slimîbu cçloòi

Aizsāka teika 

teika
slimîbu cçloòi
01.09.2005 14:38
Pastâv uzskats, ka slimîbas rodas no cilvçka nepareizas dzîves uztveres, rakstura u.tml.
Ir kâds saits internetâ, kur bûtu norâdîtas konkrçtas sakarîbas?
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 15:04
Par saitiem es nezinu bet par pashu faktu es esmu tiiri intuitiivi nonaacis pie secinaajuma ka taa ir. Jo ir cilvji kuriem pilniigs sviests gslvaa un vinji mokaas ar kaaduu kaiti ilgi un ir redzams ka galaa netiks jo vinji itkaa nevar koncentreeties uz atveseljoshanos. Ir arii citu varianti shai probleemai. Piemeeram iecikleeshanas uz to ka slimiibu izaarsteet nevar.
dûda
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 15:33
Piekrîtu ku! - "vinji mokaas ar kaaduu kaiti ilgi un ir redzams ka galaa netiks jo vinji itkaa nevar koncentreeties uz atveseljoshanos". Tieði tâ varu teikt par sevi ðobrîd.
Kur i-netâ meklçt nezinu, bet grâmatnîcâs ir diezgan daudz grâmatu par ðo tçmu.

Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 16:20
jûs gribast teikt, ka jauki, mîïi , laimîgi, mierîgi, skaisti cilvçki neslimo un dzîvo mûþîgi ?
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 16:26
Ðitie slimo ar reâlâm slimîbâm, nevis tâm, kas no nerviem :-)
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 17:01
Tas gan nav tieshi saistiits ar sho teemu bet es izteikshu savu viedokli. Es uzskatu sevi par cilveeku kam nav lielu probleemu ar veseliibu. Paldies Dievam. Vareetu jau to uzskatiit par sagadiishanos tomeer es teikshu ka taa nav jo mana aizraushanaas ar mediciinu un nodarboshanaas ar pashaarsteeshanos man ir ljoti paliidzeejusi aatri atjaunot veseliibu man un maniem tuviniekiem situaacijaas kad kaads no mums ir saslimis. Es vareetu mineet vairaakas probleemas kuras esmu veiksmiigi atrisinaajis balstoties uz savaam zinaashanaam. Taapat es labpraat dalos savaa pieredzee ar citiem sheit forumaa. Vairaakas probleemas kas biezhi grauzh foruma apmekleetaaju dziivi man shkjiet tiirais siikums un tas viss taapeec ka es esmu bijis ieintereseets savas slimiibas aarsteeshanaa un neesmu paslinkojis ieluukoties mediciinas rokasgraamataas un internetaa.

p.s. Pats sliktaakais slimnieks manupraat ir taads kas uzsskata ka par slimiibu un taas aarsteeshanu vinjam nekas nav jaazin. Prieksh tam ir aarsti.
abc (ei bî sî) :)
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 17:06
dazreiz tieshaam nebuutu jaazin. teiksim veezha slimniekiem labaak nezinaat, ka vinjam ir atlicis dziivot tik un tik, jo preteejaa gadiijumaa zinot savu likteni organisms tikai ieprogrammee sevi iisaakam dziives ilgumam.
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 17:12
Nepiekritiishu. Nezinot prognozi cilvis nevar ieprogrammeet savu organismu uz ciinju ar slimiibu. Man taads variants nedereetu.
abc (ei bî sî) :)
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 17:16
Bet ja konkreetajam exemplaaram uzzinot taisniibu veel vairaak nolaizhaas rokas kko dariit...
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 17:30
Nu jaa. Taa ir jau daudzreiz cilaata teema sheit forumaa. Lai nu katrs paliek pie sava viedoklja. Es uzskatu ka nosleept nopietnu prognozi no slimnieka nedriikst. Tas ir noziedziigi. Tas ir nolaupiit slimniekam iespeeju meerkjtieciigi izmantot atlikusho laiku. Kaa kursh vinju izmanto taa ir katra pasha dariishana.
dakteris
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 18:09
Palasiet dr. Sinelnikova grâmatu - " Izproti savu slimîbu " un dr. K.Ullis par to daudz raksta.
Re: slimîbu cçloòi
01.09.2005 19:25
Kaut kur lasîju, ka slikta oma noved pie skaudîbas, skaudîba noved pie naida, naids bojâ aknas. Tâ domâ austrumos. Un ko Jums izsaka "þultains cilvçks"?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 21?
Ziņa: