leikocîti

Aizsāka 39 grûtniecîbas nedçïas.... 

39 grûtniecîbas nedçïas....
leikocîti
16.08.2008 19:47
Labdien,

ir nepiecieðama palîdzîba. Esmu ÏOTI satraukta. Sâkot ar 4-5 grûtniecîbas mçnesi man urînâ sâka celties leikocîtu skaits - lîmenis pârsniedza 70, tad 10. tad 120. Esmu dzçrusi dzçrvenes, un naturâlos lîdzekïus - nekas nemainîjâs, kam;er mçnesi atpakaï leikocîtu lîmenis nebija pârsniedzis 500. Ârsti izrakstîja Hikoncil. Esmu izdzçrusi kursu, un lîmenis ir pârsniedzis 600. Esmu uztaisîjusi uzsçjumu, un ârsti teica, ka Hikoncilam bija jâpalîdz. Nekâ. Pats galvenais, man neviens neskaidro, KAS ar mani notiek, kas pa infekciju un kas pa slimîbu.. Esmu lasîjusi Internetâ par audzçjiem, un man sâka plikt bail, tâpçc ka ârsti mna saka, ka neko pateikt man nevar, un ka bûs nepiecieðamîba ârstçðana pçc dzemdîbâm... Ârstçðana no kâdas slimîbas? LÛDZU LÛDZU pasakiet, kas varçtu bût pa vainu??? Pârçjie râdîtâji ir normâ - visas pârçjâs analizçs arî.... LÛDZU PALÎDZIET!!!!!!!!!!
Re: leikocîti
18.08.2008 10:23
drosi vien ta bus banala urincelu infekija,kuru vnk nenem izrakstitas antibiotikas, nomierines un doma par to, ka driz turesi rokas mazuli, lieki stresi nav vajadzigi.arstesaa pec dzemdibam drosi vien ietvers zales kas grutniecibas laika nav velamas.
Lai veicas.
39 grûtniecîbas nedçïas....
Re: leikocîti
18.08.2008 11:10
liels paldies belissima!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 14?
Ziņa: