kâdas skaitâs neregulâras mçneðreizes?

Aizsāka Burunduks 

Griezos pie ârsta dermatologa sakarâ ar sejas âdas problçmâm (pumpâm un lietâm ,kas saistîtas ar tâm) teju pirmais ko ârste paprasîja vai man MR ir regulâras- es atbildçju,ka îsti nav.. lîdz ar to teica,ka vajadzçja sâkt ar ginekalogu, nu es neko -ârsts taè labâk varçtu zinât.. nekâdas analîzes neòçma,izrakstîja kkâdu ðíîdumu.

Bet tad pçc vizîtes man radâs pârdomas,kas îsti skaitâs regulâras un ,kas nç.. tâpçc vçlçjos zinât kâ ir ar citâm sievietçm jums?
kâdi ir tie intervâli starp MR, par cik dienâm nobîdâs..?
ja piemçram starp MR ir: 24.24.25.31.27.36.24.26.22 tas tomer laika, skaitâs regulâri?

nk man nav ne jausmas!
Re: kâdas skaitâs neregulâras mçneðreizes?
08.09.2008 22:10
es tas drizak par neregularam nosauktu, vienu menesi 22, citu 36...
vienkârsi, bieþi ejot pie ârstiem liekas ka ja ar Tevi nav pavisam traki, tad vari nenâkt.. pagaidisim lidz paliks sliktak ,pats pieradisi,vai paries no sevis.. nu kaut kâ tâ.

Vnk negribas iet pie ginekologa, kas vnk paklausisies un pateiks, ka nu jâ îsti labi jau nav, bet tas ir normâli un nekâdas analîzes un iedzilinashanas nesot nepiecieshamas

Paldies par atbildi, iedroðinâji. Negribulai domâ ka es èikstu par itkâ neko.
Nu neregulârs ir tad, ja vismaz mçnesi nav, t.i. izkrît viens cikls. Bet, ja kavçjâs kaut vai par nedçïu netiktu, ka tâs ir dikti neregulâras vnk ir faktori, kas to ietekmçjuði.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 3?
Ziņa: