eeshana

Aizsāka Santa 

eeshana
16.09.2005 21:07
Man ir taada probleema, ka man gribas eest pat tad, ja neesu izsalkusi.. vnk kau ko ieraugu un gribas apeest... un peec tam man protams spiezh kungjis un nereti es arii vnk izvemjos... iesakiet kaut ko luudzu!!! tas mani padara traku!!!!
marja
Re: eeshana
16.09.2005 21:17
bulîmija. ja sâkusies nesen tad vnk beidz. nç, tas vnk nav, bet, zini, bûs aizvien grûtâk. varbût jau laicîgi griezties ar konkrçto problçmu pie speciâlista (psihoterapçta). nekautrçjies. zini, tâ ir daudziem. neticami daudziem. turies!
Re: eeshana
16.09.2005 21:18
Tieshi taa - pie psihoterapeita.
Re: eeshana
17.09.2005 10:42
es zinu ka taa ir buliimija, var teikt ka par to zinu praktiski visu... es biju pie aarsta kursh man izraxtiija antidepresantus, tik un taa nepaliidzeeja, driizaak gan otraadi...
bulîmiíe
Re: eeshana
21.10.2005 21:42
Santa, tas nav godîgi no ârsta puses - izrakstît antidepresantus pret bulîmiju. Jâârstç ir slimîbas cçlonis
Trix
Re: eeshana
22.10.2005 11:30
Vari pamçìinât Tereðko tçju. Viòam ir daþâdas, vari paprasît aptiekâ svara samazinâðanai. Sastâv no augiem. Labums ir - noòem apetîti. Tieðâm, pârbaudîju. Ðíidrums tik un tâ jâdzer, tçja garðîga. Dzer pusstundu pirms çðanas un baigi âtri iestâjas sâta sajûta - vairâk çst negribas.
Otrs, par ko padomâ - Tev ir pârâk daudz brîva laika. Ja diena ir aizòemta (darbs, sports, vaïasprieks - vçlams fizisks, grâmatas utt.; televizors neskaitâs), kaut kâ parasti aizmirstas par çðanu.
Tas ir kâ - "ieraugu kaut ko un gribas apçst"? Neturi mâjâs paiku vairâk kâ var apçst vienâ dienâ! Nopietni!!! Kaut ko sagribas, pieej pie ledusskapja - bet tur "pele pakârusies", nekâ nav. Nu, pieiesi 10x dienâ pie ledusskapja - bet tur nekâ nav!!! Un viss. Jo patiesîbâ jau çst negribas, kuòìis pilns, bet "kaut ko vajag..."
Uz veikalu pçc çdiena es tad, kad esi paçdusi lîdz ausîm, tad par daudz nenopirksi. Mâjâs turi to, kas jâgatavo - kartupeïus, graudaugus (putraimus, grûbas, griíus), Ja ïoti gribçsies çst, tad arî pagatavosi. Ja tik ïoti negribçsies, tad bûs slinkums gatavot.
Nepçrc tûlît apçdamas lietas - sieriòus, cepumus. Ja ir tâ, ka kaut ko gribas, turi mâjâs augïus.
Bet pie visa ir jâstrâdâ. Tâpat vien nekas nenotiek.
Forði ir, ka esi sâkusi par to piedomât!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 11?
Ziņa: