāka Svaine 

Svaine
grûtniecîbas iespçjas
15.05.2008 17:50
Dzeru Yarina jau vairâk kâ pusgadu. Kârtçjâ jaunajâ nedçïâ iedzçru pirmo tableti, nâkoðajâ dienâ bija dzimumakts bez izsargâðanâs, tajâ dienâ aizmirsu iedzert tableti, iedzçru tikai nâkamajâ, tiklîdz atcerçjos, un vakarâ treðâs dienas tableti. Ceturtajâ dienâ no rîta bija vemðana (iepriekðçjâ dienâ paçdu tikai vienreiz), pçcpusdienâ iedzçru Postinor. Jautâjumi: vai tik âtri var parâdîties iespçjamâs grûtniecîbas pirmâs pazîmes? vai drîkst tâlâk lietot Yarina? cik ilgi man bûtu jâizmanto papildus izsargâðanâs metodes?
Re: grûtniecîbas iespçjas
16.05.2008 18:26
nedomaaju viss, ka tik aatri var paraadiities kaut kaadas gruutnieciibas pirmaas paziimes, JO - lai iestaatos gruutnieciiba, apaugljotaa olshuuna uz dzemdi celjo 7-10 dienas, kur tai ir jaapiestiprinaas. Un tikai tad, kad taa ir tur piestiprinaajusies - ieligzdojusies - tikai tad iestaajusies gruutnieciiba. Taa kaa - tas tev varbuut viss no stresiem vai kaada cita kaite saistiibaa ar veederu.
Svaine
Re: grûtniecîbas iespçjas
20.05.2008 20:15
Paldies par atbildi!

Sazinâjos ar ginekoloìi un mani nedaudz samulsinâja fakts, ka viòa man ïauj dzert kontracepcijas tabletes lîdz iepakojuma beigâm, bet par grûtniecîbas iespçjamîbu - lai vienkârði gaidu, kad sâksies MR.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 8?
Ziņa: