pavçrts dzemdes kakls

Aizsāka French 

pavçrts dzemdes kakls
16.10.2008 15:10
Esmu 16. nedçïâ, vakar biju pie ârstes uz USG, un rezultâtâ paziòoja, ka man ir atvçrusies dzemdes kakla iekðçjâ mute par 3,4mm.

Lai uzlabotu stâvokli, ðobrîd ir mâjas=gultas reþîms un jâdzer MagneB6.

Jautâjums ir ðâds, vai kâdai arî tâ ir bijis un kâ ir ar rezultâtiem, vai viss pçc tam ir bijis normâli, ievçrojot mierîgu mâjas reþîmu? Kâda ir varbûtîba un iespçjas saglabât bçrniòu?Kâda ir tâ labâkâ guïa, kâdâ bûtu jâguï, vai uz sâniem, vai uz muguras?

Un vai nav tâ, ka jebkurð muskulis (arî dzemdes kakla muskulis) ir elastîgs, un ja ir atvçries var arî aizvçrties? Pie lielas saspringðanas tas veras vaïâ, bet pie atslâbuma veras ciet? Kâ îsti ir?

Lîdz ðim un tagad viss ir normâ gan ar analîzçm, gan ar bçrna augðanu un attîstîbu, bet ir tikai par tiem mm atvçries dzemdes kakls, gribu zinât kko vairâk, kâ situâciju uzlabot, un viss noritçtu veixmîgi lîdz galam.

Liels paldies par atbildçm!!
Re: pavçrts dzemdes kakls
16.10.2008 15:28
calis.lv forumos vari uzdot ðo jautâjumu - atradisi gan tos, kam tâ ir bijis, gan kâ tas viss beidzies.
Uzdevu, bet neviens tâ îsti nav atbildçjis.
Re: pavçrts dzemdes kakls
16.10.2008 19:53
hmm, es pati gan ar to neesmu saskârusies, bet vienai manai paziòai bija pavçries, viòai uzlika ðuvi un mazais piedzima laikâ un viss kârtîbâ.
Tâ kâ vislabâk par to paskaidros Tavs ârsts, pie kura esi uzskaitç.
Re: pavçrts dzemdes kakls
17.10.2008 15:15
Ievero noteiktos noradijums, ja sirds nemieriga vai mainas situacija, dodies pei arsta.pareiza Noela raksta, ka ja ir vajadziba sados gadijumo var uzlikt ari suves un iztaigat, tacu vispirms to megina noverst ar gultas rezimu un vitaminiem.
Galvenais neparpulies,nemazga gridas,necel smagumus, lauj sevi aprupet,doma labas domas un ja kas mainaas nekavejies lugt padomu arstam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 21?
Ziņa: