sāpes laikā, kad jābūt ovulācijai

Aizsāka autore 

Ap to dienu, kad jābūt ovulācijai jau vairākus ciklus ir pamatīgas sāpes muguras, vēdera lejas daļā un vienā sānā. Bet..pēc ovulācijas testiem ovulācija nenotiek, kaut gan folikuli cikla pirmajā pusē veidojas, tai skaitā dominantais folikuls (pēc USG rezultātiem). Bet kas ir tas, kas rada šīs sāpes? Cistu nav un nekad nav bijis. Iekaisumu arī nav.
Re: sāpes laikā, kad jābūt ovulācijai
08.02.2009 13:33
Pastāv uzskats, ka ovulācijas laikā var būt nelielas sāpes...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Bet ovulācijas nemaz nav tajos ciklos, kad ir sāpes (kuras nemaz nav nelielas, ja jāstaigā salīkušai vai jāguļ un jāelpo sekli, citādi sāp)
Re: sāpes laikā, kad jābūt ovulācijai
08.02.2009 19:22
Tu domā ka ovulācijas nav jo testi negatīvi vai arī USG tā noteica? Tie testi nav tik precīzi, bez tam ļoti precizi jāizpilda to lietošanas norādījumi. Itkā sāpes rada tas folikula plīsums, bet tām vajadzētu būt īslaicīgām (un diezvai stiprām, taču tas varētu but arī individuāli). Ko ginekologs par šo saka?
Testi tiek pildīti ļoti precīzi pēc nosacījumiem. Biju pie dakteres, viņa nemācēja komentēt manas sāpes... Ilgums bija apmēram 3 stundas un bija spēcīgas. Īslaicīgās folikulu plīšanas sāpes pazīstu.
Es savā laikā pēc šīm sāpēm noteicu,kad iestājas ovulācija,tātad jāizsargājas .Bet sāpes bija tā neko...Tagad man 50,priecīgi sagaidīju klimaksu bez problēmām.Varbūt tāpēc,ka neesmu lietojusi hormonālo kontracepciju?Nezinu...Bet tās sāpītes uztvēru kā signālu.,..Protams,varbūt,ka Tev kāda cita vaina...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 24?
Ziņa: