Dzemdes amputâcijas sakarâ ar miomas mezgliem

Aizsāka Vika 

Varbût kâda pçc pieredzes var pastâstît kâ notiek ðî operâcija? Cik ilgi jâguï slimnîcâ,pçc cik ilga laika var atgriezties darbâ, vai liela rçta paliek un kâ noris pçcoperâcijas periods utt?
Jau iepriekð pateicos par atbildçm!
Slimnîcâ ~ nedçïa, darbâ pçc ~ mazliet vairâk kâ mçneða,vismaz man tâ bija. Reâli sâku justies gluþi labi pçc nedçïâm 3.Rçta pagara,bet pavisam zemu,nav îpaði redzama.
Tajâ dienâ pçc operâcijas gulçju gandrîz lîdz paðam vakaram, ïoti nâca miegs, ik pa laikam mâsiòa nâca skatîties, kâ es jûtos. Slikta dûða nebija.Pçc operâcijas otrâ dienâ nekas nesâpçja, tikai kad cçlos augðâ un grozîjos gultâ, bija sâpîgi, bet pacieðami.Operâcija bija 31.martâ, darbâ atgriezos maija sâkumâ. Tagad jûtos labi, tikai jâlieto hormoni, jo izòemtas arî olnîcas, reizçm joprojâm nâk virsû karstumi.
Paldies tat un ses? Sakiet lûdzu, kâ notiek pati operâcija - laporoskopiski vai tomçr ar griezðanu? un vai liela rçta liek?
man bija ar grieðanu :( Protams,laparaskopiski vieglâk un labâk. 1.diena pçc tam riebîga,sâpçja. Bet jau otrajâ dienâ jutos daudz maz normâli,kâdas 3 nedçïas gan bija liels nespçks.
Rçta tâda pagara ,diezgan redzama svîtra,bet zemu,lai kâdas drçbes ,neko neredz.
cik es zinu,laparaskopiski dzemdes amputâciju netais a, varbût vaginâli, bet tâ ir lieâka iespçja, ka var sâkties iekðçjâ asiòoðana,arîpçc tam ilgi nedrîkst sçdçt,tas traucç vçl vairâk kâ ar grieðanu.
A vot i taisa...
Re: Dzemdes amputâcijas sakarâ ar miomas mezgliem
23.01.2009 23:32
Taisa, darbâ kolçìei bija laparaskopiski, Linezerâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 21?
Ziņa: