Jautaajums speciaalistam!

Aizsāka Emiilija 

Labdien!
Esmu pilniigi nesaprassanaa, savu veseliibu(ginekologgiski) esmu no galvas liidz kaajaam paarbaudiijusi, viirs ar nodeva sg un doka to skatiija teica labs esot. ka ar taadu varot palikt staavoklii, taccu nepaliku 5gadus. liidz man uztaisiija linezeraa lapraskopiju, taa tuuliit paliku staavoklii peec taas. un nu atkal viss jaaiet no saakuma.2 gadi nekas nenotiek, hormonu analiizes visas ir ideaalas iznnemot divi hormoni par ko aartse teica vareetu varbuut vainiigi(FSH-5.9 un LH-5.7 dr. teica itkaa jaabuut 1:1), vinna veelreiz grib viiru paarbaudiit, bet nesaprotu, ja jau viiram kas kaiteetu, tad tak peec LA nepaliktu staavoklii?cik atceros tad man LA laikaa sacaurumoja olniicas. itkaa esot pco diagnoze. bet tagad peec 2 gadiem kad otru mazo gribam hormoni visi oki iznnemot ssie te. nu neticaas man ka viiram vaina, ja jau 1 reizi mazais dzima peec LA. aa piebildiissu arii olvadi paarbaudiiti otreiz tagad un labais olvads necaurejoss a kreisais labs, bet kas tad pie vainas??? varbuut man tomeer nemaz nemociities un atkal iet uz LA linezeraa??? un jaut. veel. man driizumaa paredzeeta acs operaacija pilnaa narkozee sept. un kaada ir ar LA, vai to var vieteejaa narkozee??? LLooti gaidiissu atbildi!(piebildiissu ka viirs 4 meenessu prom 4 maajaas un taapeec ja buutu jaataisa LA vai es veel vareetu tikt uz oktobri nov. saakumu???
Re: Jautaajums speciaalistam!
07.08.2008 12:49
Emillija
Ja jums ir pco diagnoze, ta var apgrutinat iespeju palikt stavokli, biezi vien pie pco diagnozes pec LA ir rezultati, ka tas ar jums bija ieprieks.
turklat ka rakstat jums ir viens necaurlaidigs olvads, tatad reali funkcione tikai viens. turklat pienenm ka katru menesi olsun nogatavojoas te viena te 2þ olniica,necaurlaidigais olvads sis iespejas samzina.
tacu nekas nav neiespejams ja tic.par LA iespejam parunajat ar savu arstu.
Lielaku pieredzi var but atradisi www.calis.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 1?
Ziņa: