strutas

Aizsāka dollara 

strutas
17.11.2011 15:04
Nezinu, kur lai šo tēmu, lai pievieno.

Man ir tāda sasāpējusies tēma.
Man intīmajā zonā ir izveidojies tāds kā pampums un es nezinu kā ar to tikt galā, tagad šis pampums ir ta izveidojies, ka nelielais ''kalniņš'' ir sapīgs un no tas sācis strutot. Ko man darīt?
Nesaprotu, kāpēc tas tā ir, jo esmu diezko tīrīga persona.
Ko man ieteiktu speciālisti?
juta
Re: strutas
25.06.2012 13:10
Jautājums: Kas ir bartolini cista? No kā tā veidojas? Jau trešo reizi 7 gadu laikā man sākās iekaisums.

Pirmo reizi grūtniecības laikā, tad ķirurģiski to izārstēja, vēl pēc 2 gadiem atkal, bet tad ar stiprām antibiotikām izārstējos, tagad atkal sākās ar paaugstinātu temperatūru, drudzi un sāpēm. Vai tas varētu būt no sēdoša darba? Paldies par atbildi.
Atbild dr. Gunta Frīdenberga, sadarbībā ar “Libresse”:

Bartolini dziedzeri ir divi zirņa lieluma gļotu izdaloši dziedzeri, kuru izvadkanāli atveras abās pusēs pie ieejas makstī. Ja izvadkanāla atvere ir sašaurināta vai slēgta, gļotas sakrājoties iestiepj dziedzera sienas un veido cistu. Diemžēl šādas cistas mēdz sastrutot, tad nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, lai nodrošinātu strutu atteci. Lai izvairītos no nākamā dziedzera abscesa, es Jums ieteiktu dziedzera cistu izoperēt periodā, kad nav nekādu sūdzību.

Un vēl te
http://en.wikipedia.org/wiki/Bartholin's_gland
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 20?
Ziņa: