ilgstoši ir smērēšanās starp mēnešreizēm

Aizsāka palma 

ilgstoši ir smērēšanās starp mēnešreizēm
13.04.2010 21:25
Sveiki!

Man jau vairākus gadus ir smērēšanās starp mēnešreizēm.Apmēram nedēļu pēc mēnešreizēm viss ir ok-nesmērējas,var mīlēties.Tad ir smērēšanās un pastiprinās līdz mēnešreizēm.
Esmu izstaigājusi neskaitāmus ārstus,bet bez rezultātiem!!!
Citi ārsti pat ir aizrādījuši,lai nenāku uz apskati,ja man smērējas!
Pirms diviem gadiem aizgāju uz visiem zināmu medicīnas iestādi ar sūdzībām par smērēšanos-meklēja iemeslu un pēc kāda pusgada nosūtīja mani uz hisoresektoskopiju-izgrieza polipus.Pēc mēneša izrakstīja hormonālās tabletes,bet gadu ik pēc 3 mēnešiem gāju pie ginekologa,jo smērēšanās nemitējās.Jāsaka,ka pirms hormonu tabletēm nekādas asins analizes netika noņemtas.Tā izmēģināju neskaitāmas tabletes,bet pie pēdējām dakteris izrakstīja papildus hormonus un mana pacietība beidzās!
Tagad esmu izmisumā,jo man ir attiecības,kurās nav seksa,jo es nevaru mīlēties dēļ smērēšanās!!!Nezinu vai mans partneris to ilgi izturēs.Parunāt arī nav ar ko,jo ja nemoka šāda problēma,tad ir grūti citu saprast.
Nu nezinu vairs pie kā vērsties,jo man vairs nav ticibas ārstiem-reālas palīdzības nav!!!

Lūdzu iesakiet tiešām kompetentu un palīdzēt gribošu speciālistu,kurš ir nodevis Hipokrāta zvērestu un ir ar mieru palīzēt!
Re: ilgstoši ir smērēšanās starp mēnešreizēm
13.04.2010 21:37
Sanāk tā, ka Tev tā smērēšanās sākas no ovulācijas... Bet kapec nav seksa? Tu tak teici, ka vesela nedēļa ir bez smērēšanos...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ilgstoši ir smērēšanās starp mēnešreizēm
14.04.2010 22:17
Jā,bet vienā nedēļā jau nevar mēneša normā iekļauties : ) lai kā arī gribētos!
Re: ilgstoši ir smērēšanās starp mēnešreizēm
14.04.2010 22:31
Tas atkarīgs no tā, cik reizes mēnesī tas notiek... Daži mierīgi var mēneša normu izpildīt vienā dienā un vēl daudz laika paliek pāri... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 15?
Ziņa: