Vai var palikt stavoklī?

Aizsāka helpelpelp 

Sveiki!
Ar draudzeni pirms seksa , mes to padarijaam bez prezervativa. tikai nedaudz, taa intereses speec. Protams nenobeidzu. Vai var palikt stavoklii?
Es esmu wnk ljoti ljoti uztraucies par to visu. Nu īstenibaa es apzinos ka ir iespēja paliikt.
Gribu dzidrēd jūsu viedokļus, lai es nomierinatos. Jo itkā es saprotu, ka taa nevar būt, bet tomēr es krītu tādaaa stresaaa.
Tas notika kautkur pirms nedēļas. Un ja pat ir noticis tas ļaunākas , ko man darīt ? un kā vislabāk var pārtraukt šo grūtniecību ? Drošvien rīt pateikšu lai uztaisa to testu.
Lūdzu atbildiet visi, kas kaut ko zin par šo tēmu, par to grutnieciibu un partraukšanu, uttt. Tgd esmu nomierinaajies, bet tad kad sakaam par to runaat wnk rokas triceeja un viss pareejais . Viņa vēl teica , ka liekas ka viņa ir palikusi resnaaka ( teicu ka iedomas )
Re: Vai var palikt stavoklī?
02.01.2010 21:32
protams iespeeja palikt staavoklii pastaav,liela noziime arii cikla dienai,kuraa tas notika,ja dazzas dienas pirms vai pec meenessreizeem iespeeja mazaaka,ja citaas cikla dienaas lielaaka. nedeellas laikaa nekaads resnms tiessaam nevar paraadiities,biezzi vien pirmaas grtnieciibas paziimes paraadaas apmeeram meenesi peec apagllossanaas,svara pieaugums arii agraak nevareetu paraadiities. testu jaataisa ne agraak kaa 10 dienas peec dzimmakta,ja taisiisiet agraak nebus preciizs. gruutnieciibas paartraukssanai vispirms jaaiet pie ginekologa tur visu izrunaas, uztaisis analiizes un norunaas visu paareejo. bet lloti iespeejams ssoreiz jums buus paveicies,bet citreiz vajag apdomaaties labaak par izsargaassanos,lai nav nervi jaabojaa...
Paldies !
es zinu, es arii atziistu esmu jauns un napdomiigs. nu sanaak, ka tas notika burtiski dienu vai divas peec menesreizeem.
Re: Vai var palikt stavoklī?
02.01.2010 22:01
nu tad jau var teikt,ka izsprukaat cauri sveikaa.
nu jā, nomierinājos, bet šaa vai tā nēsmu 100 procenti parliecinaats...
Re: Vai var palikt stavoklī?
03.01.2010 17:07
peec 10 dienaam uztaisiet testu, vislabaak 2, lai nav ssaubu un beidz stresot nervi veel noderees naakotnee.....bet visaa visumaa tu ar sso stresu man atgaadini kaadu kurss uzvedaas taa kaa tu...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 22?
Ziņa: