Mana OK Latvija, es arpus tâs!!

Aizsāka Grietina 

Mana OK Latvija, es arpus tâs!!
11.01.2009 12:09
Rakstu seit pirmo reizi, bet joprojam ceru uz Jusu palidzibu! Lietoju Lindynette 20 jau vairakus gadus un nekad neesmu aizmirsusi iedzer tableti un viss pilniga kartiba. Vakar kramejot somas pirms doshanas celojuma acimredzot esmu aizmirsusi lidzi panemt visu OK iepakojumu. UN tagad situacija ir sekojosha- cikla 7 diena neesmu iedzerusi tableti un tas man nebus pieejamas pat lidz menesha beigam! Jautajums ir ko darit, meginat te uz vietas dabut kadas citas OK (jo lindynette te nav pieejamas) un turpinat tas lietot ka parasti vai partraukt OK lietoshanu pa visam un gaidit kas bus?? Un ja es partraucu lietot tagad OK pavisam, kads ir risks??
Loti priecashos, ja kads, pec iespejas atrak, dalisies savas pardomas ar mani shi jautajuma sakara:)

Paldies!
Grietina
Sisie
Re: Mana OK Latvija, es arpus tâs!!
13.01.2009 16:21
Domajams nedabusi tik vnk OK. Risks tâds pats kâ nlietojot neko - respektivi - jalieto citi izsargasanas lidzekli - prezervativi, svecites u.tml.
Alveja
Re: Mana OK Latvija, es arpus tâs!!
20.01.2009 13:13
Nu, zvani fiksi kâdai draudzenei un saki, lai ar ekspresspastu sûta Tev tâs tabletes. Ðajâ gadîjumâ droðâkais ir piezvanît savai ginekoloìei un pajautât padomu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 9?
Ziņa: